Akú najdrahšiu vec ste si kúpili?
Možnosť anonymity, tak sa kľudne môžte podeliť.
Vynechajme bývanie alebo autá, alebo veci pre deti alebo rôzne spotrebiče.
Jednoducho, čo najdrahšie pre seba okrem vyššie spomenutých vecí ste si kedy kúpili?
Ja osobne asi parfém za 100€. 😆
@anonym_autor čižmy za 270e 🤣 a po mesiaci som ich reklamovala, lebo sa mi odlepila podrážka 🫣 ktorú neuznali, vraj nie sú vhodné do nepriaznivého počasia a sú to (už neviem presný výraz), proste ze som ich mala nosiť po byte 🤔
@anonym_autor bezecky pas za 700€
@anonym_autor zuby mi 2 roky do poriadku daval nezmluvny lekar, odhadujem sumu spolu okolo 1600€, ale nebolelo to naraz a par drobnych poslala spat aj poistovna. Do hmotnych spotrebnych veci investujem vzdy len nevyhnutne minimum
ak nepočítam skialpovú výstroj, lezecký matroš, veci gore tex a funkčné + všteky tenisky na turistiku a lezenie a beh, tak to boli šaty na svadbu môjho brata - 100 E. Mala som ich len 1x na sebe, ale manžel povedal, že si ich mám kúpiť, lebo sa mu v nich páčim. Teda platil on, ale peniaze máme spoločné. Ja som si chcela zobraťniečo zo skrine. 🙂
min. tyzden laser projektor😅
IVF £ 8000 , mame z neho syna
2 zubne implants, dokopy okolo £6000
Nadštandardná izba v pôrodnici 😁 najlepšie utratené odmeny z práce 🥰 svätý pokoj od všetkých,telka na izbe a fantasticky varili 🤤 necelých 300e za 9nocí,ak si dobre pamätám...
@stastnamamulka to som mala zadarmo 🤣nemali ma kam umiestniť bolo veľa rodičiek v tom čase a všetky izby boli full 🤣som mala fakt šťastie vtedy
Telefón za 1700 🤦♀️🤣 inak nič. Skôr si kupujem častejšie menšie veci pre radosť
@anonym_autor matrac na manželskú posteľ za takmer 3400€, mám problém s chrbticou, veľmi mi pomohol☺️
@patriciah1 aky to je prosim matrac? 🙂 Hladam nieco na bolavy chrbat
@olivierko229 taký nejaký paradny 😲
@lucka_ke normálne nejaký veľký balvan niekde z kameňolomu, mi aj ukazovala obrázky že ktorý si vybrala z tých čo boli v ponuke, zírala som jak puk 😲 ona bola vytešená jak malé decko 😂
@biba_18 wau skvelý biznis pre niekoho, inak čo tu čítam niektoré veci za horibilné sumy tak fakt každá vec si nájde majiteľa, len treba hľadať
Bicykel - so vsetkym isto cca 9+ tisic
A dovolenky neratam 🙂
Keď nerátam take tie veci ako dovolenka, mobil… tak asi niekolko tisíc€ na kabelky no…každí mame svoje neresti. ale zato nefajčim, nepijem, nechodím po veceroch von tak keď si to tak spočítame.. :D vlastne ja šetrím 🤣
@olivierko229 neviem presne typ, ale značka tempur, spím ako na obláčiku 😊
@nyusika @lucka_ke moj pes bol zimomrivé plemeno. keď sme ho kúpili dala som mu ušiť 3 bundy naraz - to ani ja som nemala od krajčírky toľko vecí. a potom neskôr keď z toho vyrástol a už bolo tých psov viac na svk aj v čechách, som mu kúpila zo stránky veci - kks, bunda drahšia ako pes (obrazne) 😂 takže v pohode bunda aj 70€ ... a to treba bundu, pršiplášť, prechodovú bundu, tričko, sveter ... 😂😂
@nyusika @lucka_ke moj pes bol zimomrivé plemeno. keď sme ho kúpili dala som mu ušiť 3 bundy naraz - to ani ja som nemala od krajčírky toľko vecí. a potom neskôr keď z toho vyrástol a už bolo tých psov viac na svk aj v čechách, som mu kúpila zo stránky veci - kks, bunda drahšia ako pes (obrazne) 😂 takže v pohode bunda aj 70€ ... a to treba bundu, pršiplášť, prechodovú bundu, tričko, sveter ... 😂😂
@biba_18 mam jazvecika, jemu bezne nic nekupis...ceny doverne poznam 😀
Ja mam zrkadlovku za 5 tis😅. Ako hobby fotograf🤭. Ostatne ulety radsej ani nepriznam.
@anonym_autor nový nos 👃 3900€ a neľutujem
Televizor za 4000€
@anonym_autor zazitok-koncert. Robim to pravidelne a nelutujem
Auto 😁 ale som maniak na villeroy boch tak tam mam par raritnych kuskov, do toho asi najviac investujem.
Hodinky 300 eur. Zvazovala som aj kabat za 350, ale nakoniec som to zavrhla

Neviem či sa ráta ale notebook za 2000€, oblečenie cca 300-500€ to je spotrebný tovar, do ktorého extra neinvestujem, lebo ma po čase omrzí 😅