Aký langoš na jarmoku máte najradšej?
Aky máte najradšej langoš na jarmoku s čím?a zvyknete si dať? chutí vám?
Milujem. Ale na jarmokoch mi az tak nechutia. Chodime k jazeru kde ho robia vyborny. Ja si davam s kyslou smotanou a syrom ❤️
cesnak, syr, kyslá smotana
neznášam lángoš s kečupom
A čo poviete na plnený langoš so všetkým?za mňa grc.
@anonym_autor Plnený šunkou a syrom je super
Cesnak, kysla smotana syr a este bylinky mozu byt - napriklad zerucha alebo jarna cibulka alebo aj kusok petrzlenovej vnate.
@anonym_5c17ab u nas maju rozne plnene. Klasika sunka,syr,kukurica je super. Aj gazdovsky s bryndzou a cibulkou a pod.
@anonym_autor na jedlo sa grc nehovori
Ja som jedla plneny kacacimi pecienkami. Za mna mnamka, ja pecienky milujem.
Ak niekto ponuka plneny podla zelani, nech si tam daju ludia co chcu a co je k dispozicii, o to sa vobec nestaram komu chuti, komu nie, kym to nemusim jest ja.
ja zjem asi všetky druhy langošov ale na sladko som ešte neskúšala a ešte okrem vnútorností to by som nezjedla veru😁 síce vonku ich tak často nekupujem to už musi byť ale na doma su najlepšie také plnené so šunkou,syrom taký camembert alebo niva,gorgonzola potom oregano,pasirovane rajčiny dávam namiesto kečupu potom kukurica no a vysmažim ich na oleji už takto naplnené.
Nechutia nám žiadne langoše, len tie, čo robím doma.všade sú hnusne, mastné a tvrde
Žiadne, sú príliš mastné.
@anonym_autor za mňa sú celkovo langoše na jarmokoch a kadejakých akciách grc... môžu byť aj zlatom obsypané pri tej ich hygiene...ale doma robievam...klasiku..cesnak, kečup a kilo syra😄
Langoše jedávam len doma vonku sú mastné.
To nejem ani doma a jarmocny na prepalenom oleji ma teda vôbec nelaka.
Dobry langos je dobry aj uplne cisty, prip. len s cesnakom. Ale tiez si zvacsa vyberam cesnak, syr, smotana.
Langoše jedávam len doma vonku sú mastné.
@alex49 ...ako tie Lasicove "božole".
Langoše kupujem zriedka, robím ich doma a mnohokrát aj plnené. Plním syrom a šunkou.
Cesnak, smotana syr. Mňam.
4 druhy syra alebo na sladko - nutela a banán 🙂
takmer vzdy len cesnak, syr ale akurat vcera sme ochutnali tatarska, rukola, prosciuto, cedar
žiadny, nerobím ani doma, nikdy mi to nechutilo
@anonym_autor Langos zjem len taky, ktory si sama urobim.
Cesnak, kečup, syr.. kečup a tatárka spolu je strašný nezmysel.
A keď nám mama spraví langoše dávam si EXTRA cesnak ☺️♥️
Hlavne z toho stánku, ktorý prešiel kontrolou hygieny 😂
Na jarmoku ziadny. Doma veeela cesnaku. To mi staci.
@anonym_autor také čo nestoja viac než 5€ 🤣
Už som jedla aj so slivkovým lekvárom, bol dobrý. Obyčajne tatarka, syr, cesnak. Teraz kečup, syr, cesnak.

@anonym_autor cesnak, kečup, syr. Jem to len takto