Aký červený rúž si mám kúpiť?

jankafran
28. júl 2014

Chcem si kúpiť rúž,krvavo červený.S ktorým ste boli spokojné?Značku aj odtieň.Ďakujem

perletka
28. júl 2014

Ahoj, odtieň si už podľa mňa musíš vybrať sama, akú konkrétnu červenú chceš a značku by som ti aj poradila ale neviem koľko peniažkov si ochotná minúť. Tu sú nejaké tipy na značky rúžov, ktoré ja používam (ale nie odtiene, ja červenú nemám rada):

Dior - Dior rouge, Ara red n.999 - na stránke nájdeš samozrejme viacero červených
http://www.dior.com/beauty/en_int/fragrance-and...

YSL - Rouge pur couture vernis a levres glossy stain - tam je viacero červených (nech ťa nezmätie, že to vyzerá ako lesk, v skutočnosti je to rúž, veľmi dlho to vydrží aj takto lesklé ja som s tým veľmi spokojná 🙂 )
http://www.yslbeautyus.com/lips/lipsticks

z tých lacnejších som rada používala L´oreal Paris ale som už od viacerých dievčat počula, že sa nejako pohoršili, že sa stierajú, ale už dávno som si od nich nič nekúpila, tak to neviem posúdiť...

viem ti však poradiť, ktoré značky nie - u mňa určite nie Astor - po čase sa rúž z pier "zošmykne" iba do okraja pier a vyzerá to, že si si dala iba kontúrku (hoci si si ju vôbec nemusela dať) a ešte Artdeco, nemala som na perách z neho dobrý pocit. Z tých drahších - a to som už niekde písala - nemám rada Chanel rouge allure, za tie peniaze to vôbec nestálo, nedrží to absolútne nič na perách, úplne to zmizne... kedže je to otázka a môžem prispieť iba raz, tak potom mi píš IP ja som do rúžov fakt blázon 🙂

klincek
29. júl 2014

perletka ma tusim prehlad 😅
a ak nechces vela investovat, skus avon alebo oriflame. maju dost cervenych odtienov, len skus najprv vzorky.

l3yla
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vicky_se
29. júl 2014

Moja mama neda dopustit na Dior. Cervenych odtienov je viac,

viera27
30. júl 2014

Ked pocujem cervena, vidim MUFE http://www.pinksith.com/2012/04/make-up-for-eve...
To je naozaj super ruz, taka ta stavnata, plnokrvna cervena, navyse nevysusuje. Nevyhodou je dostupnost, "omakat" si ich mozes iba v Sephore, inak len cez net
http://www.sephora.com/rouge-artist-natural-P30...

Z drogerkovych ma vybornu farbu, aj ked trosku tehlovejsiu Dermacol (mam najtmavsi. Opticky krasne vybieluje zuby). Celkovo je to velmi vydareny ruz s nadpriemernou vydrzou (za ktoru samozrejme zaplatis miernym vysusenim, nie je taky maslovy na perach. Ale tak to su vsetky dlhotrvacne... ) a neskutocnou pigmentaciou. Na tomto mam navyse rada klikaci system.
http://www.dermacol.cz/dekorativni-kosmetika/rt...

Pri cervenom ruzi je vsak naozaj najpodstatnejsia kvalita. Tam by som na peniaze nepozerala. Obehni drogerky, najdi odtien, ktory ti sadne (teply podton, studeny, s primesou ruzovej, koralovej atd.). Poskusaj s lacnymi a potom zainvestuj do jedneho naozaj kvalitneho, ked uz budes vediet...

damoska
10. jún 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

milujem červené ruže, teda v podstate uplne všetky farby. Najviac milujem tieto https://www.notino.sk/bourjois/rouge-edition-velvet-tekuty-ruz-s-matnym-efektom/ maju nové odtiene a už sa teším keď si ich kupim 🙂

sonka1981
25. júl 2018
Používateľ sonka1981 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sonka1981.

čo tento? zatial som ho skušala iba v parfumerii, ale už ho mám v košiku a určite si ho kupim https://www.notino.sk/yves-saint-laurent/tatouage-couture/ drží a drží a po pravde som mala problém ho dat dole. řo mi super vyhovuje. Aj ked som ho cez den pretrela balzamom na pery, nerozpijal sa do vrások a krasne držal tam kde má. TOP

doriss_po
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
anulienkalenka
6. sep 2018
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

no červený. Čo sa týka značky už musís sama podla toho, kolko do neho chceš investovat. Velmi dobre su ruže Nars a YSL.

doriss_po
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zabka788
28. sep 2018
Používateľ zabka788 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabka788.

aký si si nakoniec kupila? Prezradiš odtien a značku?

sonka1981
7. nov 2018
Používateľ sonka1981 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sonka1981.

niekomu vyhovuju matne ruže, niekomu zase klasicke. Matne nie su zle, sama ich použivam, ale nesedia mi. Z vnutornej strany, kde su pery vlhke sa mi zlupuje a nevyzera to pekne. Preto mam radšej klasicke ruže.

12romi34
20. nov 2018
Používateľ 12romi34 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 12romi34.

moja kamaratka nepouživa žiadne ruže. Namiesto ružu použiva konturky, ktorymi si pretrie cele pery a vyzera to pekne, funguje to ako matny ruž a dlho jej to vydrží

doriss_po
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mareri
31. jan 2019

velmi pekny je vinovo červeny, tzv. burgundy. je to naozaj pecka ,. AK sa to ešte skombinuje s lakom na nechty, je to velmi pekne.