icon

Aký máte názor na adminov na Modrom koníku?

amouramour
18. sep 2012

Ahojte, kedze sa tu pomaly zacina rozsirovat samovladie adminov a obcas maju precudesne rozhodnutia zakladam tuto diskusiu s navrhmi na vylepsenie 🙂 mozno si to ti ktorych by to malo zaujimat aj vsimnu a zamyslia sa 🙂

Strana
z3
strapco13
18. sep 2012

@amouramour mozno mal pocit, ze ti uz povedla vsetko co mal, alebo riesil dolezitejsie veci 😉
nieco tam muselo byt ..lebo este sa mi nestalo ze by mi zrovna @martinjasen neodpovedal a to som s nim riesila dost vela veci a teda on utcite nepatri k ignorantom a luduom neschopnych komunikacie ...vzdy komunikuje na urovni
chcelo by to pocut aj jeho nazor na teba ...lebo takto vieme len tvoj pohlad na danu situaciu a to je vzdy jednosmerne a egoisticke, subjektivne /nech by sa to tykalo kohokolvek z nas/
mozno mal pocit ze ti to vysvetlil uz v tej teme, pri ktorej tvoja otazka vznikla a teda nemienil sa tym zapodievat dalej, nie si jedina uzivatelka
napr po tejto teme musi mat minimalne 10 upozorneni ..a urcite nebude reagovat na kazdu jednu z nas, a ja osobne ani necakam, ze by na mna reagoval ..a to su este ostane temy, co musi preluskat, a IP ..cize nemoze sa donekonecna venovat jednej situacii

traktor
18. sep 2012

@amouramour a ja sa martina zastanem..je to prave on kto komunikuje..si pozri temy..vzdy sa snazi prave on odpovedat a vzdy velmi slusne..ale zober si, kolko je tu uzivatelov, kolko musi mat v IP otazok,kolkokrat je oznacovany, kolko veci musi riesit a to nie je vsetko...+ je tiez otec a manzel..na jedneho cloveka myslim celkom dost..ze neodpovie hned?fakt nie si jedina..a myslim, ze sa dostavame k podstate co si tu vlastne chcela riesit..nie to co je v nazve ale..zamknuta tema + admin martinjasen..je to tak?..ale tu ti nedam za pravdu..hoc ho nepoznam osobne, pre konik /pre uzivatelov urobil vela a ja som rada, ze ho tu mame 😉

p4
18. sep 2012

@amouramour a konkretne preco?

amouramour
autor
18. sep 2012

@strapco13 neodpovedal na konkretne otazky, neviem mna ked sa zakaznik spyta preco je modra obloha neodpoviem stylom, ze ignorujem predmet otazky a nepoviem mu, ze na uboci je vela konvaliniek
prazdne bla bla nepokladam bohuzial za komunikovanie na urovni

@traktor ja som pracujuca matka, neviem kolko si v praci, ci si robila v sukromnom sektore alebo customer service ale tam nemozem neviem sa moc nepouziva...ja neocakavam odpoved hned, ale ked medzitym v rovnakej diskusii neodpovie na len moje otazky tak to nepokladam za dovod ze nestiha, ale jednoducho nechce nevie

amouramour
autor
18. sep 2012

@p4 preto lebo nevie odpovedat na konkretne veci ale povie vela vseobecnych veci bez vypovednej hodnoty

traktor
18. sep 2012

@amouramour ale aj tak nechapem.naco potom tato tema ..ved ked mas s niekym problem..tu aj konkretne pises s kym, tak to ries s nim..a nie cez temu , mimo temy..ci co si cakala v uvode..ze ti niekto napise..mam problem s tym a tym adminom a ty sa len pridas a tema bude o nom..ci ako?tomu fakt nerozumiem..lebo sa tu tocime stale dookola..a ja stale nemam svoju odpoved ktoru som dala..o com mala byt naozaj tema *Aky mate nazor na adminov na MK?su to ludia na svojom mieste?*

pectore
18. sep 2012

@amouramour ty nechapes aby admin odpovedal na kazdy jeden nezmysel co ktorukolvek z nas k teme napadne, je vazne nemozne, ...jeho praca nieje s nami diskutovat a presviecat nas o kadejakych pravdach....to neni jeho praca a on nieje diskutujuci...on tu neni pre zabavu ci aby si liecil komplexy, ale je to jeho praca...tak tu nerob odbory ....

strapco13
18. sep 2012

@amouramour cize ti odpovedal..len nie podla tvojich predstav..hm..cize v tom je cely tvoj problem? ze ti nedal taku odpoved aku si chcela pocut?
samozrejme ze viac na taku istu otazku neodpoveda...uz ti odpovedal tak ako vedel a viac nema casu

amouramour
autor
Odpoveď bola odstránená
traktor
18. sep 2012

@amouramour môzes..nikto nikomu nebrani zakladat temu..ale tak ako sa ty tu *rozculujes*? ze martin ti neodpovedal ako si chcela....tak si ani ty mne stale neodpovedala...o com mala byt tato tema?kedze v uvode pises * zakladam tuto diskusiu s navrhmi na vylepsenie* + ten nazov temy..a je to tu o inom uz 3 stranky...

pectore
Odpoveď bola odstránená
amouramour
autor
Odpoveď bola odstránená
157misicka
18. sep 2012

@amouramour tak vies co ale napis sem tie tvoje otazky co si mu napisala a isto sa najdu ludia co ti odpovedia len ty mozno nebudes spokojna vies admini odpovedaju na urovni a nesnazia sa ta urazit mozno preto sa ti odpoved zdala nejasna a nie priamo k veci..pokial sa pytas stale doookola to iste je to od nich normalna reakcia

nanika
18. sep 2012

Drahi admini. Dakujem za vasu pracu, za vasu pozornost, za vasu podporu a nekonecnu trpezlivost a pomoc, ktora nema konca-kraja. Nebyt vas, sme tu ako tlupa nestastnic, skacuc si do vlasov. Toto je moj nazor na vas a z tolkej vdacnosti tuto skvelu temu vam nahlasujem na zablokovanie. Viem, ze rano tu uz nebude 😀.

