icon

Aký je dobrý manžel?

blairgossip
17. aug 2018

Ahojte, videla som diskusiu o tom aka by mala byt manzelka tak teraz sa vas ja pytam : Aky je pre vas dobry manzel?

Strana
z2
tomiholjubavi
18. aug 2018

inak aj mne vycuvava chlap auto z parkoviska. ale je to skor kvoli láske k autu a zodpovednosti k autam ostatnych, nez z nejakej samoiniciatívnej pozornosti 😅😂

tomiholjubavi
18. aug 2018

Dobrý manžel je podla mna taký, ktorý povahovo a názorovo pasuje k manželke. Je to veľmi objektívne a toto je čisto moj osobný pohľad.

Pre mňa je ideálny muž, človek miernej povahy. Neznášam fanatikov, akýchkoľvek -náboženských, politických, stravovacích, názorových. Ľudí, ktorí nevedia rozšíriť obzory a idú si stále to svoje ako škrečok v kolečku.
*Ideálny muž si vie priznať chybu a dokáže sa ospravedlniť.
*Má zmysel pre humor a neberie sa príliš vážne. Nežije pre pocit vlastnej dôležitosti a nenúti okolie, aby sa správalo podľa jeho očakávaní. Nie je narcis.
*Je optimista, nebedáka pre každú hlúposť, neľutuje iba seba, ale vie poľutovať druhých. Má dobré srdce.
*Ideálny muž má rád zvieratá a nie sú to pre neho iba veci.
*Správa sa rovnako k "podriadeným", ako k tým, ktorým "musí liezť do zadku".
*V žiadnom prípade a za žiadnych okolností nie je arogantný. Absolútne neznášam túto vlastnosť.
*Ideálny muž je múdry a vzdelaný. Nemusí mať titul, ba ani maturitu, ale všeobecny rozhľad, bystrost a intelekt, považujem za veľmi dôležitý. Zadubenca by som pri sebe nezniesla.
* Je konzervatívny vo vzťahu. Žiadny koketníček, čo tvrdí, že je v poriadku si po večeroch písať s kolengyňami a chodit na večere s kamarátkami, by sa u mňa dlho nezohrial.
*Ideálny muž má dobrý vzťah k rodine. Avšak vie povedať dosť a nenechá sa využívať, ani sebou manipulovať podľa ľubovôle rodičov, súrodencov, atď. /na tomto musí ten môj akútne popracovať/.
* Ideálny muž si váži prácu druhých a tú ženinu tiež. Nebude sa tváriť, že uvarenie obedu a upratanie bytu "nie je žiadna robota."
* Je štedrý a vie sebe, aj ľudom okolo dopriať maličkosti pre radostnejši život.
*Ideálny muž rád cestuje a spoznáva nové veci. Rád sa učí.
*Nie je na ničom závislý - chlast, automaty, pokec .../toto je must a podmienka, ktorá vyraduje už v prvom kole 😀/
*Ideálny muž je taký, s ktorým mám pocit bezpečia.
a ideálny muž je taký, s ktorým aj keď sa hádaš, cítiš horkosť len na jazyku a nie aj v srdci. 🙂
Ideálny muž ľúbi svoju manželku.

lacibo
18. aug 2018

@tomiholjubavi super zhrnuté, teraz už len ísť bod po bode, či sa tam ten môj trafí...😉

tomiholjubavi
18. aug 2018

@lacibo moj sa trafí skoro do všetkého, až na ten bod s rodičmi, čo silno nezvláda...😅
a teda občas ma vytočí do vyvrtky, ked neocenuje dostatočne moju robotu 😀
čiže potenciál ma ideálneho má, ale ešte mu treba tréningu trochu 😂

tomiholjubavi
18. aug 2018

ale zas ma nedostatky, z ktorych by inu trafil slak. napr. taku co ocenuje poriadkumilovnych pedantov, alebo vymakanych športovcov, či beznadejných romantikov 😃 kedze toto k zivotu nepotrebuem, nezahrnula som to do ideálu a nevadí mi, ze moj muz vlastnosti postráda 😃

je to vsetko o osobnych preferenciách. preto chlap, pre jednu ideálny, by bol pre druhu nočná mora 😀

dai
18. aug 2018

@tomiholjubavi tak zistujem ze ma moj muz z kazdeho tvojho bodu nieco... ale nie uplne idealne🙂 ale teda ten prvy bod splna - pasuje ku mne, ergo je pre mna idealny... moji rodicia mali na svadobnom oznameni napis - neprisposobuj svojho milovaneho svojmu idealu ale svoj ideal svojmu milovanemu - tak tak nejak🙂
Inak.moj muz je aj snaziaci sa romantik, stale zacinajuci a pokracujuci sportovec a sem tam pedant😀

