icon

Aký je podľa vás najlepší Collagen?

8. mar 2020

Ahojte, užívate prosím niekto Collagen? aký je podľa Vás najlepší? oplatí sa to brať? alebo je to iba marketingový ťah? ďakujem za rady

hroncov770
5. nov 2020

@saskia_98 beriete to uz dlhšie? vidíte aj nejake zmeny?

banderaska29
5. nov 2020

Baby ak chcete naozaj kvalitný kolagén, čo obsahuje toľko mg kolagénu dennej dávky, koľko má, tak stopercentne odporúčam www.yes.organic - prekopírujte si link a pozrite. ja ho užívam dva mesiace, pleť perfektná, trávenie sa zlepšilo. Má kvalitné zloženie, mám ich doma niekoľko druhov a vyrábajú aj pre deti ktoré aktívne športujú od mladšieho veku 🙂

saskia_98
5. nov 2020

@hroncov770 tento uz cca vyse pol roka a ano, vlasy, nechty a co je pre mna podstatne, mam problemy s kolenami a tam mi to najviac pomohlo.

vikss1
9. nov 2020

babule, tak aj ja som si napokon dnes kupila Zeen Collagen a hned som jeden sacek aj uzila🙂 som zvedava na vysledky, po case Vam napisem🙂

danka728
9. nov 2020

Mám kamarátku chemičku, takže sme veľmi dlho hľadali ten pravý kolagén....čo sa týka zloženia...tak najlepší je na Tom kolagén od
Zuzy Plačkovej ....ale keďže je finančne dosť náročný...tak sme našli kolagén COLLALLOC a je super...

andrea101112
9. nov 2020

@danka728 tento som aj ja brala a je super. Aj cenovo prijatelny. Mozem odporucit..

puticka7
10. nov 2020

@vikss1 tak to som zvedava, co budes hovorit lebo tiez prave tento kolagen, ktory si si objednala uzivam a neskutocne dobry je. mam ho uz 5-ty mesiac a neviem sa ho vzdat ked vidim ako mi pomaha. uz som aj drahemu povedala, ze na Vianoce mi moze kupit, ze tym mi spravi najvacsiu radost, tak pevne dufam, ze dostanem aj na Vianoce aspon jedno balenie😇🙂

filory
10. nov 2020

@puticka7 prosím ťa môžem mi napísať, koľko mg kolagénu obsahuje denná dávka? Ďakujem!

puticka7
10. nov 2020

@filory ten zeen collagen obsahuje 6 000mg kolagenu v dennej davke. To je dost vysoka davka a preto je vlastne aj taky ucinny😉

lutomm
10. nov 2020

@puticka7 noo a ked je ho v tej davke az tak moc nie je to nebezpecne, nejake vedlajsie ucinky?

moncurienula
12. nov 2020

@vikss1 ahoj, kde si si ho kupila? Nerada objednavam cez internet, nejako tomu neverim a nechcem zbytocne platit este aj postovne. Maju ho aj v nejakych kamennych predajniach? Za odpoved ti dakujem...

marseillefan
12. nov 2020

@lutomm kolagén nie je nebezpečný... ten, čo používame my, má tuším dávku 9-10 gramov

puticka7
12. nov 2020

@lutomm nieee cosi, kolagen vobec nie je nebezpecny prave naopak, cim viac kolagenu v dennej davke, tym lepsie a ucinnejsie. Zeny si praveze kupuju take, ktore obsahuju takto vela kolagenu. Ziadne obavy z toho nemusis mat😉

bibiana177
12. nov 2020

aha tak toho som sa aj ja bala, takze najlepsie je teda si kupit taky, co ho obsahuje najviac hej? minule som prisla na to, ze aj v dm - ke nejake ponukaju, no nevedela som si nejakosi vybrat

vikss1
15. nov 2020

@puticka7 zatial ti viem len napisat, ze sa mi dobre pije a ma velmi dobru a prijemnu chut🙂 este to je kratko co ho uzivam, tak vysledky neviem zhodnotit ale iba sa po mesiacoch ozvem, ci mi pomohol🙂

vikss1
15. nov 2020

@bibiana177 ano, da sa povedat, ze to je tak. cim viac, tym lepsie. ja som si o tom citala aj rozne clanky na internete a vsade bolo pisane, ze kolagen by mal mať vysoký obsah kolagenu. v dm-ke som si aj ja kupila. ktore si pozerala?
@moncurienula v dm drogerii som si ho kupila.

