icon

Akú chladničku poradíte?

bebabi
20. jan 2014

Ahojte! Potrebujem prakticku radu.
Zvazujeme vymenu chladnicky, nakolko sme 4- clenna rodinka, zatial.. 🙂 a nasa 1. chladnicka bola uplne zla volba. Je mala a neprakticka. Preto sa uz chceme vyhnut tomuto omylu. 🙂
A najst nejaku normalnu chladnicku - kombinovanu. Nase topy su zatial tieto:
Hotpoint-Ariston E 4D AA B C
Hotpoint-Ariston E4D AA X C
Baumatic QUATTRO.MR
SAMSUNG RB31FERNBWW/EF
Mate niekto tieto typy? Alebo..odporucite nejaku dobru?
Nie je to lacna investicia tak nech stoji za to! 🙂

Ďakujeeem za rady!

sanssa
26. nov 2020

@simca_13 to je jasne no, kazdy sa uz musi sam rozhodnut. ja si porovnam aj ceny na internete s tymi v predajni, zvazujem aj kolko ma vyjde doprava, niekedy sa to oplati a niekedy nie

sanssa
26. nov 2020

@llucciaa ano tie som si aj ja vsimla, tie cierne matne su krasne! ale na to asi musis mat aj kuchynu tak u aby sa ti to tam hodilo, nemozes to mat len tak v nejakej. ale videla som niekde taku celu kuchynu uplne ciernu len pracovna doska v nejakom dekore asi dub, vratene teda spotrebicov a vyzeralo to super

simca_13
28. nov 2020

@llucciaa aha to chapem, tiez by som nechcela tie kosiky kvoli tomu prepadavaniu a ze by sa mi to zaseklo to si uz vobec neviem predstavit. by ma asi porazilo :D a kolko stali ked sa ti to zdalo vela?

simca_13
28. nov 2020

@sanssa hej to sa oplati napriklad teraz, ze ma vela tych e-shopov aj dopravu zadarmo len to treba sledovat

llucciaa
3. dec 2020

@sanssa To hej ale na to musíš mať veľkú a hlavne presvetlenú kuchyňu aby to nepôsobilo tak stiesnene ale tiež sa mi to páči, viem čo myslíš. V ikei takú tiež mali spravenú. Ale to by sa úplne ku nám nehodilo

llucciaa
3. dec 2020

@simca_13 Fú vieš čo už presne neviem ale všetky boli tak okolo 700 eur keď neboli v akcii tak to som si pvoedala, že za to isto nestoja. Na každej mi proste niečo vadilo, keby s také, že som z nich natešená tak dobre ale takto som to radšej nechala tak

sanssa
4. dec 2020

@simca_13 presne tak, no v tejto dobe je to teraz velky tahak vsetkych obchodov, ktore maju aj kamenne predajne aj e-shopy pretoze je situacia taka aka je, snazia sa aby viac ludi nakupovalo online a nechodilo zbytocne po obchodoch. samozrejme ked nieco surne potrebujes tak sa tomu nevyhnes

sanssa
4. dec 2020

@llucciaa urcite musi to byt vacsi priestor lebo cim tmavsia je kuchyna tym mensie posobi takze treba aby bola dost velka 🙂 ale ked je taka moznost tak to moze vyzerat uplne super 👍

simca_13
9. dec 2020

@llucciaa jaj tak to chapem, ked uz mas za nieco dat taku sumu tak by si mala byt presvedcena o tom na sto percent, ze to chces a ze ti vyhovuje po kazdej stranke ta chladnicka. som nevedela, ze si si v takej cenovej kategorii vyberala

simca_13
9. dec 2020

@sanssa hej to som si vsimla ale neviem ci prave teraz takto pred vianocami nebudu zase ceny zvysovat aby potom mohli spustat tesne pred vianocami, myslis, ze sa oplati nieco kupovat teraz ci radsej pockat este teda?

llucciaa
16. dec 2020

@sanssa hej to mi je jasné, že to nemôže ísť do takej bežnej panelákovej kuchyne ale vyzerá to pekne. možno raz keď budeme mať nejakú vilu si kúpim takú :D :D a budem celú kuchyňu takú tmavú

llucciaa
16. dec 2020

@simca_13 áno o to mi presne išlo aby som si proste bola istá, že keď už dám také peniaze tak budem rada, že som ju kúpila. teraz som zistila, že niektoré chladničky majú napríklad normálne aj zvlášť šuflík nie len na zeleninu ale aj na salámu maslo a podobné veci

sanssa
17. dec 2020

@simca_13 fu no neviem, akoze ak si to uz nestihla doteraz tak by som mozno pockala. neviem ci akoze chces vyslovene kupovat iba v predajni alebo ti nevadi aj cez internet ale ak v predajni tak uz kvoli tym opatreniam aj tak budes musiet pockat bohuzial

sanssa
17. dec 2020

@llucciaa ale co 😀 mate v plane taky velky domcek v buducnosti? tak to drzim palce aby ti to vyslo a nakoniec si mala kuchynu presne taku ako si predstavujes. a teraz teda si sa rozhodla, ze chces teda nerezovu?

