Ako vyzerá myšací trus?
Prosím vás ako vyzerá myšací trus? Muž doniesol pred pár dňami krabice z ozdobami zo strechy z domu u ich mamy a odvtedy som našla 4 ako keby hovienka. Úplne ma chytá panika, že sem niečo dovliekol. Nastražil pasce a nič. Dnes idem pre mačku. Tie hovienka som našla náhodne. Každé v inej izbe. Myšie výkaly by mali byť pokope, alebo nie? Máme aj elektrický odpoudzovač myši. No mám z toho stres.

no malokedy je v dome mys len tak, teraz sice je zima, tak sa pchali dnu, ale teda nam sa to stalo za 6r raz - aj to vyslovene prisla cez dieru do kupelne, pravdepodobne chnapla psove granule a isla prec a takto som ju raz stretla ked som tam isla vecer, ako sedi na parapete a kuka na mna :D som ako dievca z panelaka, neverila vlastnym ociam. Vyhryzla purpenu okolo okna a neboli dokončené lišty z vnutra, tak sme to aj pekne videli. Zapchali a vybavene.
Mys v prvom rade nerobi jedno hovienko kade tade, vacsinou ich je viac a v kopach (skoda ze som to neodfotila, nam sa dostala do vodarne a to si za asi 2-3 dni mala vidiet co tam dorobila za haldy trusu), plus brutalne smrdia, to citis hned ked niekde sa zakutre. Aktivne su ked sa stmieva, v noci.. A pasce su najlepsie lepiace u nas, tie svakacky klasicke nam nic nechytili bohuzial.

Ahoj, myš v dome by si cítila, to sa nedá zameniť. A počula by si škrabot. Ešte radím pozerať okolo potravín, ak by si ju mala v dome, našla by si tam čerstvé vonku.