bibiana177
15. nov 2020

akurat sme dosli z nakupov a zastavila som sa zas v tej dm, nakoniec ste ma tu presvedcili a kupila som si zeen collagen. inak hned som ho otvorila a musim povedat, ze fakt krasne vonia, tak to uzivanie budem brat skor za odmenu. uvidime co to so mnou nakoniec spravi

alenka551
15. nov 2020

@bibiana177 Hej? Ma prosim ta len jednu prichut alebo viacej? Pocula som o nom uz ale stale sa pre jeden konkretny akosi neviem rozhodnut, kedze to nebude len o tom si kupit jedno balenie ale bude to nadlhsie uzivanie a najradsej by som bola, ak by som anu znacku nemusela menit

vikss1
25. nov 2020

@alenka551 on ma len jednu prichut a to citronovu. mna tento kolagen presvedcil aj kvoli tomu, ze je to v praskovej forme, co je najucinnejsia forma pre vstrebavanie.

alenka551
25. nov 2020

Prisla som na to. Bola som si ho nakoniec kupit v Dm-ke. Este som mala na kartiyke body, takze ma vysiel este lacnejsie 🙂 No musim povedat, ze je fakt velmi chutny a dufam, ze po nejakom case zbadam aj vysledky

vikss1
1. dec 2020

@alenka551 super, tak ho uz mas doma😉 som rada, ze prichut ti vyhovuje a neboj, isto sa dostavia po case aj ucinky. musis byt len trpezliva😉🙂

alenka551
2. dec 2020

Ano som velmi rada a mam taky dobry pocit, ked ho pijem, ze pre seba nieco robim a prakticky to vobec neboli. Tak som moc zvedava, kde sa mi uzivanie odrazi najskor

puticka7
3. dec 2020

Babulky chcem sa vam ospravedlnit, pisala som vam, ze cim viac kolagenu v dennej davke, tym lepsie. No kamaratka ma vcera vyviedla z omylu a povedala mi, ze to nie je celkom tak! Povedala mi, ze v dennej davke by malo byt od 5 000-8 000mg kolagenu a vtedy je to najlepsie! Ak je viac, tak telo ze to nespracuje a vyluci mocom. Bola to pre mna novinka, kedze doteraz som si myslela, ze to je inak. Chcela som sa s touto informaciou hned s Vami podelit, aby ste si davali pozor, aky kolagen kupujete a hlavne na zlozenie pozerajte. Pekny zvysok dna prajem vsetkym 🙂

vikss1
4. dec 2020

@alenka551 to ti verim, je to skvely pocit pre seba nieco spravit. telo sa nam potom na starobu za to odvdaci😀🙂

vetva99
9. dec 2020

@puticka7 takze je najlepsie si vybrat nejaky ten stred medzi tymito cislami ano? ja som si ako tiez vzdy myslela, ze tam kde je toho najviac je najlepsie

puticka7
10. dec 2020

@vetva99 presne tak, ako si napisala. Noooo, to si asi viacere zeny myslia, aj ja som si to myslela az pokial mi o tom kamaratka nepovedala. Vobec to tak nie je a je totalne zbytocne kupovat si kolagen, ktory napriklad obsahuje 10 000mg v dennej davke, kedze telo to aj tak nie je schopne absorbovat.

uhgara
11. dec 2020

Mile moje mozes aj ja jednu otazocku? Zaujimalo by ma, ako to je, ked este kojim? Moze sa aj pocas kojenia uzivat kolagen? Ake mate skusenosti?

vetva99
14. dec 2020

@puticka7 este sa ta spytam, nasla som si jeden a ten obsahuje 7 200mg kolagenu v dennej davke. to je v poriadku, ano?

puticka7
14. dec 2020

@vetva99 ano, to je uplne idealny kolagen s takymto obsahom😉🙂

@uhgara odpisem rovno aj tebe, kedze ti tu nikto doposial neodpisal. Co sa tyka kojenia a tehotenstva, tak nie je vysloveny zakaz uzivat kolagen. Zalezi to ale hlavne od teba a od tvojho tela. Vyskusaj, pokial ti bude robit dobre, tak ho kludne pi. Ak by si postrehla nieco zle, tak ho vysad. Inu odpoved ti na tuto otazku neviem dat.

reggie2
8. jan 2021

top produkt www.bionutrian.com (najlepsi pomer cena kvalita), morsky, svajciarsky zdroj,, az 5 000 mg v davke, dokonca je tak cisty, ze ho mozu uzivat aj deti v istych pripadoch (hojenie zlomenin, atd...) a zabera naozaj expresne rychlo, uz po 2 tyzdnoch vidiet a citit zmeny.