Akú knihu práve čítate?
Ahojte maminy,
pred casom tu bola podobna tema, ktora bola presunuta na ceskeho konika, tak ju obnovujem opat tu. Radi citate? Aku knihu mate prave rozcitanu?
Ja prave citam Zitkovske bohyne od Kateriny Tuckovej a predtym to bola kniha 22.11.1963 od Stephena Kinga 🙂
Peter Sasín: Triumf
Paulo Coelho: Cudzolozstvo,
ja som docitala od I. Havranovej Kaviarenske tajomstva
Michael Connelly - Bohovia viny
Lars Kepler Stalker
Truman Capote-Raňajky u Tiffanyho 🙂 🙂 🙂
Susan Jane Gilmanová: Zmrzlinová kráľovná 🙂
Umberto Eco Meno ruze
dmitry glukhovsky - buducnost (miestami masaker, ale velmi dobre napisane a vyborny koniec)
Nicolas Sparks The longest ride
Juraj Červenák - Krv prvorodených
ja som pred par dnami docitala dennik Anny Frankovej a teraz som sa pustila do temnych miest..
S. King - Beh o život
Pred par dnami som precitala Nebo nie je vymysel
Nedávno som čítala Tracyho tiger od Williama Saroyana. Rýchlovka, ale veľmi príjemná. Teraz čítam Encyklopédiu slovenských hradov a Kamenných strážcov. A ešte od Dvořáka Stopy dávnej minulosti.
@dorka_sk dobra je ta Zmrzlinova kralovna? Mam ju doma, len som sa do nej este nestihla pustit 🙂
A inak citam teraz Jeffrey Archer - Kain a Abel 😉
@iplusr od Glukhovskeho som citala Metro 2033 a to bolo teda poriadne scifi 🙂
Mlýny osudu - Johan Theorin 🙂 odpoúrčam všetky jeho knihy 😀 😀 😀
ja čítam práve Mama má čas - Staffordová Rachel Macy
Ja som dočítala od Hany Lasicovej Slúžka, nádherne s citom napísane, miestami dojemne smutné, nostalgicky minulé, nevedela som sa od nej odtrhnúť, aj som si poplakala, miestami aj nad sebou, nad dobou v akej žijeme, máme hojnosť, nadbytok a aj tak nám nie je dosť 😢
prave citam od dalajlamu cestu ku stastiu. je velmi inspirativna. poukazuje na krasne hodnoty, ktore by mali byt a udrziavat sa medzi ludmi. keby bolo viacej takychto ludi, svet by bol krajsi 🙂
5 jazykov lásky od Garyho Chapmana a vyzerá to zaujímavo
Kočky, ZHÁŇAM knihu Bůh není veliký, CZ (Christopher Hitchens)
Kúpim, prípadne poprosím požičať-po prečítaní čestne vrátim 🙂
Ďakujem 🙂
Lars Kepler Stalker, aj vsetky od nich uz mam precitane. Teraz sa mi pacili knihy od Paulina Simons - Medenny jazdec, Tatiana a Alexander a Zimna zahrada, nemohla som sa od nich odtrhnut
Ako relaxacne citanie mozem odporucit Dom v strani 🙂 za dva dni som to zozrala 😀
V zenskom casopise bola kniha od Danielle Steel-ovej Druha sanca. Tu som zhltla za tri vecery. Teraz citam knihu Tajomstvo vztahov od Don Miguel Ruiz. Zaujimave citanie mozno i preto ze to napisal chlap 😀

Nikto nic necita? 🙂