icon

Akú knihu práve čítate?

petruska77
14. aug 2014

Ahojte maminy,
pred casom tu bola podobna tema, ktora bola presunuta na ceskeho konika, tak ju obnovujem opat tu. Radi citate? Aku knihu mate prave rozcitanu?
Ja prave citam Zitkovske bohyne od Kateriny Tuckovej a predtym to bola kniha 22.11.1963 od Stephena Kinga 🙂

stella33
19. nov 2015

Záchranný čln. Ked som ju zacala citat, normalne som ju odlozila. Velmi tazke zivotne otazky... Ale nasla som odvahu a luskam dalej tento bestseller 🙂

cokii
19. nov 2015

Od slovenskej autorky Silvie Bystričanovej, Každý deň má niekto narodeniny. odporúčam. fajn oddychové čítanie. Dobre sa čítala aj kniha Jar, leto, jeseň, Agáta - tiež rovnaká autorka. Nenáročné, oddychové čítanie, zhltnete ju raz-dva.

dara2583
19. nov 2015

Manzelovo tajomstvo a velmi sa mi paci 😉

disala
19. nov 2015

@dara2583 Aj ja som to čìtala,fantastickà kniha.🙂

danii1
19. nov 2015

@ania4 to mi pripomína štýl Johanny Lindseyovej alebo možno Kathleen E. Woodiwissová

teskoma
19. nov 2015

Najnovsiu knihu od Liane Moryartyovej Malé velké klamstvá ..Uzasná, ako jej vsetky, urcite odporucam 😉

jarmila64
20. nov 2015
Používateľ jarmila64 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jarmila64.

ziadnu momentalne nemam moc casu citat knihu ale dufam ze uz coskoro budem mat 🙂

misela36
20. nov 2015

Ešte som zabudla.Najviac zo slovenských spisovateľov mi vyhovuje Veronika Šikulová.Mám všetky jej knižky,ale najviac sa mi páči Domček jedným ťahom.Pod stromček si dám jej najnovšiu knihu.Vyhovuje mi jej štýl,úžasne narába so slovami,vetami. 🙂 Odporúčam

ania4
20. nov 2015

@danii1 jaj dakujem skusim hladat od nich ...naozaj vdaka za typ 🙂

zanet63
20. nov 2015
Používateľ zanet63 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zanet63.

5 jazykov lasky som akurat docitala 🙂

ania4
20. nov 2015

@danii1 jupii nasla som tu knihu podla vasich tipov...je to Lindseyova - Ohne v zime 🙂 uz sa tesim ako si zasa precitam.naozaj pekne dakujem

danii1
20. nov 2015

@ania4 jej, to som rada, nečítala som konkrétne túto knihu, ale pár iných od nej, preto mi ju to pripomenulo 🙂 pekné čítanie...

dominka11
21. nov 2015

Docitala som predvcerom knihu Tma od J.Kariku a vcera som zacala Cestujem sama. Predtym som citala My deti zo stanice zoo a Dievca vo vlaku. Vsetky odporucam☺

misela36
21. nov 2015

@dominka11 Tmu som čítala aj ja,veeeľmi zaujímavá.

celasapremenim
21. nov 2015

nanecisto od lukjanenka :D
a este odporucam hlidky od neho..denni hlidka, nocni hlidka, atd :D

lavinis
21. nov 2015

@celasapremenim no konečne porádna kniha tu 😀

petruska77
autor
22. nov 2015

Stalker od Keplera a fakt som sa dost bala 😕 😅

kacckaa
22. nov 2015

Ja som si akurát po druhýkrát otvorila Hiraxa - Plynutie... 🙂 presne to, čo teraz potrebujem...

mareli
2. dec 2015

baby ahojte. snazzy sa skompletizovat svoju zbierku knih serie Anna zo zeleneho domu. hladam knihy annine lasky, annina dcera rilla, annin vysnivany domov, anna v glenn st. mary. zaujimaju ma vsak len knihy konkretneho roku vydania s obalkou ako na fotke...je to narocnne, kedze tieto knihy su uz vsade vypredane. tak mozno ju niektru nmate a nelipnete na nej, ozvite sa mi prosim

mareli
2. dec 2015

inak ja som teda dost na knihy. momentalne mam rozcitany slabikar stastia. ktory prestriedavam s annou v avonlea🙂 a knihy o som teraz niekedy docitala bol Alchymista, potom mam rada seriu nakupnej maniacky od Sophii Kinsella, teraz mam este nedocitanu poslednu- Celebrity Shopper. A uz teraz mam nachystanu na volnejsie chvile Annu Kareninovu 😉 cize ja tak podla nalady, rozne zanre...

anega79
2. dec 2015

Isabel Allende - Japanese Lover

moniciatko9
2. dec 2015
Používateľ moniciatko9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od moniciatko9.

mam rada tiez knizku annu zo zelenho domu

petruska77
autor
9. dec 2015

@mareli skus pozriet na nejakom bazari knih... ja tie knihy mam s inou obalkou, ale nedala by som ich ani za nic 🙂 do zbierky mi chyba len anna z avonlea a anna z redmondu, niekedy si ich budem musiet dokupit...

janasim
10. dec 2015

Ahoj vecer som Dočítala Odsúdení prežiť, príbeh troch matiek z Mathausenu , bola to najlepšia kniha so židovskou tematikou aku som čítala.

jasminet
10. dec 2015

polnocne slnko 😀

petrak20
10. dec 2015
Používateľ petrak20 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od petrak20.

ja čítam akurát šlabikár štastia

mareli
10. dec 2015

@petruska77 ja sledujem bazariky aj antikvariaty neustale 🙂 aj na fb mam vyhlasene patranie a zdielacku...pomalicky sa mi dari. chyba mi este posledna annina dcera rilla. aj ked je pravda ze posledne dve anna v glenn st.mary a annine lasky su zatial s inou obalkou o vydanie starsie.
ak by si mala zaujem o annu z avonlea. mam uplne novu noveho vydania, co je teraz dostupna v knihkupectvach. mohla by som ti ju posunut. je mi uz zbytocna, ked som uz zohnala aj tu starsiu, ktoru som hladala 🙂

petruska77
autor
10. dec 2015

@mareli dakujem si zlata, ale ja to momentalne az tak surne nezhanam, lebo uz nemam kam davat knihy, co ich mam tak vela 🙂 Tu Rillu ti pozriem u nas v kniznici, ci nemaju na predaj, lebo zvyknu obcas vyradovat knizky...

mareli
11. dec 2015

@petruska77 vdaka za laskavost.