icon

Nahradí tablet notebook pri bežnom používaní?

6. jún 2026

funguje vám tablet ako náhrada notebooku? Na internet, e-maily a bežné veci by mi možno stačil, ale neviem, či by som to po čase neoľutovala.

anonym_b9d2c8
6. jún 2026

Potrebuješ často cestovať a používať ho v teréne?
Budeš pripájať externú klávesnicu?

autor
6. jún 2026
@anonym_b9d2c8

Potrebuješ často cestovať a používať ho v teréne?
Budeš pripájať externú klávesnicu?

@anonym_b9d2c8 Budem cestovať, ale nie často. A áno, s externou klávesnicou.

petamich
6. jún 2026

Pracovne alebo sukromne? Sukromne aj ano, na maily, socialne siete a pod. v pohode, pracovne nie, to mam aj externy monitor 🙂.

eeffka
6. jún 2026

Ja mam nb, tablet a v praci pc, uz som stara a slepa 🤣takze normalne radsej vytiahnem NB a riesim na nom. Tablet je pre mna zalozne nepohodlne riesenie.

anonym_086dc2
6. jún 2026

Ja mam notebook, tablet sa mi pokazil a odkedy ho nemam 99% emailov riesim cez mobil vlastne notebook pracovne vyuzivam len na pisanie dokumentov a online porady. Zvysok vsetko ci uz pracovne alebo volnocasovo na mobile. Notebook mi pride ako velke habado, napriek tomu, ze mam jeden z najlahsich a najmensich na trhu. a je otazka casu kedy si zadovazim naspat tablet lebo ten je pre mna ideal.

anonym_c8b693
6. jún 2026

Na bezne sukromne veci vyuzivam takmer vylucne tablet, na pracu ale vobec nestaci, tam jedine notebook, ale mam taky sikovny maly ideapad. Nepotrebujem obrovsku obrazovku, ale poriadne “kancelarske” nastroje ano.