simca_13
18. dec 2020

@llucciaa ano uz su teraz aj taketo ja som to tiez minule pozerala. je to dost prakticke lebo uz ti to potom nezavadzia v tych samotnych polickach a tam uz si potom davas napriklad len hrnce a misky s jedlom, a podobne. je to dobra myslienka a zaroven ti to aj jedno od druheho nenapachne

simca_13
18. dec 2020

@sanssa neviem uvidim, moznoze po vianociach budu nejake vacsie zlavy aj na e-shopoch tak objednam aj odtial. ved teraz uz maju aj tie rozvozy take vymakane

terina25
18. dec 2020

Ja som kupila tuto.zajtra nam maju doviezt. Dufam,ze budem spokojna

llucciaa
21. dec 2020

@sanssa moznoze raz hej. uvidime kolko bude deti :D ja by som ale chccela aby mal kazdy svoje sukromie ale zaroven aby sme mali aj priestor kde budeme moct byt vsetci spolu. tak uvidime no 🙂 hej chcela by som predsa len nerezovu. preco?

llucciaa
21. dec 2020

@simca_13 ved to som si aj ja hovorila, ze by to bolo fajn, usetrila by som miesto a vobec by sa mi tam nemiesali pachy. ja napriklad nemam rada ked nam maslo napachne napriklad obedom ked ho mame v chladnicke

sanssa
22. dec 2020

@simca_13 aha no moze byt, ze hej aj ked neviem ked teraz nemohli predavat pred sviatkami ale moznoze nieco vychytas 🙂 daj vediet. ale najlepsie by bolo keby si uz vedela, ze aku chces a na tu striehla

sanssa
22. dec 2020

@llucciaa tak nech vam to vyjde 🙂 to je pekne, ze to mas takto premyslene. tak , ze ako si sa nakoniec rozhodla, ci ti tam nebudu vadit tie tapance a tak

simca_13
2. jan 2021

@llucciaa ale tento rok je to celkom bieda. ale uz som asi jednu nasla, nebudem spekulovat uz. treba si spravit radost lebo neviem dokedy to este takto bude. chcela som ist radsej normalne do predajne ale ktozvie dokedy bude este toto trvat tak ju asi objednam

simca_13
2. jan 2021

@sanssa nastastie uz mam vybratu! nebudem uz spekulovat, riadila som sa aj vasimi radami aj trosku tym co sa mi pacilo, aby sa mi aj hodila, muz ju schvalil tak uz nebudem cakat viac

llucciaa
3. jan 2021

@sanssa vies co asi nebudu. ked sa pozriem na nasu staru, ktora je teda biela tak tiez nemozem povedat, ze by bola nejaka extra cista alebo tak. ked aj varim, potrebujem otvorit chladnicku mam spinave ruky, ze rychlo nieco treba tak tiez tam zostane flak a treba to cistit takze to asi ejdem nejako riesit

llucciaa
3. jan 2021

@simca_13 fakt? a aku? daj tip teda. ja som si teda zmyslela, ze chcem tu nerezovu neviem aku chces ty ale mozno ju najdem aj v takom prevedeni

simca_13
11. jan 2021

@llucciaa Vieš čo nakoniec som si Philco vybrala, prišla mi aj cenovo v pohode a bola aj tak predelená ako som si pôvodone predstavovala takže som si povedala, že nebudem ďalej špekulovať. Už ju potrebujem dosť súrne, tá stará už čo chvíľa dodýcha tak aby sa mi nestalo, že zostanem bez chladničky. Akože hej teraz je vonku zima ale ja to nemám moc aj tak kam povykladať takže budem to riešiť takto

llucciaa
15. jan 2021

@simca_13 a koľko stála teda? a ako myslíš, že bola predelená?

sanssa
21. jan 2021

@llucciaa aha to je pravda ale zase to fakt musis chytit s rukami spinavymi ale casom tiez aj biela trosku zmeni farbu, tak ako keby zasedne alebo co, ze uz ani tak pekne nejde umyt. tak drzim palce nech mas teda taku ako si predstavujes a nech si stastna s vyberom 🙂 napis ak uz ju budes mat doma konecne ;)

tumira
1. feb 2021

ahojte, kupovali ste niektora teraz chladnicku? Podla coho ste vyberali podla znacky ci ceny alebo podla spotreby eletriny? Musim vybrat chladnicku a vobec neviem od coho sa odrazit, na trhu ich je velmi vela ja v nich akosi nevidim rozdiel

zuzzuzi909
2. feb 2021

@tumira aku si mala predtym? zacala by som tym ktoru si mala ci ti dobre sluzila, ci jej nieco chybalo, alebo je nieco co ti na nejh priam vadilo? Skus vybrat podla toho