Ako zariadiť komplikovanú kuchyňu?

ona12
2. mar 2016

Ahojte baby...ako by ste zariadili tuto komplikovanu kuchynu,pretože mne už naozaj dochádzaju napady :( a nechcem aby mi niečo vyčnievalo do obyvacky.
Naozaj dakujem. 🙂

bonaqa2013
2. mar 2016

ak pozerám ,tak pozerám mietnosť je malá. Tiež sa mi nepáči tá kuchyňa.... Skôr by som dala linku na opačnú stranu miestnosti - oproti, do tvaru L. možno potom barové sedenie, alebo menší stôl. Obývačka buď tam kde je, alebo sedačka za dvere - kde je linkaa telka oproti.... daj sa do skupiny PEKNÉ BÝVANIE. Tam sa bežne riešia takéto problémy...

mackamizjedlaskrecka
2. mar 2016

Ako je to vysoke? Zvysila by som podlahu v kuchyni alebo v obyacej casti .dalo by to iny smrnc.linku Podla toho kolko potrebuje Su cukrarky co maju 600 ks foriem na pecenie a elektroniku ...neviem v com si chcela poradit.

taami
2. mar 2016

@ona12
Nie je tam vela priestoru na špekulovanie, ja by som to spravila takto:
Pohľad zľava doprava: varná doska, pracovná plocha, drez, chladnička, pod drezom kos a Umyvacka.

macamac
2. mar 2016

Maly priestor na v podstate dve miestnosti...
Ja by som to cele prehodila
Kde je televizor,tam by som tahala kuch.linku do L popod to okno vlavo
Sedacku by som dala tam,kde je v plane kuch.linka a televizor oproti,kde su v plane tie skrinky za gaucom
A v priestore kde je v plane gauc,by som nadväzovala na kuch.linku v podstate by to slo do tvaru U a to riesila ako pult so stolovanim,alebo taky sirsi pult na 4 stolicky (2 a 2 oproti sebe).
Tam moc priestor na samostatny stol so stolickami nevidim. Jedine na ukor kuch.linky do coho by som ja nesla. Kuch.linka ma byt priestranna. A uprednostnim ju v mensom priestore pred samostatnym stolom aj vzhladom k tomu,ze rodina väcsinou spolu stoluje len cez vikend,zatial co kuchyna je v prevadzke denne a tam gazdina potrebuje priestor😉

taami
2. mar 2016

@macamac
Podstatne je ako a kde je vedená voda a odpad a ci je možnosť a chut investovať do prerábky sieti...ci sa jedna o dom alebo o byt, ci sa daju siete zasekať, alebo treba spravit primurovku, co zmenší priestor...ci je mozne tahat odpad na opačnú stranu miestnosti, atd...

macamac
2. mar 2016

@taami no ved to
Zabudla som dopisat
Ale zda sa mi,ze je to dom...len tazko povedat...a ak uz maju vsetky tieto rozvody spravene, moc uz nenarobi...ale ta kuch.linka tam podla planu je dost odveci...fakt je mala a ziadna moznost dat ju do L.
Iba ak zuzit tie balkonove/terasove dvere,kde je kresleny stol...
Ale za mna - na vcelku maly priestor dost "rozsekanych" stien oknami/dverami....tazko ziskat väcsiu linku,co je pre mna podstatna vec.