icon

Akú knihu práve čítate?

petruska77
14. aug 2014

Ahojte maminy,
pred casom tu bola podobna tema, ktora bola presunuta na ceskeho konika, tak ju obnovujem opat tu. Radi citate? Aku knihu mate prave rozcitanu?
Ja prave citam Zitkovske bohyne od Kateriny Tuckovej a predtym to bola kniha 22.11.1963 od Stephena Kinga 🙂

petruska77
autor
11. feb 2015

R.J Palaciová - Obyčajná tvár
kraasna kniha 😵

cacianka
12. feb 2015

@ejuska79 v PN je vraj dobrá knižnica, pri bytovom podniku...

cacianka
13. feb 2015

ja som dlhé roky pracovala vo verejnej knižnici, čítala som takmer všetky žánre, každú knihu čo ma trochu zaujala , ale sú aj bestselery, ktoré boli strašne v móde, ale mne nič nehovorili... Brown , 50 odtieňov..., upírske ságy.
Ale pochutila som si na Bickmorovej a Tamare McKinleyovej - prostredie o Austrálii, Babara Woodová,
Noah Gordon a jeho voľná trilógia Liečiteľ, Šaman, Lekárka, Grishama s jeho rodinnou líniou i advokátskou, Cooka už veľmi nemusím - je veľmi vedecký.
rada čítam aj o osudoch žien z arabského sveta - Fatwa, Souad, Upálená za živa a pod.
ale milujem aj dobré detektívky - Christie na oddych, Kathy Reisovú, Cornwalovú, aj iných klasikov tohto žánru, ale najviac žerem D. Dána, a na oddych iné slovenské autorky. sem- tam ,aby som si vážila niečo lepšie, si prečítam aj lovestory 😀
Naposledy od Coddington: J. Bednárik.

petruska77
autor
14. feb 2015

@cacianka Noaha Gordona mam aj ja rada a velmi sa mi pacili knihy Liecitel a Saman, ale Lekarka uz ma moc nebavila, nedosahovala kvalitu predchadzajucich dvoch knih...
Prave pozeram tu Tamaru McKinley na Martinuse a nasla som od nej roman Zem za morom, o ktorom recenzenti pisu, ze je sucastou nejakej trilogie... Nevies nahodou ako tie casti idu po sebe? Nie je to tam nikde uvedene...

ivkadracova
14. feb 2015

Tom Hodgkinson
Líný rodič

lenocka84
14. feb 2015

dnes som precitala Životom nekráčam sama a rozhodujem sa medzi dalšími 3 nech sa nenudím 🙂

jachin
14. feb 2015

J.Austinová: Pýcha a predsudok

lalus
14. feb 2015

haruki murakami - hon na ovcu

a cez týždeň som dočítala trilógiu Hry o život

sandracs
14. feb 2015

A.J. Cronin Tri lasky

cacianka
16. feb 2015

@petruska77 už si naozaj nepamätám, ja som ich čítala samostatne, pozri v knižnici niekde...

cacianka
16. feb 2015

@petruska77 Gordona som čítala dáááávno, ked vyšiel 1.x - Lekárka bola iná ako prvé 2, ale mala tam tú červenú linku - cítili v rukách kto zomrie a kto má nádej, pamätám si dobre ? odvtedy som prečítala 100vky kníh, časopisov.
skús si pozrieť anotácie cez dobrú knižnicu.
Ja som mala v knižnici zavedené - hneď ako som zistila, že niečo s niečím naväzuje, písala som na predsádku ceruzkou ako sledujú za sebou, aj do poznámok v PC som to nahodila, ke´d boli evidentné pokračovania - aj som ich označila z vonku na chrbte 1.2.3.4.5....... a zviazala trenkovu gumou - bacha požičiavať spolu. ale neviem kde inde to robili, u mňa boli ľudia veľmi spokojní, vedeli čo a ako, a aj sami mi poradili čo som ešte nepoznala.

