icon

Ako zrušiť môj zákaz hazardných hier?

27. júl 2023

Ahojte viete mi poradiť či sa dá zrušiť zákaz hráčskych hier? Taký ktory som si ja nedala dobrovoľne. Vznikol mi preto lebo som na škole poberala sociálne štipendium. Už som zo školy dávno von ale nemôžem sa do ničoho zapojiť elektronicky, podať si loto alebo tak 😃ani do kasína by ma zrejme nepustili, nieže by som sa tam chystala ale nechcem mat zákaz ako nejaký gambler 😃 Dočítala som sa ze zrušiť sa da zákaz taký ktory bol urobený na vlastnú žiadosť -teda keď niekto sa nechal dobrovoľne vylúčiť ale o mojej situácii som sa nedočítala či to platí tiež . Príde mi to pekne hlúpe takí co to potrebuju tých nikto nerieši a aby niekto kto už do školy ani nechodí to mal naďalej mali to zrušiť automaticky.

Strana
z2
zuzinka888
27. júl 2023

V tomto som exot- ani kavu nepijem, abstinujem 19 rokov dobrovolne. A zreb si kup na poste.✌

autor
27. júl 2023

@zuzinka888 hej a ak si dakedy dovolím ocitnúť sa neskoro večer vonku s kamaratmi a dostaneme chuť čo i len na kofolu a otvorena bude jedine herňa tak ich budem čakať vonku ako spoločenská hrozba 😃

zuzinka888
27. júl 2023

Nie to nie je o tom, stipendium ti poskytuje stat( teda sa na nu skladaju pracujuci obcania). A tieto peniaze maju sluzit na ucebnice, internat, stravu...a nie na to aby ich niekto hadzal do automatou ci sadzal na ruletu..... Ked si zarobis vlastne peniaze minaj ich ako chces je to len na tebe ako ninies peniaze ktore si zarobis. Ak uz mas studium ukoncene nie je dovod aby si bola uvadzana ako osoba ktore nesmie do kasina ci herni.

autor
27. júl 2023

@zuzinka888 už dávno nechodím do školy ale ako som spomínala človek toto nezistí pretože žiadne oznámenie o tom jechodi. Jednoducho ma tam dali a už som tam zostala a teraz na vlastnú žiadosť a veci okolo toho to musím ja zrušiť

zuzinka888
27. júl 2023

No ale urcite sa to da. A ked si zoberies kolko" bordelu" maju nasi uradnici vo svojich papieroch a zoznamoch - tak sa nie je comu cudovat,ze ta nevyskrtli.

Strana
z2