icon

Ako vyčistiť školskú tašku?

maba
25. aug 2010

Poraďte mi,ako vyčistiť školskú tašku,aby som ju nezničila. ☹

Strana
z2
monkula
26. aug 2010

@renca1981 no, nezdá sa mi.... Keď sio začala ospevovať domácu drogériu, tak otázka neznela a po Tvojich dvoch včerajších témach.. 😒

janka_a
29. aug 2010

ahojte, my sme skolsku tasku len namacali do vane do vody s tekutym praskom potom vykefkovali a je cista🙂

beaska
30. aug 2010

namocila som ju na pol dna do vody s praskom, vydrhla kefou, a vysusila vonku na slniecku 😀

ani3012
11. júl 2012

idem namočiť aj Patrikovú šk.tašku 😝 sa mi tak nechcéééé

zvedavamt
2. feb 2013

hladam od rana na nete, ci oprat,alebo nie. Uz som rozhodnuta,ze ano.
Vrecusko na jemne pradlo je male,a bojim sa aby dake cacky z nej neopadali,tak babka vymyslela,ze zabalime do starej zaclony. Vystuz nastastie ide vybrat, mame Modal.
Len ma este napadlo, ze ci nieje ta taska impregnovana. Preto ju nekcem rajbat kefou a praskom.
Asik ju dam prat s tekutym ,co mam na vetrovky. Hadam to vyperie, lebo macicka mala nehodu a mala akurat tam hodila tasku a taak smrdi.

ada30r.
17. jan 2014

Ahoj dievčatá, neviete, čím su vystužené tašky HERLITZ - že by som ju skúsila vyprať vo vani, len sa bojím, či nie je vystužená nejakým papierom.

jasminet
27. aug 2016

babule, ako cistite herlitzky? nasej by sa troska zislo vycistit.... 😉

yapaka
19. aug 2018

tasku mozete vycictit aj v umyvacke riadu
vlozte tasku do mycky, pridajte tabletu urcenu na umyvanie riadu v umyvacke, spustite program do 50 stupnov a po vycisteni nechajte len volne ususit 😉

Strana
z2