gapre
17. feb 2015

Teraz mam docitanu Ucitel lasky Robin Schoneova a zacala som Manzelska pasca od Jenifer Probstovej,komu sa pacia take romanticke gyce tak odporucam,mne sa paci 😀

snopkulka
17. feb 2015

Šlabikár šťastia a Búrlivé výšiny 🙂

mysiatko
3. mar 2015

Ahojte kocky nemate niektora India place od Samanthy Youngovej v elektronickej podobe?budem povdacna.dakujem

petruska77
autor
15. mar 2015

Robert Harris - Pompeje

sandracs
15. mar 2015

Docitala som "Dieta zmierenia"od Riversovej, citame "Pan Tragacik a neviditelni"

petruska77
autor
9. apr 2015

precitala som taky teenegersky roman Dovod dychat od Rebeccy Donovan a potom knihu To prejde od Tamary Tainovej

ka3ne
10. apr 2015

chcem sa opýtať či náhodou nemá niekto knihu od Lindy Chopin Zatmenie mysle v elektronickej podobe? Ďakujem pekne

minulin
10. apr 2015

Ja čítam Timeu K.- Bez dcéry som neodišla a mám rozčítanú aj Jennifer Probst - Manželská pasca

bramborkaa
10. apr 2015

Trinasty pribeh od Diane Setterfieldovej. Zaciatok nic moc,ale potom sa zrazu nebudete moc od toho odtrhnut. Kto ma rad mysteriozne pribehy s prekvapivym koncom,ten si pride na svoje. Naozaj odporucam.

pppeeetttaaa
10. apr 2015

ahojte, ja som zacala citat knihy od Jo Nesba, ale ked som precitala 3 som sa stopla ze dokupim a zacnem doradu ako nadvezuju, tak som potom zhltla knihu Princezna a grof (Tracy Anne Warrenova), kto ma rad historicku romantiku tak velmi pekna kniha. Potom som sa pustila do 50 odtienov.. prva kniha este isla rychlo, druha uz tazsie, stale som cakala e sa tam nieco udeje a nic a tretiu som skoro nedocitala
, tam sa nedialo ale ze uz totalne nic. Popri tej tretej knihe som precitala komplet seriu Divergencia, a teraz mam nachystanu Johannu Lindseyovu - Burlive vyznanie, to je moja naj autorka, mam celu zbierku vsetkych jej knih, tak dufam ze nesklame...

petruska77
autor
25. apr 2015

Docitala som Hodvabnika od Galbraita, cize od Rowlingovej a teda nebavilo ma to moc a pritom jej predchadzajuci roman Volanie kukucky bol skvely...

lucia375
30. apr 2015

Nicholas Sparks - Zápisník, práve som dočítala, a aj som si veru poplakala na konci, krásny príbeh

moje123
5. jún 2015
Používateľ moje123 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od moje123.

Včielku Maju a Mášu a medveďa. 🙂 Při mojich pokladech nič iné nestíham ☹ Teším sa až si raz zase vyberiem knihu sama

rakywanda
5. jún 2015

vysokoškolské skriptá 🙂
teším sa na leto a moje detektívky!!!!

barca1205
5. jún 2015
Používateľ barca1205 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od barca1205.

Práve končím s knihou Scarlet - Měsíční kroniky. Je to viac kníh a sotva končím s jednou, musím začať s druhou. Skúste sa mrknúť, je to fakt dobré http://www.egmont.cz/kategorie/dobrodruzne/mesicni-kroniky/

ella2015
5. jún 2015

@pppeeetttaaa Nesbo je dokonalý ale treba čítať od prvej knižky 😉

muskamala
5. jún 2015

práve som dočítala Strom v srdci od Kim Edward - celkom pohodová knižka, aj keď nemôžem povedať že sa zaradila medzi moje top, a začala som čítať Svet podľa Garpa od Irvinga, ešte predtým som dočítala poslednú časť trilógie storočie - Prah večnosti od Kena Folletta - fakt odporúčam 🙂 a inak od Irvinga veľmi odporúčam Zásady muštárne, tá sa mi veľmi páčila 🙂

kadri
7. jún 2015

Irving Stone - Smäd po živote, životopis Vincenta van Gogha 🙂

petruska77
autor
9. jún 2015

Ja som docitala velmi peknu knihu od Sarah Larkovej - Vysnivana krajina: Cas ohnivych kvetov. Je to pribeh o nemeckych pristahovalcoch na Novy Zeland. Ma to aj pokracovanie, to si kupim asi tiez 🙂