Akú chladničku poradíte?
Ahojte! Potrebujem prakticku radu.
Zvazujeme vymenu chladnicky, nakolko sme 4- clenna rodinka, zatial.. 🙂 a nasa 1. chladnicka bola uplne zla volba. Je mala a neprakticka. Preto sa uz chceme vyhnut tomuto omylu. 🙂
A najst nejaku normalnu chladnicku - kombinovanu. Nase topy su zatial tieto:
Hotpoint-Ariston E 4D AA B C
Hotpoint-Ariston E4D AA X C
Baumatic QUATTRO.MR
SAMSUNG RB31FERNBWW/EF
Mate niekto tieto typy? Alebo..odporucite nejaku dobru?
Nie je to lacna investicia tak nech stoji za to! 🙂
Ďakujeeem za rady!
@llucciaa ano tie som si aj ja vsimla, tie cierne matne su krasne! ale na to asi musis mat aj kuchynu tak u aby sa ti to tam hodilo, nemozes to mat len tak v nejakej. ale videla som niekde taku celu kuchynu uplne ciernu len pracovna doska v nejakom dekore asi dub, vratene teda spotrebicov a vyzeralo to super
@simca_13 presne tak, no v tejto dobe je to teraz velky tahak vsetkych obchodov, ktore maju aj kamenne predajne aj e-shopy pretoze je situacia taka aka je, snazia sa aby viac ludi nakupovalo online a nechodilo zbytocne po obchodoch. samozrejme ked nieco surne potrebujes tak sa tomu nevyhnes
@llucciaa ano uz su teraz aj taketo ja som to tiez minule pozerala. je to dost prakticke lebo uz ti to potom nezavadzia v tych samotnych polickach a tam uz si potom davas napriklad len hrnce a misky s jedlom, a podobne. je to dobra myslienka a zaroven ti to aj jedno od druheho nenapachne
@sanssa vies co asi nebudu. ked sa pozriem na nasu staru, ktora je teda biela tak tiez nemozem povedat, ze by bola nejaka extra cista alebo tak. ked aj varim, potrebujem otvorit chladnicku mam spinave ruky, ze rychlo nieco treba tak tiez tam zostane flak a treba to cistit takze to asi ejdem nejako riesit
@llucciaa Vieš čo nakoniec som si Philco vybrala, prišla mi aj cenovo v pohode a bola aj tak predelená ako som si pôvodone predstavovala takže som si povedala, že nebudem ďalej špekulovať. Už ju potrebujem dosť súrne, tá stará už čo chvíľa dodýcha tak aby sa mi nestalo, že zostanem bez chladničky. Akože hej teraz je vonku zima ale ja to nemám moc aj tak kam povykladať takže budem to riešiť takto
@llucciaa aha to je pravda ale zase to fakt musis chytit s rukami spinavymi ale casom tiez aj biela trosku zmeni farbu, tak ako keby zasedne alebo co, ze uz ani tak pekne nejde umyt. tak drzim palce nech mas teda taku ako si predstavujes a nech si stastna s vyberom 🙂 napis ak uz ju budes mat doma konecne ;)
ahojte, kupovali ste niektora teraz chladnicku? Podla coho ste vyberali podla znacky ci ceny alebo podla spotreby eletriny? Musim vybrat chladnicku a vobec neviem od coho sa odrazit, na trhu ich je velmi vela ja v nich akosi nevidim rozdiel
@tumira aku si mala predtym? zacala by som tym ktoru si mala ci ti dobre sluzila, ci jej nieco chybalo, alebo je nieco co ti na nejh priam vadilo? Skus vybrat podla toho

@simca_13 to je jasne no, kazdy sa uz musi sam rozhodnut. ja si porovnam aj ceny na internete s tymi v predajni, zvazujem aj kolko ma vyjde doprava, niekedy sa to oplati a niekedy nie