Aký máte názor na adminov na Modrom koníku?
Ahojte, kedze sa tu pomaly zacina rozsirovat samovladie adminov a obcas maju precudesne rozhodnutia zakladam tuto diskusiu s navrhmi na vylepsenie 🙂 mozno si to ti ktorych by to malo zaujimat aj vsimnu a zamyslia sa 🙂
som tu krátko,ešte som nemala dočinenia,pár upozornení,že nemožem mať inzerát a album ,čo rešpektujem,aj si priznám,že tu ešte neviem uplne "chodiť" a nečítala som celé pravidlá..pohoda zatiaľ a su tu baby,čo upozornia,že tá téma je tam a tam,nahadžu linky,takže fajn
a ked chceš vedieť čo je to zlý admin skoč si na mmb 😀 😀 😀 😎
@traktor neplatime, ale davame im podmienky na zarabanie 🙂 alebo si fakt naivne myslis, ze je to charita 🙂
@amouramour rovnako ako aj @sisaha ..iu som si pisala kvoli nejakym veciam s viacerymi adminmi a nikdy som nemala problem, nie vzdy mi odpovedali tak, ze by som bola spokojna s ich riesenim, ale nemozem sa stazovat na ich pristup, komunikaciu ..proste nie vzdy sa da vyhoviet
@sisaha vidim, ze mas strasne vela casu na cenzuru na MK🙂mna tiez par fotiek poburilo ale necitila som bytostnu potrebu na ne upozornovat, zavriem a nepozeram
@amouramour nemyslim..ale nikto ma tu nenuti chodit..som tu dobrovolne, pretoze chcem..a zas opakujem..stazujeme sa..ale same nerespektujeme pravidla..tema je mimo..nadpis hovori o inom..ak si chcela hovorit o uzamknutej teme, stacilo to napisat jasne..ci je este nieco ine za tym, okrem tej konkretnej temy?
@strapco13 no ja sa stazujem, lebo zasadne neodpovedaju
@amouramour no vidis...teraz ti vadi, ze mam vela casu? co ti este prekaza? 😉
@traktor tak ty nemyslis, ale prapac ja to viem...poznam troska pozadie ako to funguje...a diskusne fora nevznikaju len z pasie niekoho, vzdy ide aj o peniazky 🙂
@sisaha nechapem pohnutky niekoho kto musi nahlasovat ine albumy, fotky 🙂 prepac mne to pride tak troska prizemne ale kazdy mame iny druh zabavy
@amouramour a ?..co s tym teraz maju peniaze.. otazka bola *Aky mate nazor na adminov na MK?su to ludia na svojom mieste?*
@amouramour tak preco si tu? Ak ti vadi, ze niekto zaraba, preco sem pises? preco podporujes diskusiu? Odhlas sa, zatvor a najdi si ine diskusne forum..
@traktor to bola len odpoved na tvoju narazku na financie
@amouramour mne odpovedali vzdycky.. 😀 a to som riesila uplnu hlupost 😀 takze neviem mozno skus aj ty iny pristup hlavne to uz neries proste oni nedovolia pridavat take foto a hotovo a ci uz su plateny a kolko su plateny admini a to naco t a zaujima???co aj ty chces byt?? 😎
@sisaha inak to mas pravdu 🙂 stokrat si poviem ze sem uz nepridem lebo MK mi uz pride ako slepacinec v poslednej dobe,len vcera z dlhej chvile som sa mrkla a mna to velmi zamrzelo ako sa k tej mamicke zachovali, moj cit pre spravodlivost jednoducho nepustil
@amouramour no vidis, tebe to pride prizemne, mne to pride ako osveta pre tie mamicky, ktorym vystavovanim naheho tela dietata nedoslo, ze to môže byť nebezpečne..
@martinjasen, @hirjak myslim, ze aj tuto temu treba zamknut. Nic nove sa tu asi nedozvieme..
@amouramour ked sa niekomu nieco nelubi a chce si to nahlasit je to jeho vec ako hovori aj @sisaha a nie tvoja a je to od temy co si ju sama zalozila
@157misicka zas si si zobrala z toho co ti vyhovuje 🙂 mna tie peniaze nezaujimaju len sa tu niekto vyjadril, ze je to dobrovolnicka cinnost, preto som to dotycnej vysvetlovala, citaj prosim poriadne...tu islo aj o princip a neuctu z ich strany
@amouramour prepac no nemam cas na to citat poriadne momentalne..ale fakt neries zbytocne sa jedujes..podla mna to neni neucta ale isty tym charakteru proste aj ja som mozno svina ale nelubia sa mi take fotky by som keby to vidim osobne nevedla co s tym mam robit, nenahlasovala by som ale predsa je to troska zvlastne a necem proste take nic vidiet..dakujem
@sisaha jasne, ked tebe dojdu argumenty toto je riesenie 🙂
@amouramour no zatial som si tu od teba neprecitala k zalozenej teme z hola nic.
