Ako zatočiť s podvodníčkou v bazáriku?
Asi pred rokom som kupila od 1pani šaty s obyč.poštovnym,neprišli,tvrdila.ze ona ich poslala,nechala som to tak.Ale teraz pozeram a ona ich zase ponuka v svojom bazar k nakupu za 10€zadarmo.Čo by ste spravili?
@chrustidlo označ ju v tejto diskusii,nech si to číta
@metoyou4 ako ju mam oznacit?
Uz ju tu oznacili kuk spat 😉
@mycuskaa ja to nikde nevidim.kde ju označili
@chrustidlo na prvej stranke je pozeraj postupne pomalicky ja som si ju cez to aj kukla uz 😊
@mycuskaa tak ona tu konverzaciu vidi?ani sa jej nečudujem .ze nereaguje,niekedy sa cudujem aky su ludia ci im to za tie par €stoji,aby druhych tak sklamali.Nejde o tie ,ale ja som sa na tie šaty tešila a ešte mna obvinila za špekulantku,smutne.
@chrustidlo myslim ze vidi ked je oznacena 😊 ale neboj karma existuje
Kus špiny toto...aby jedny obnosene rovnaké šaty mala 2x tak to je potom zázrak...
@judar toto vyjadrenie na jej adresu padlo aj z ust mojej sestry.ked som jej povedala co sa mi stalo.
@chrustidlo Aešte ma nazve trubou.ked som jej napisala negativne hodnotenie.A pred rokom moje negativne hodnotenie zmazali,teraz by dom chcela vediet.ty co to zmazali .co by teraz na to povedali.Preto ma len pozitivne hodnotenia.lebo vie.ze ked posiela obyčajne nemože sa jej nic stat.ked neposle a ked jej niekto ako ja napise negativne hodnotenie da ho zmazat.Ale čo sa čudujem na Slovensku je to tak a nech jej padnu na užitok
@simca06022011 ano ma len pozityvne hodnotenia.lebo tie negativne si da zmazať.tak ako moje pred rokom,vie.ze ked je poslane obyčajne tak sa jej nic nestane aj .ked tovar nepošle.špekulantka,ani by som sa nečudovala,keby sa ozvali dalsie co kupovali od nej obyčajnou poštou a tovar nedostali a nic nemohli spravit,ked ze bolo poslane obyčajne.
@chrustidlo katastrofa...ja by som si to v zivote nedovolila co si tu poniektore dovolia a to posielam este ktomu vzdy certvo oprane veci a zakazdym aj slusne zabalene ...ale ze zhabat peniaze a natarat ze sa balik musel stratit to uz je fakt drzost ..a este vacsia po roku to zas vystavit na predaj....ta osoba je fakt na hlavu ako aj mnoho dalsich tu co na fb zobroni handry zadara a sem to.chodia predavat 🤦
@chrustidlo ale negatívne hodnotenie sa nedá len tak zmazať, sama si ho zmazať nemôže, jedine admin ho môže zmazať, a on vidí konverzáciu v bazari, hodnotenie nevymaze len tak .. na žiadosť.
@chrustidlo určite si nenapisla len tak adminovi aby jej zmazal hodnotenie to sa neda, poznáme len tvoju verziu sama píšeš ze si si to dala poslat obycajne, tiez tu moze byť možnosť ze pani ma dvoje šiat.
@astonka ano poznate len moju verziu,ale označili sme tu pani .tak sa moze aj ona vyjadrit.
@candii ano a ako mi chcete vysvetliť.ze moje hodnotenie.ktore som jej napisala pred rokom tam nie je a ja som písala ako by sa teraz tvarila adminka.keby videla,ze tie iste šaty s tým istým popisom aj fotkou sa zase objavili v jej bazary,ja som si vefoma toho.ze to bolo poslane obyčajne a nemam si narokovat,ale ide o tu drzost .ze si ich znova da do bazaru.Preto som to neriešila pred rokom.lebo som si bola vedoma.ze posielanie obyčajne je na moju zodpovednost,ale tu ide čo spravila teraz
@astonka moje hodnotenie ,podotykam negativne spred roka tam nieje
@chrustidlo admin bazaru ho musel vyhodnotiť potom ako neopodstatnené. Predsa je na zodpovednosti kupujúceho, keď si dá obyčajne poštovné. Stáva sa, že zásielka sa stratí, žiaľ potom nie je žiadny dôkaz, že ho naozaj poslala. Záleží aj ako si to hodnotenie napísala. Ak si napísala že ju celkovo neodporúčaš, tak áno, bolo neopodstatnené. Ak si napísala že odporucas pri tejto predavajucej len doporucenu zásielku tak by podľa mňa zmazané nebolo. Ťažko sa toto dokazuje, tak isto by ináč ona tvrdiť mohla, že zásielku ti poslala a šaty máš a chceš šaty aj peniaze. Ono je to trvdenie proti tvrdeniu. Máš poučenie, treba si dávať veci posielať doporučene. V bazari má strašne veľa veci a aj duplicitnych, mohla mať kľudne rovnaké. To už my ale nevieme, môžme si len myslieť.