Akú knihu práve čítate?
Ahojte maminy,
pred casom tu bola podobna tema, ktora bola presunuta na ceskeho konika, tak ju obnovujem opat tu. Radi citate? Aku knihu mate prave rozcitanu?
Ja prave citam Zitkovske bohyne od Kateriny Tuckovej a predtym to bola kniha 22.11.1963 od Stephena Kinga 🙂
Ja mam momentálne rozcitane Homo Deus od Harariho a Svedectvo od Kinga. Cez deň, keď je prirodzené svetlo a mam čas čítam Harariho - mam v papierovej forme. A večer v posteli na podsvietenej čítačke Kinga.
@sisaka ja sa pripojím do vašej debaty. Čítala som toho Marshalla- v zajatí geografie, dobrá vec. Od Snyder mam doma všetko, parádne veci. Akurát mi chýba tebou spomínaná Cesta do neslobody, ešte som nestihla kúpiť, ale tiež mam na zozname. Inak bol na Slovensku tak týždeň dozadu?
Trochu mimo témy, ale možno niekto poradí 😀ako zistím všetky diela daného autora chronologicky ako na seba nadväzujú keď napr. Nie sú cislovane? Dakujem
Tetovač z Auschwitzu
@petruska77 Robin Cook - Sarlatani
@zuzlaka Ahoj, kamarátka mi požičala knihu " Zdravie, hojnosť a zákon príťažlivosti", pre mňa akurátne čítanie, kúpila ju v antikvariáte. 😉
Do plaviek - aj poučná, aj na zasmiatie. Nečítam takéto knihy.
Ani neviem prečo, v knižnici mi padla do oka a normálne ma baví.
@macik166 takých nás je asi viac 🙂
@veronika426 Je to dobra knizka? Uz som o nej viackrat pocula, len som sa este nedostala k tomu aby som pozrela, ze o com je 🙂 Ake je to citanie?
@vandicka7 pribeh, ako sa do seba zalubia dvaja v koncentračnom tabore a ostali spolu az do konca života. Pekny pribeh. On robil tetovača. Mam toho už viac prečítané ako Útek z pekla, Mengeleho dievča, Dívaj sa na hviezdy, Deti ktoré prežili Mengeleho atď všetky sú zaujímavé, každá ma iný, smutný príbeh. Skus, neobanujes určite 😉
Prave zacinam Deti holokaustu
@veronika426 Pojdem si ju teda kupit, zo zaciatku som sa takymto pribehom branila, ale ma to vela do seba! 🙂
Tim Weaver, celkom dobra krimalna seris, zatial som na 5 tej zo 7 knih
Ahojte, práve som dočítala moju piatu knihu od Jojo Moyes, Dievča, ktoré si tu zanechal a úprimne neviem, ktorá z tých piatich ma viac "dostala". Milujem jej písanie. 💞 Poznáte podobne ladenú autorku románov? Ďakujem! 😊🌷
Heřmánkové údolí sme čítali spolu s manželom,dočítali začiatkom min.týždňa.Doteraz v nás rezonuje,stále v hlave prehrávame ich osudy,pár dní sme boli súčasťou ich života.Porovnávali sme,hodnotili.Doteraz som od Kornerovej nečítala,ale tuším začnem.Zatiaľ nemám chuť na žiadnu knihu.
@liviadanova Poznám, Elizabeth Noble vyskúšajte, sú to vždy silné príbehy... ja ich čítam v angličtine, ale sú niektoré preložené- Čo by mali vedieť moje dcéry, Dievča odvedľa (u nás jej pridávajú -ová k menu, videla som tvar Nobleová aj Noblová) aj autorka Harriet Evans je skvelá, ale tá už je len v angličtine. A možno ešte Cecelia Ahern bude v preklade, ona napísala PS:I love you, bolo to aj sfilmované
@lericenkam tato sa aj mne dostala do ruk, mam ju doma, len este som sa k nej nedopracovala, dufam, ze ked pridu sviatky, ze uz konecne si najdem na nu cas, ked teraz ma pecenie bude doma zamestnavat 🙂
@drakvak Ahoj, ďakujem za tipy. 😉 Ukladám si. 😊

nečítate niektorá nejaké motivačné alebo také knižky? Poslednú dobu som tomu prišla na chuť celkom, momentálne čítam, netrápte sa pre maličkosti v láske a už hľadám, čo by som si ďalej kúpila, tak ak máte nejaké tipy, tak budem happy 🙂