@amouramour no vidis, taky jsi mi neodpovedela. Ptam se, co vlastne chces? Takova jednoducha otazka.. 🙂
@amouramour nechapem o co sa snazis.... nemozes mat absolutnu slobodu...pretoze ta vedie k obmedzovaniu slobody ineho cloveka.... a by sa to nestalo potrebujes pravidla ...ktore zarucia rovnaku slobodu vsetkym.... rovnako je to aj s nazoroch...ked uz prestrelis tak skratka musis niest nasledok... to neni o slobode nazoru...ale o pravidlach.. ".admin tu je sef. "..je to "jeho server" a ty bud budes suhlasit alebo sa mozes registrovat a prednasat svoje nazory inde.... Tu mame autoritu a pravidla aby to tu fungovalo...podla mna si robia skvelu pracu, ze to maju aspon tak jak to maju.... v temach je velmi dolezita nestranost...a tu maju. Taka vlastnost sa velmi tazko hlada..a ma ju tu malokto...
@amouramour mozno ti neodpovedaju preto, ze tocis stale o tom istom a v podstate nehovoris nic k teme?
kazda stranka ma svoje pravidla..ak tam cchces prispievat musis respektovat ..niektore pravidla su napisane, ine su cisto na etickej baze, kde sa predpoklada, ze by ich mala resepktovat spolocnost
kedze tu ide o fotku mrtveho dietatka, ako som pochopila ..tak moj osobny nazor je, ze taketo fotky nemaju byt verejne, moze dat fotku dietatka kym zilo, ale nie fotit po smrti ..mozno to nie je v pravidlach, ale nie je to eticke
ani v telke /pokial nejde o filmy, serialy a pod..a tam je to hrane/ nemas fotku mrtveho, vzdy je zahaleny, s vynimkou ked je nejasna totoznost a patra sa po danej osobe, vzdy je mrtvola v ciernom vaku, alebo pod bielou plachtou
smutocne oznamenia..tiez tam mas fotku za zivota a nie po smrti a pod ..a nikde to nemas napisane ..lebo toto je etika a moralka a tou sa ma riadit spolocnost a jednotlivci
a z pravidiel fotoblogov ..kopirujem
Nevkladaj také fotky svojich detí, ktoré by si sama ako dieťa nechcela mat verejné.
neviem ako ty ..ale ja rozhodne nechcem aby bola moja fotka po smrti niekde vystavena /a toto by sme si mali uvedomit ..chcete aby vas fotili po smrti a vystavovali to niekde bez vaseho suhlasu????/ ..cize ano dana fotka porusovala pravidla dfotoblogu
tudiz je tato diskusia ozaj zbytocna
@strapco13 nemam taky pocit a tocila som o tom istom, lebo martin mi neodpovedal na konkretne otazky!
a o neetickosti viacerych fotiek by sa dalo diskutovat, len kazdy mame ten eticky cit posunuty niekde inde, ze
ak myslis konkretne @martinjasen tak ano,je to clovek na spravnom mieste a mna osobne jeho argumenty vzdy presvedcili. Iba tolko k danej teme,ktora je pre mna uplne nezmyselna.
@amouramour a ako dlho ti neodpovedal? nie je mozne, ze teraz nie je na pc..videla si ho niekde prispievat, nemohol mat dovolenku?
ak sa ti zda nejaka fotka neeticka..tak ju oznac ..pokial budeme ignorovat preslapy voci etike od ostatnych, tak sa potom necudujme, kam tado spolocnost smeruje, lebo ak sa voci niecomu nepostavis, znamena to, ze s tym suhlasis
a tym ze drzime hubiu a krok, sa eticke citenie celej spolocnosti posuva do ... ☹
@strapco13 bol pri pocitaci a nereagoval, neviem ako ty ja to nazyvam ignoracia a neschopnost komunikovat a taky prave by admin byt nemal
@p4 mne prave on vobec nepripada ako clovek na mieste....

@amouramour a poviem ti na ktore fotky upozornujem ja. Vylucne a na to som naozaj hakliva: obnazene deti..