Akú máte teplotu v byte?
nam sa pohybuje teplota od 22-23,niekedy ked to presvihneme 24.ked mame 21,5 uz mi je chladno...len ci neprekurujeme?skrz deti 😒 hm?
zatial nekúrime, len sem tam prikúrime a máme 25 stupňov 😀 zateplený barák robí svoje ...
ja mávam tiež 23, zdá sa mi to byť tak akurát, nemám rada moc prekúrené byty.
21-22 a to je podľa mňa akurát..
my máme nastavený termostat na 20st.
My mame tiez cca 23, plus minus - nekurime. Ked svieti slnko, aj viac. Mame tiez zatepleny panelak. Mne sa to zda aj dost - byva nam dost teplo, najma v noci na spanie. Ale vyvetrat sa to neda, ochladi sa len na chvilu, ked zavrieme okno, do pol hodinky je to opat take iste...
Pre malé deti je ideálnych 21-22 stupňov. Prekúrené byty nie sú pre nich zdravé.
my máme tak 21-22 stupňov..
v spálni 20-21 a v obývačke 23 🙂
Nie je dobré mať teplejšie ako tých 23. Hlavne na spanie je lepšie trošku chladnejší vzduch. Lepšie sa spinká, nie je taký suchý vzduch... 😉
Cez den 22. A na noc vypinam radiator otvorim okno a spime pri cca 18-19st.
máme termostat na 20,5, v spálni nekúrime vôbec, len čo tam príde teplo z obývačky, takže odhadom tak 19, keď zakúrime v piecke, tak sa nám to občas vyšplhá až na 23 a to už mi je veľmi teplo, ani neviem zaspať večer a musíme vetrať.
cez den mame 21-22 stupnov a v noci 18-19 stupnov
máme zateplený dom, máme 20 stupňov, ale keďže pravidelne treba vetrať, teplota klesá....dokurujeme krbom, normálne kúrenie spúšťame až v polovici decembra, resp. vtedy ak pár dní po sebe mrzne. Čiže to čo večer vykúrime krbom sa udrží počas celého dňa, cez deň nie sme doma, večer zasa dokurujeme krbom a tak dokola.
Nám najviac vyhovuje teplota 20 - 21 stupňov.
obyvacka tak 21-22 a spalen 19-20
Zatial nekurime, takze podla slnka. V zime kurime na 20 stupnov, v noci len temperujeme. A vsetci chodime doma v kratkych rukavoch, tusim sme nejaky horkokrvni 😀
U nas 23 az 24 aj moj alergolog povedal nech ma kazdy taku teplotu ktora mu vyhovuje ze tie idealne 18stupnovky ze to nieje pre kazdeho. Ked som zila este v domacnosti od narodenia kde sme mali 20st som sa budila na zimu spala s dekou pod sebou,dekou nad sebou a paplon a otuzovala som sa a predsa antibiotika 6x rocne + astma. Teraz neviem co to je choroba. Chripku nepoznam aj astma je v klude zistili mi alergiu na chlad.
20-22 a zatial nekurime 🙂 ...vetram 3 krat denne
okolo 18 az 20. Pri vyssej teplote sa mnozia bakterie, a vsetko zle a ludia chorlaveju, imunita cloveka sa znizuje, takze nad 20 sa vyhybame.
teplota sa nám pohybuje medzi 21-22 ....kúriť zatiaľ nekúrime....vetrám tak 3x za deň ale že poriadne...krížom krážom
nakúrim ráno na 22 stupňov a udržiavam.... v noci vypínam, tak na 19 aby sa lepšie spalo... keď kúpem v izbe vo vaničke tak pridám 🙂
radiator na 2ke, vetrame aj 10x za den a veru zima nie je nikomu 🙂) ved vonku je teplo...teraz mame 22°c a uz idem vetrat, posledny krat pred spanim 🙂
my kurime, mame starši dom naktorom sa pracuje/nie je zatepleny/ , takže mame 24 stupnov, v spalne vobec nekurime...alemame aj krb, takže stou prikurime a vtedy iba na chodbe sa kuri 22 stupnov---
Momentalne cez den18-19, v noci 16-17.
my mame 21
21,5
23-24, mame radi teplo, cez den mame kurenie vypnute a otvoreny vetrak a teplota v byte v tomto obdobi aj tak neklesne pod 23.
My máme 24, keď je menej, je nám chladno. Kúriť musím nonstop, ináč nám stúpa vlhkosť v byte, leje sa voda z okien (čakáme na zateplenie bytovky ako na spasenie). Ale je byt a byt... moja mama má v byte 22 stupňov a je mi tam oveľa teplejšie ako v našich 24.... 🙂
my máme cca 22 - 23 stupňov, v noci možno o 2 stupne menej.... netrúfam si nechať deckám v izbách napr. 17 stupňov, nakoľko spávajú odokrytí 😝 vetrám podľa potreby, minimálne 3 krát denne.... sme čerstvo zateplení, 4izbový byt vykurujem len jedným radiátorom... navyše sme tzv. rožný byt
každému vyhovuje niečo iné a každý dokáže existovať v iných podmienkach..... našim je napr. u nás vždy chladno, keď dojdú.... naopak, my u nich umierame od tepla... a každý je spokojný vo svojich podmienkach....
nebudem si udržiavať v byte počas dňa napr. 19 - 20 stupňovú teplotu, ak máme všetci pocit, že je nám chladno 😉
21 ked kurime s plynom, ked zakurime v krbe tak to niekedy presvyhneme na 24, pod 2O je nam uz zima.
22-23--22 mi je akurát 23 už teplo, v spálni nekúrime vôbec 😀

21-22