bielavlcica
19. aug 2018

Pre mna dobry manzel je ked po tazkej robote pride unaveny ale aj tak mi navari a ked pride konecne do postele prituli sa da mi pusu a povie mi chybala si mi

z1984
19. aug 2018

Pre mna je moj manzel dokonaly už len preto ze zvlada moju tvrdohlavu naladovu a hašterivu povahu. Ked si porovnam predchadzajuci vztah alebo ked mi kamaratky povedia ze ich chlapi nerobia domace prace lebo to vraj chlapi nerobia.ked nestiham oprat hodi do pracky on. Ked nestiham zvesit pradlo zvesi on. Niekedy si hovorim ze mam tojo najlepsieho chlapa len ja sa chovam ako krava. A ma dokonca aj tych vašich 5 p 😂

andrea400
19. aug 2018

@tomiholjubavi no ja teda oceňujem poeiadkumilovnych pedantov a preto som sa s jedným bordelarom rozišla ktorý nechá plesnive paradajky v chladnicke týždeň a aj riad na odkvapkavaci ktorý som ja umyla kým ho zasa aj neodlozim a aj bielizeň na balkóne ktorú som vyprala aby som ju aj odložila co vám poviem na porazenie dobre som spravila ze som to ukončila.

kosaerika
19. aug 2018

@z1984 tiež si veľmi cením na mojom, že sa nebojí domácich prác, samozrejme je muž tak to nerobí perfektne, ale vtedy som šťastná, že si po práci môžem vydýchnuť. A nezabudnem mu z času na čas povedať aká som naňho hrdá a ako ho milujem. Druhá strana je, že tak isto stojím pri ňom, a pomáham mu keď potrebuje. 5 P má tiež, posledné P - chváľa bohu nie plešatý 🙂
A aby jeden muž zostal prachatý, si musí nájsť ženu, ktorá ho nezoberie o peniaze, jeho prvá manželka ho vynulovala, ja zarábam dobre + som živnostníčka...Dodám aby sa nezdalo, že teda pracujem na neho: on zarába veľmi dobre + je živnostník s čím zarába ešte lepšie. S tým som chcela povedať, že dokonalý manžel potrebuje dokonalú manžel, a tak aj zostane dokonalý 😉

z1984
19. aug 2018

@andrea400 tiez som sa s takym bola. Po tyzdni som sa vratila domov a riad neumyty za cely tyzden a este ze neboj naliala som nanto.vodu aby sa ti to lahsie umyvalo

z1984
19. aug 2018

@kosaerika tiez zarabam a aj ked sme manzelia stale som si na to nezvykla a platim si svoje ucty sama. Vsetok cas travime spolu alebo s blizkymi. Tiez ho milujem a som hrda ze ho mam. A nechapem tvoj prispevok 😂 hnevat sa vieme asi 10 minut pretoze som urazliva tvrdohlava ale hned ma to aj prejde

kosaerika
19. aug 2018

@z1984 ale ja som to nemyslela v zlom, ja som súhlasila s tebou a venovala som ostatným ktorý ktoré si myslia, že dokonalý manžel je dar od neba... Nie je - treba si ho vyslúžiť

tomiholjubavi
19. aug 2018

@andrea400 tak to je zas extrem. Tyzden plesnive riady nenecha bordelar, ale nehygienicke prasa. Ked hovorim o pedantoch, mam pred ocami cloveka ako bol nas rodinny znamy. Srobiky v dielni musel mat zoradene podla velkosti, oblecenie podla farby, materialu a druhu, koreniny podla abecedy, v aute nikto nesmel jest ani pit, atd atd... pedantny clovek pre mna vobec nie je ideal. Z takeho by ma po tyzdni drblo, s prepacenim 😂

cammille
19. aug 2018

Taky, ktory mi je pevnou skalou i bezpecnym pristavom. Nech sa deje cokolvek.

dai
19. aug 2018

@cammille to je tiez myslim najdolezitejsie... a vediet sa spolu smiat😉

majkeel
19. aug 2018

Ma mat miery 90-60-90.
... 90 milionov na ucte, 60tky teploty a vek 90 🙂

hellwant
19. aug 2018

Este napisem jeden nazor k panovi dokonalemu...som to ja dokonca mam cosi aj z tych mier co pisala majkeel ..i ked z kazdeho len cosi😂😂😂 esteze uz svoju milovanu mam inak by ste sa o mna pobyli😉😉😉🤣🤣🤣

hellwant
19. aug 2018

oprava..pobili

romiada
19. aug 2018

@hellwant pobyli urcite nie ale "pobili" moznooo 😉

hellwant
19. aug 2018

@romiada som si to opravil...este pred tvojim komentom😁😁😁😁par sekund rozdiel

romiada
19. aug 2018

@hellwant 😂