Pekny vecer vsetkym 😀

amouramour
autor
18. sep 2012

jej to nahlasovanie je vtipne...mi to pride ako zalovanie na ZS🙂ale tak v poho, mne to vrasky neurobi nana, teda prepac nanika🙂

amouramour
autor
Odpoveď bola odstránená
nanika
18. sep 2012

@amouramour posluz si, ja sa vyprovokovat nenecham, mam normalne zdrave sebavedomie a viem odkial pokial. Vidim, ze sa na tejto teme dnes pobavim, ale uz ju budem sledovat len z dialky, nepotrebujem si dokazovat, ze len ja mam pravdu a iny nazor neprijimam. Ak ti ide o zablokovanie nielen tejto temy, ale aj nicku, len pokracuj 🙂

amouramour
autor
18. sep 2012

@nanika nastastie nie som odkazana na MK, takze mi to bloknutie aj nicku je absolutne jedno🙂)))a navyse bolo tu najma vcera viac prispevkov, ktorych majitelky by si to urcite zasluzili🙂ale nastastie moj zivot sa odohrava v reale a mimo MK...sice som tu nasla naozaj skvele kocky, ale s tymi pisem v sukromnej skupine🙂od teba som nevidela zial ziaden rozumny prispevok tak tazko sa mozeme na urovni pobavit....len som sa ta spytala ci vies aka tema konkretne tu rezonuje, lebo mi prides ze len pausalne prispejes do temy co ti zasvieti na obrazovke🙂

sisaha
18. sep 2012

@amouramour vies co je zvlastne? Ze si vlastne s touto temou ostala osamotena a NIKTO z tvojich spolubojovnic nezdiela tvoj nazor, hoci ste sa za posmrtne fotky isli takmer pobit... Na tvojom mieste poziadam sama o zamknutie, alebo rovno zmazanie tejto temy.

strapco13
18. sep 2012

@amouramour aorry ale mimo si ty ..skopcim co si ty napisla
"lebo nevie odpovedat na konkretne veci ale povie vela vseobecnych veci bez vypovednej hodnoty" ..z tohoto vyplyva ze ti nieco napisal, ale ty nie si spokojna, pretoze to co sa tebe zda vseobecne pre niekoho moze byt celkom jasne
a nakolko rovnako aj ty len mlzis a nikto okrem teba úa teda tie co sa ocitli v tej teme o ktorej tu pises/ ani netusia o co ide, tak som reagovala cisto na to co pises v tejto teme..a ty tiez pises len vseobecne veci bez vypovednej hodnoty a nic kokretne 😝 😀 😀 😀
napis teda co konkretne ti tak vadi, ze ta to inspirovalo k tejto teme 😉

amouramour
autor
18. sep 2012

@sisaha dakujem za radu, ale rozhodnut sa co robit mozem aj sama🙂ale inak zaujimave, ze kolkym z vas pride tema mimo a na zamknutie a diskutujete o dusu🙂ja temy ktore povazujem za nevhodne, respektive ma nezaujimaju ani neotvaram...a to, ze sa nezapajaju do zabo-mysich vojen co tu vedieme uprimne celkom chapem🙂

amouramour
autor
18. sep 2012

@strapco13 ale paci sa mi, ze sa tak vehementne zaujimas o temu ktora je podla teba off topic🙂ja to nepopieram, ze som si s touto temou vrtla do adminov, ale zagagalo tu vela trafenych husi🙂tie konkretne otazky si mozes v tej teme vylistovat aj sama, ked uz mas tolko casu a rad radom vsade prispievas🙂

strapco13
18. sep 2012

@amouramour vies co ..ty ani netusis, kde ja prispievam a preco
ale posluz si , rypkaj si do kazdeho
ale zacinam tusit, preco ta admini ignoruju ..a budem ta ignorovat aj ja ..nema to s tebou vobec vyznam

amouramour
autor
18. sep 2012

@strapco13 dakujem🙂))

pectore
18. sep 2012

@amouramour moc to prezivas. nemozes nepochopenie inych vyventilovat ohovaranim,ponizovanim a skratka nepochopenim druhych...to si potom uz v principe protirecis....a to ze je niekto nestastny neznamena ze moze diktovat moralne principi....ja chapem ze to moc boli, a ze to boli az tak ze si to neviem predstavit a dufam ze ani nikdy musiet nebudem, mam pochopenie pre taku slabost...ale stale mam pocit ze ta zena potrebuje pomoct, a nie potlapkavat po pleci.... keby sa to stalo mojej kamaratke a stvarala by take veci tak by som jej povedala svoje....

admin
19. sep 2012

@amouramour temu uzamykam z tychto dovodov - ak mas nejaky dotaz na adminov, bola ti ponuknuta tema, kde sa mozes adminov na vsetko opytat. V tejto teme neurazas len adminov, ale aj ostatne mamicky, co nam uz nepride ako konstruktivna diskusia. V diskusiach mozes pokracovat, ale bez urazok. Pekny den

Strana
z3