icon

Ako zistím majiteľa čísla účtu?

adka1982
2. apr 2020

Objednala som si rúška pre moju rodinu. Poslala som peniaze na účet vopred. Pani sa mi už neozvala. Mám len jej číslo účtu. Nejedná sa mi o tých pár eur, ale o princíp. Je ťažká doba, zúri tu Civic 19 a ona Vás ešte okradne. Účet mala v Slovenskej sporiteľni. Viem, že existuje bankové tajomstvo. Ak by ste mi vedeli pomôcť, bola by som vďačná.

Strana
z2
adka1982
autor
31. júl 2020

komunikovali sme cez msg. Meno mala Domca na profile. Číslo účtu: SK68 0900 0000 0051 6890 8007. Pravidelne okráda ľudí. Vytvorí si iny profil pod iným menom. Predáva na FB v skupine Bazar do 5 €.

ivankaberrynka
2. sep 2020

@adka1982
@muut Ahojte. Boli ste na polícii? Momentálne tento IBAN okráda na FB pod menom Rom Ana. Ak ste na polícii ešte neboli, tak prosím choďte, čím viac nás bude, tým lepšie.

adka1982
autor
2. sep 2020

@ivankaberrynka Nie, nebola som. Som ochotná poskytnúť komunikáciu a výpis z účtu, ak to niektorej z vás pomôže na polícii

ivankaberrynka
3. sep 2020

@adka1982 ja som už bola, odovzdala som čo som mala. Treba ísť, ja som tam strávila pol hodiny. Ide o to, že sa potrebuje nazbierať aspoň 266€, aby to mohli riešiť ako trestný čin. Keďže táto osoba okráda už bohvie od kedy, tak to budú podľa mňa aj tisíce €. Na mňa bola taká drzá, sama ma posielala na políciu 😡 Každý na to kašle, lebo však len pár eur, ale pár eur krát tisícky oklamaných a slečna má biznis jak vyšitý.

simonka28
14. nov 2020

Babyyyy mňa drbneeeee. Ja som jej poslala predvčerom 13e na účet za kočiar!!!!!! Dnes sa jej nedá napísať na správu a ani profil nájsť!!!!!!

matka179
5. máj 2021

@jurajvendet ahoj, myslím ze s tým dotyčný pokračuje ďalej... Na letela som aj ja... Presne na vysie spomenuté číslo som poslala platbu minulý týždeň a odvtedy sa z fb vymazala a nemám nič iné iba fotku ponúkanej veci a číslo účtu.

matka179
5. máj 2021

@ivankaberrynka ahoj, nevieš ci to už začala polícia riešiť alebo ako to pokračuje, aj po vyše roku okráda ďalej, tak ako mňa.. Tiež som naletela...

judar
5. máj 2021

podvodnička SVETLANA MACKOVÁ...na fb je jej plno lustrov a podvody robi pod viacero menami...treba udat

matka179
5. máj 2021

@judar táto?

judar
5. máj 2021

@matka179 zrejme

ivankaberrynka
28. jún 2021

@matka179 píšem do SS

bystrica833
9. júl 2021

@ivankaberrynka okradla aj mna ponukala kozmetiku iba za postovne 5 eu a uz so zrusila fake profil cislo uctu to iste o ktorom baby pisali hyena jedna

dende111
Autor odpoveď zmazal
rudolf123456
8. feb 2023

Dobri aj ja som sa dal ojebat podvodnikovi. Poslal som vopred 55 eu

Strana
z2