Aký je váš najväčší nesplnený sen?
Ak by ste mali neobmedzene financie a moznosti, co by ste chceli v zivote zazit? Nemyslim rodinu, deti, dokonaleho partnera, ale nieco, co sa da kupit za peniaze, ale ste si to napr. nemohli nikdy dovolit. Dakujem
urcite precestovat Aziu a pracovat z domu, nechcem byt otrokom od - do, sloboda v zivote, dom na juhu Talianska pri mori
@anonym_autor cestovať s deťmi a manželom,kedykoľvek chceme ooochh
Velmi dobra tema ☺️
Moj najvacsi sen je ist na misie do Afriky a venovat sa tam hlavne opustenym africkym detom. Po zdravotnej stranke ale aj vzdelavacej a vychovnej.
Ak by som mala neobmedzene financie tak by som ich liala na podporu a zachranu zivotov prave v tejto oblasti.
No a taky druhy sen je mat kona/ kone a chodit jazdit do prirody 🐎🌿 💨
A na tretom mieste je sen vela cestovat, precestovat a vidiet svet co najviac 🤩
Uz nic, vsetko co sa dalo kupit za peniaze uz mam. Zostava uz len rodina a byt zdravy a stastny.
A verte mi vela veci co chcete ked nato budete mat tak potom ked budete mat nato peniaze uz vas tak lakat nebudu. ;)
@anonym_autor ísť znova na medinu.
Šla by som na mesiac dva žiť na Sokotru, mimo bežnej civilizácie. A malý domček na juhu talianska
Keby som mala neobmedzený rozpočet tak by som celej rodine a najlepším kamarátom kúpila domy mimo Slovenska, zaplatila by som všetkým deťom v rodine kvalitné školy, zdravotnú starostlivosť.. kúpila by som si krásny vidiecky dom v rakúskych horách a k tomu karavan a precestovala by som celú Európu..
Sama pre seba ozaj nič za peniaze nepotrebujem… Ani moje sny pred rodinou sa netýkali míňania peňazí …
Velmi dobra tema ☺️
Moj najvacsi sen je ist na misie do Afriky a venovat sa tam hlavne opustenym africkym detom. Po zdravotnej stranke ale aj vzdelavacej a vychovnej.
Ak by som mala neobmedzene financie tak by som ich liala na podporu a zachranu zivotov prave v tejto oblasti.
@larinka552 a čo ti bráni? 🙂 Hľadajú dobrovoľníkov do Ugandy.
Velmi dobra tema ☺️
@larinka552 robíš si srandu? To sú moje sny 😀👍
Isla by som po styridsiatke studovat medecinu
Vysoka skola. Alebo mat malu kaviarnicku, piect si zopar kuskov kolacikov ku kavicke - kaviaren dole a byvat hore v domoradi na ulici ❤️🍓.
@larinka552 robíš si srandu? To sú moje sny 😀👍
@anonym_fde30d co mi brani? osobne dovody, komplikovana zivotna situacia 🙁
@hopsas vazne? 😀 Tak co? Spojime sily a pojdeme na tie misie? 😄😇
Investovala by som do prírody a z chudobných by som urobila bohatých a z bohatých chudobných
@anonym_fde30d co mi brani? osobne dovody, komplikovana zivotna situacia 🙁
@hopsas vazne? 😀 Tak co? Spojime sily a pojdeme na tie misie? 😄😇
@larinka552 tak dlho som o tom snívala až som presvihla vekovú hranicu....vieš že je tam veková hranica?
Velmi dobra tema ☺️
@larinka552 bol aj môj. Bola som raz v Keňa na 3 týždne cez kolegyňu. Ta tam mala známu. Myslela som si že pomôžem v škole, v kuchyni, umyjeme okná, záchody...atď.
Realita bola taká, že podlaha obyčajná zen. WC, kuchyňa atď žiadne. Tak som sa s deťmi len hrala a spestrovala im deň a vyučovanie.
Mne sa splnili všetky väčšie sny. Boli to ist do zahraničia a tam žiť, potom ist do Afriky, USA ako las veľa, california...A zdravé deti. Viac nepotrebujem. Všetko splnené.
Moj najvacsi sen mladosti bol stať sa lovkyňou pokladov. 😆 Chodiť po rôznych zaujímavých lokalitách a zachraňovať stratené vzácne artikaty. Venovať sa dejinám, umeniu a reštaurovaniu.
To bol plán.
Realita: Počúvam reklamačné hovory zákazníckeho centra a vyhotovujem reporty o kvalite poskytnutých služieb a či nebol porušený Gdpr. Práca je presne natoľko vzrušujúca, ako aj znie podľa opisu. Keby mi niekto v 20tke odhalil moju kariérnu budúcnosť, asi by som plakala od sklamania. 😆
Na druhej strane, je to plne home office a dobre platia. Tak sa nesťažujem. No niekde v hĺbke duše som ešte lovkyňu pokladov nepochovala. 😆 možno raz. 😅
Mne sa splnili všetky väčšie sny. Boli to ist do zahraničia a tam žiť, potom ist do Afriky, USA ako las veľa, california...A zdravé deti. Viac nepotrebujem. Všetko splnené.
Celý život chcem mať vlastného koňa, tento sen si ale určite plánujem najbližšie roky splniť🥹
Otvoriť si chránenú dielňu a vytvárať vhodné pracovné podmienky pre ľudí, ktorí majú dlhodobo problém nájsť si prácu, pre zdravotné problémy, alebo pre nejaký hendikep. Mnoho takých ľudí by chcelo pracovať, mať každé ráno dôvod vstávať z postele a byť užitoční, ale v tomto systéme nemajú príležitosť ukázať, čo v nich je. Bola by to vlastne pre nich aj terapia A verím, že mnohí z tých ľudí sa touto cestou aj uzdravia.
@anonym_autor vyplatila by som hypoteky vsetkym mojim kamoskam, nech maju menej starosti a potom by sme len cestovali kade tade po svete. A domov by som si zariadila v inej krajine, vratane obcianstva 😃
Šoférovanie
Chcela by som mať vlastné bývanie, najlepšie nejaký domček so záhradou, bazénom, mať auto a vodičák, ísť k moru a hocikam sa pozrieť do zahraničia, chodiť na výlety...
Vlastné bývanie a prvý krát zažiť obojstrannú lásku. Mať istotu v živote a lahať si do postele s vedomím že je všetko v poriadku.
@anonym_autor
Vlastne bývanie uplne staci 2 izbový bytík
Vlastné bývanie a prvý krát zažiť obojstrannú lásku. Mať istotu v živote a lahať si do postele s vedomím že je všetko v poriadku.
@anonym_703e66 plne s tebou suhlasim
Nemyslím si, žeby som si peniazmi niekedy v živote splnila nejaký svoj sen…materiálne veci ma už roky nenapĺňajú..

mal vlastny penzion a mini gastro