Aký notebook do 150 eur?
Ahojte , aky notebook by ste mi odporucali ? Nic extra len potrebujem na bezne pouzivanie ako internet , word a podobne . Cena do tych 150€ viac si momentalne dovolit nemozem . Alebo ani do tej sumy nenajdem nikde ? Dakujem
@laurika1432 tiez som toho nazoru 👍
Nečítala som celú diskusiu ale ja mám pomaličky už 4 či 5 rok hp stream čisto biely a teraz som pozerala ceny stoji tak 300 eur maju aj menši za 200 aj niečo.Ja teraz ani neviem ktorý mám lebo sú tam 3 velkosti ale asi ten 14 najväčši.Takže dá sa aj lacnejši kupiť a mne to na net a bežné využitie stači.Ešte ked začinali notebooky tak som mala jeden drahši za vyše 20 tisic na slovenské koruny a nevydržal ani 2 roky do konca záruky.Takže čo je aj drahé nemusi byť vždy najlepšie.A tieto hp streamy máš na výber aj vo farbe bledo modrá a tušim fialová.To sú také ženské notebooky na bežné využitie.To repasovaný ani neviem aký je len viem že to teraz nejak leti.A do 150 to som fakt ani nikde nevidela

@niekto2hy a co neviem ? pytala som sa kamarata, ktory sa venuje pocitacom a tiez mi napisal, ze do takej sumy nic poriadne kupis.. max klavesnicu s mysou .. sama som si kupila nedavno notebook, ale za niekolko nasobne vyssiu sumu ako chce autorka .. ja som si odlozila na to peniaze, lebo ked uz mam kupit nieco take ako je PC, tak nech to stoji za to .. moju matku som tiez odhovorila a to chcela notebook do 300€ 🤷♀️