icon

Akú knihu práve čítate?

petruska77
14. aug 2014

Ahojte maminy,
pred casom tu bola podobna tema, ktora bola presunuta na ceskeho konika, tak ju obnovujem opat tu. Radi citate? Aku knihu mate prave rozcitanu?
Ja prave citam Zitkovske bohyne od Kateriny Tuckovej a predtym to bola kniha 22.11.1963 od Stephena Kinga 🙂

xjejni
14. sep 2018

@casperka1980 aha, skoda. Dakujem velmi pekne

janage
18. okt 2018

Kate Mossová: Čudákova dcéra

moonlighting
18. okt 2018

Ja aktuálne Monika Wurm a Slzy predaných dievčat ❤👍

basska_b
18. okt 2018

Jiří Zeman: Island' - země lidí a skřítků

xjejni
18. okt 2018

@casperka1980
@casperka1980 aha, dakujem velmi pekne 🙂

nikuska744
19. okt 2018

@janage oplatí sa to prečítať?

candii
19. okt 2018

v pekle plynovych komor, zlomeni anjeli - odporucam

lenadka
19. okt 2018

práve som dočítala nórsku detektívku - Zaslepenosť a chystám sa na dve čo sme si doniesli s dcérou z múzea holokaustu v Seredi: Na tenkom ľade a Ja som tam bol.

laila22
19. okt 2018

Vanda Rozenbergova_ Muž z jamy, deti z lásky.

janage
19. okt 2018

@nikuska744 ja si myslim ze ano. Je to lahsie citanie oddychovka, pre citatela klasickych detektivok aj celkom priehladna, ale mne velmi dobre padlo na vikend😉

sisaka
20. okt 2018

Zienky - tipy na kvalitnu knižku od slovenského autora - len prosím nie Holokaust, to nemôžem čítať, pripadne dobrú knižku zahraničného autora- nie anglicky píšúceho a nie severské thrillery. Ferrante som čítala. Skratka niečo dobre, čo ma nejakú literárnu hodnotu a oplatí sa kúpiť. Ďakujem.
Martinus som prelistovala nemôžem tam nájsť niečo dobre...

adma11
20. okt 2018

@sisaka Dobre knihy má Mirka Manakova, ak chces historické ženské romány tak odporúčam od Pronskej knihy ( Zlatnikova chovania, kumanska princezná....)

petraslov
20. okt 2018

Text od ruského spisovateľa
Dmitry Glukchovsky

yoxinka
20. okt 2018

Tim Marschall - V zajatí geografie. Je to super prehľad globálnej politiky. Slovenský preklad je trochu odfláknutý, ale koho bavia také veci, smelo do toho, ozaj zaujímavé veci tam píše autor.

babababka
20. okt 2018

Jak prohrát maraton.Som od prírody lenivá,športový antitalent ale po tejto knihe rozmýšľam,že začnem aspoň bežkať.

sisaka
20. okt 2018

Dakujem za tipy, idem sa pozrieť, či je tam niečo pre mna.
@yoxinka tak ten Tim mi padol hneď do oka, vyzerá to na zaujímavé čítanie, keďže píše po anglicky, tak sa mi neoplatí dávať si kupovať knihu v slovenskom preklade, ten už tradične je na ...., keď si ju tu môžem kúpiť a prečítať v originali, ale určite kupujem. Necitala si Timothy Snyder - The Road to Unfreedom (Cesta do neslobody)? Tu mám tiež na zozname .....

yoxinka
20. okt 2018

@sisaka
Nečítala. Ale ten Marschall je ozaj zaujímavý. My to s mužom čítame obaja, sa o to furt naťahujeme 😂😂😂.

petruska77
autor
20. okt 2018

Ja teraz citam Echo park od Michaela Connellyho. Kto ma rad detektivky, tak od tohto spisovatela som ich citala viaero a vsetky boli vyborne 🙂

maminecka2
20. okt 2018

@sisaka Ahoj, ja som nedavno citala od Hany Ladicovej Sluzka, velmi sa mi pacila. A teraz od Cervenaka Mrtvy na pekelnom vrchu- miestami drsnejsie sceny, ale dobre napisana.

janage
21. okt 2018

@sisaka ahoj autora si nepamätám ale kniha sa volala Strácam svoje ja. Vo mne zanechala hlboky dojem. Určite odporúčam

babababka
21. okt 2018

@janage Aj ja som ju čítala,úžasná kniha či z pohľadu pacientky či rodiny.Videla som aj film,ale moc ma neupútal.

janage
21. okt 2018

@babababka hej ja sa cielene vyhybam filmom po precitani knihy. Opacne poradie nevadi😉 Dokonca si pamatam film Saturnin co ma podnietil precitat knihu. Obe bolo vyborne

sisaka
21. okt 2018

@janage čítala som aj videla 👍

anega79
31. okt 2018

Margat Atwood- Pribeh sluzobnicky, je podla toho aj serial, ktory je podla mna lepsi ako kniha, co sa malokedy stava

ema234
31. okt 2018

Priepasť-Karika Jozef

sonia1712
31. okt 2018

@petruska77 súhlasim,ja už som od neho čítala asi 5 kníh a všetky sa mi veľmi páčili,teraz zháňam ďalšie 😂

petraslov
31. okt 2018

@ema234 mám doma dve knihy od Kariku ale akosi sa nie a nie do nich pustiť, niečo ma odrádza od ich čítania 😯 ako píše?

nikuska744
31. okt 2018

@petraslov aké knihy máš doma? Ja som z jeho kníh mala depky. Strach je úplne otras kniha. Je pravda, že tie knihy sa čítajú jedným dychom, sú napínavé.Nútia čitateľa čítať a čítať. Ale čítala som ich, iba keď bol muž doma.

petraslov
31. okt 2018

@nikuska744 mám Nepriateľ štátu a Trhlina. Prečo je Strach otrasna kniha? Akože hororova príliš? Čo si sa tak bála keď si čítala len keď bol muž doma?

16simona16
31. okt 2018

Dočítala som Ego maniak, teraz čítam Ľutujem, nemám čas