Akú knihu práve čítate?
Ahojte maminy,
pred casom tu bola podobna tema, ktora bola presunuta na ceskeho konika, tak ju obnovujem opat tu. Radi citate? Aku knihu mate prave rozcitanu?
Ja prave citam Zitkovske bohyne od Kateriny Tuckovej a predtym to bola kniha 22.11.1963 od Stephena Kinga 🙂
Od slovenskej autorky Silvie Bystričanovej, Každý deň má niekto narodeniny. odporúčam. fajn oddychové čítanie. Dobre sa čítala aj kniha Jar, leto, jeseň, Agáta - tiež rovnaká autorka. Nenáročné, oddychové čítanie, zhltnete ju raz-dva.
Manzelovo tajomstvo a velmi sa mi paci 😉
Najnovsiu knihu od Liane Moryartyovej Malé velké klamstvá ..Uzasná, ako jej vsetky, urcite odporucam 😉
ziadnu momentalne nemam moc casu citat knihu ale dufam ze uz coskoro budem mat 🙂
Ešte som zabudla.Najviac zo slovenských spisovateľov mi vyhovuje Veronika Šikulová.Mám všetky jej knižky,ale najviac sa mi páči Domček jedným ťahom.Pod stromček si dám jej najnovšiu knihu.Vyhovuje mi jej štýl,úžasne narába so slovami,vetami. 🙂 Odporúčam
5 jazykov lasky som akurat docitala 🙂
Docitala som predvcerom knihu Tma od J.Kariku a vcera som zacala Cestujem sama. Predtym som citala My deti zo stanice zoo a Dievca vo vlaku. Vsetky odporucam☺
nanecisto od lukjanenka :D
a este odporucam hlidky od neho..denni hlidka, nocni hlidka, atd :D
@celasapremenim no konečne porádna kniha tu 😀
Stalker od Keplera a fakt som sa dost bala 😕 😅
Ja som si akurát po druhýkrát otvorila Hiraxa - Plynutie... 🙂 presne to, čo teraz potrebujem...
baby ahojte. snazzy sa skompletizovat svoju zbierku knih serie Anna zo zeleneho domu. hladam knihy annine lasky, annina dcera rilla, annin vysnivany domov, anna v glenn st. mary. zaujimaju ma vsak len knihy konkretneho roku vydania s obalkou ako na fotke...je to narocnne, kedze tieto knihy su uz vsade vypredane. tak mozno ju niektru nmate a nelipnete na nej, ozvite sa mi prosim
inak ja som teda dost na knihy. momentalne mam rozcitany slabikar stastia. ktory prestriedavam s annou v avonlea🙂 a knihy o som teraz niekedy docitala bol Alchymista, potom mam rada seriu nakupnej maniacky od Sophii Kinsella, teraz mam este nedocitanu poslednu- Celebrity Shopper. A uz teraz mam nachystanu na volnejsie chvile Annu Kareninovu 😉 cize ja tak podla nalady, rozne zanre...
Isabel Allende - Japanese Lover
mam rada tiez knizku annu zo zelenho domu
@mareli skus pozriet na nejakom bazari knih... ja tie knihy mam s inou obalkou, ale nedala by som ich ani za nic 🙂 do zbierky mi chyba len anna z avonlea a anna z redmondu, niekedy si ich budem musiet dokupit...
Ahoj vecer som Dočítala Odsúdení prežiť, príbeh troch matiek z Mathausenu , bola to najlepšia kniha so židovskou tematikou aku som čítala.
polnocne slnko 😀
ja čítam akurát šlabikár štastia
@petruska77 ja sledujem bazariky aj antikvariaty neustale 🙂 aj na fb mam vyhlasene patranie a zdielacku...pomalicky sa mi dari. chyba mi este posledna annina dcera rilla. aj ked je pravda ze posledne dve anna v glenn st.mary a annine lasky su zatial s inou obalkou o vydanie starsie.
ak by si mala zaujem o annu z avonlea. mam uplne novu noveho vydania, co je teraz dostupna v knihkupectvach. mohla by som ti ju posunut. je mi uz zbytocna, ked som uz zohnala aj tu starsiu, ktoru som hladala 🙂
@mareli dakujem si zlata, ale ja to momentalne az tak surne nezhanam, lebo uz nemam kam davat knihy, co ich mam tak vela 🙂 Tu Rillu ti pozriem u nas v kniznici, ci nemaju na predaj, lebo zvyknu obcas vyradovat knizky...
@petruska77 vdaka za laskavost.

Záchranný čln. Ked som ju zacala citat, normalne som ju odlozila. Velmi tazke zivotne otazky... Ale nasla som odvahu a luskam dalej tento bestseller 🙂