Akú najdrahšiu vec ste si kúpili?
Možnosť anonymity, tak sa kľudne môžte podeliť.
Vynechajme bývanie alebo autá, alebo veci pre deti alebo rôzne spotrebiče.
Jednoducho, čo najdrahšie pre seba okrem vyššie spomenutých vecí ste si kedy kúpili?
Ja osobne asi parfém za 100€. 😆
kostym za 9 999 SK, pred asi 20 rokmi 🙂 statnicovy. doteraz ho mam. len sa trochu scvrkol :D
@anonym_autor zimna bunda za 350e. A potom take klasicke drahoty ako mobil, lyziarska vybava, zrkadlovka, kolo...
Ak neratam veci potrebne pre zivot, tak 1 zakoreneny list rastlinky za 50€ 😀
Svadobné šaty uz aj s úpravami 3200€ 🙈 akvarium, fotoaparát, porcelánové servisy
kabelku za 2400 eur - kupila aj platila som to ja
prsia za 4200 eur 😀 - kupila aj platila som to ja
posledny drahy nakup bol v piatok - letenky za 1300 a hotel na 4 noci (ubytovanie s ranajkami) za 2930...ale ja som ti len kupila, platil muz 😀
ja sa neserkam, ja makam cely zivot, aj na sebe, aj sa vzdelavam...ja si to zasluzim 😀
žene kabelku za 400 € :D jaj počkaj to sebe, elektrickú gitaru s príslušenstvom + kombo cca 1500 eur
Z oblečenia čižmy za 350€ a bundu za 550€. Okrem toho asi bicykel za necelých 10 000€ a samozrejme cyklistické srandičky k tomu ako pedale s meračom výkonu za 450€ a pod 😀
Ak nepocitam notebook a mobil, tak Vitabox na 2 mesiace za 900 😃.
Nevie čo bolo najdrahšie ale tak len pre radosť som si kedysi dávno z prvej výplaty kúpila hodinky stali má vtedy 25%platu a na ďalší mesiac okuliare....ale inak len tak ja rozmari meninám. Ak mi dôjde parfém kúpim si nový, ak mi treba lyžiarsku bundu kúpim si novu...ale naposledy som investovala niekoľko stovák do laserovej epilácia a ľutujem jedine to že som to neurobila už davnejsie
Zmensnie prs za 4k 😅
Ja sa inak skor rozmaznavam kvalitnym jedlom ako nadbytocnymi vecami 😅
@anonym_autor matrac na manželskú posteľ za takmer 3400€, mám problém s chrbticou, veľmi mi pomohol☺️
Keď beriem si úvahy, že to bolo čisto pre radosť, čiže nešlo o nič do domácnosti, ani do práce, nešlo ani o praktické veci ako oblečenie a obuv, ani o dovolenku, tak vyhráva moja mačka. Stála ma rovných 1000 eur a príslušenstvo k nej ďalších 300 - škrábadlo, krmivo, hrebene...
Nadštandardná izba v pôrodnici 😁 najlepšie utratené odmeny z práce 🥰 svätý pokoj od všetkých,telka na izbe a fantasticky varili 🤤 necelých 300e za 9nocí,ak si dobre pamätám...
zubný mostík za 3500 Sk, teraz stojí rovnako ale v eurách 🙂
@o__o aka to bola rastlinka prosim? 😁 A ako sa tomu listu dari?
@o__o mňa zaujíma ktorá rastlinka to bola, ak sa môžem spytat 🙂
V roku 1991 v Mníchove walkman Panasonic. Stál 200 mariek, v prepočte na vtedajšiu menu asi 2000 korún, čo bol viac než polovica priemerného mesačného platu v tom roku.
Invisalign strojcek 😁 to bola investicia len a iba do seba.
Mimo byvania a auta urcite dovolenky…a potom skor sluzby ako porody v sukromnej nemocnici, milujem chodit na rozne degustacne menu napr. Eck. Hmotne veci ma nejake estra drahe nenapadaju asi okrem vystroje na lyze, snowboard, potapanie a bicykel. Kabelku drahsiu ako nejakych 500e urcite nemam a aj kvalitny vlneny kabat som kupila pod tuto sumu, topanky tiez nemam nejake drahe. Ale nesmiem zabudnut ako zena po 30ke na domace spotrebice 😂 najlepsi kamarat dyson vysavac a susicka a este kamenna doska do kuchyne skoro 7000e 🙈
Caka ma “mama” plastika, ale to mam ako darcek od manzela.
Auto v cashi lebo som sa rano zobudila, ze ho dnes potrebujem 🙂 Ale nebolo to zase vela, 20 000 eur iba.
@o__o mňa zaujíma ktorá rastlinka to bola, ak sa môžem spytat 🙂
@anonym_a6dfd5
@bonboniera
zamioculcas variegata 🙂 za 4 roky co ho mam vyhnal 2 vyhonky, takze sa mu dari viac ako dobre 😁
Ak mám vynechať bývanie, auto a spotrebiče, tak už jedine dovolenka. V živote by som neutratila stovky a už vôbec nie tisíce za kabelku, to je pre mňa spotrebný tovar, taška na veci.
Asi najvyššia položka, ktorú investujem čiste len do seba, budú asi zuby, ale to dúfam, že ešte nejaký čas potrvá. Na tom neplánujem šetriť, keď príde čas, že to bude nutné riešiť.
@anonym_autor telefón za 1300€, používam ho denne aj na súkromne aj pracovne účely, za mňa najlepšia investícia
Kožený kabát 650 eur, hodinky 400 eur, bicykel 800 eur, ale nezvyknem na seba veľa míňať.
@anonym_autor Kabelka za 540€ pred rokom..:
@anonym_autor Kabelka za 540€ pred rokom..:
@nikoletta1712 A potom moja najdrahšia dovolenka za 3000€ pre samu seba…
@anonym_autor
Zubárka. To je asi najdrahšia služba. Určite som tam už nechala 1000€ (viac zubov samozrejme). 😥
Z vecí na seba asi kabát na zimu za 120€ (a to je vec, ktorá vydrží aspoň 4-5 rokov). Kabelku by som si za viac než 100€ nekúpila (kúpila som si asi za 90€ ruksak vyšívaný od Desigual a aj to som si hovorila, že to je maximum, bežne okolo 30€ dám za ruksak/kabelku). Však to je takú spotrebný tovar (odriem, zničim po pár rokoch, niekedy aj po pár mesiacoch nosenia - len by som na to mala nervy).
Zimnu bundu za 200e pred 15 rokmi to bola skoro polka mojej vyplaty.mama skoro zinfarktovala.
Ale nosim ju doteraz.

kabat 160eur