Ako zvládnuť nebezpečné lepenie sa na auto?
Ahojte, pravidelne sa stáva, že sa na mňa zozadu nalepí auto, hlavne na jednej ceste v ba medzi sídliskami. Kedysi tam bola 70tka ale už tam je 50tka. Samozrejme veľmi veľa vodičov chodí naďalej 70. Ja sa bojím, že ma nameraju, plus tam chodí dosť cyklistov, boli tam už aj smrteľne nehody. Tak dodržujem rýchlosť. Lenže vkuse sa mi niekto nebezpečne lepí na kufor. Ako reagujete v takých situáciách ? Pridáte ebo idete ďalej svojou rýchlosťou ? Obehnúť ma nemôže lebo buď je plná čiara alebo aj tak idú auto v protismere.
@maciatkolulu no ja som si zas v AT vsimla, po prekroceni hranic, zrazu SK vodici poznaju aj max. povolenu rychlost...
@maciatkolulu áno na plYn 😬😬😬 neviem prečo mi to hodilo tak 🙈. Vždy to zaberie 😁 krásny odstúp majú hneď . A ak dotyčný sa mi pozrie do kufra tak ma smolu on . Samozrejme treba zvážiť či je ok aj rýchlosť ak vysoká isto nie
@cina1 noooo,väčšina,ale sú aj odvážlivci,väčšinou na silnych autách a odstup nemajú chuť riešiť,tak sa lepia,keď je niekto taký "chudák",že dodržiava. No vysvetlia im to🤣
Ja reagujem tak, že ešte viac spomalým 😀, neznášam to, tak nech ma predbehne.

@mariska1989 podľa mňa si prichystana šliapnuť na plYYYn 💪,nuž v tých stotinach sekúnd, nevidím