icon

Aký trest hrozí za nehodu bez STK a alkohol?

13. dec 2024

Kamarát nabúral, pri dychovej skúške nafúkal (mal len pivo) a navyše auto nemalo platnú STK, ale nie je jeho... Aký najhorší trest mu hrozí? Ďakujem.

tilly
14. dec 2024

Koľko nafukal? Akú presnú hodnotu?

zuzanockamt
14. dec 2024

Ak je v zložení len aróma, tak alkohol tam nebol. Proste si vypil, nech nesie zodpovednosť a nezatĺka, nevymýšľa.

ahhola
14. dec 2024

10.01🤣
Pod 🎄 mu daruj glukomer😂

aurora33
14. dec 2024

Najskor to bol kamarat, ktorý ,,mal len pivo”, nakoniec sa z toho vykľul brat, ktorý zjedol tímové pralinky 😂😀😂😀 vy ste podarena klamarska rodinka. Otec nevie, kedy sa chodí na STK, brat nevie, že bez vodičáku sa nejazdí 😀😀😀 no daj ešte nejaku vyhovorku

zuzanockamt
14. dec 2024

@aurora33 Nakoniec sa z toho vykľuje, že to je samotná autorka/autor. A možno tají ešte niečo, keďže sa snaží nájsť výhovorku, ako sa z toho vykrútiť.

autor
14. dec 2024

@zuzanockamt Presne tak, alkohol tam nebol. Keby si otvorila tie linky, videla by si, že bežne ľudia nafúkajú z Mila tyčinky.

zuzanockamt
14. dec 2024

Autorka
V Mile sa uvádza v zložení lieh, čiže tam je šanca nafúkať. Z arómy nie. To každý príčetný človek vie.
Ešte raz - braček, kamoš či kto vlastne si vypil a zatĺka.

autor
14. dec 2024

@zuzanockamt Nikto sa z toho nesnaží vykrútiť, je obeťou svojej hlúposti, že to nepovedal hneď a teraz je už neskoro. Síce zaplatí, ale aspoň viem, že mám čestného brata, ktorý naozaj nepochybil a nevypil si.

zuzanockamt
14. dec 2024

Ešte raz - z arómy nenafúka, pil.

aurora33
14. dec 2024

Autorka, si strašne naivná.

autor
14. dec 2024

@zuzanockamt Aj ty si tuším pila. Sme abstinujúca rodina a ľutujem, že som niekedy zapochybovala o ňom vôbec. Teraz ho tu vykresľujete ako zrúdu. Už na teba nebudem reagovať.

zuzanockamt
14. dec 2024

Autorka
Nafúkal, takže je to jasné. Niekto si tu vymýšľa a prikrášľuje skutočnosť a ja to veru nie som.

tilly
14. dec 2024

A aj nám napíšeš koľko presne nafukal?

autor
14. dec 2024

@tilly Nenapíšem, načo? Aj tak si idete svoje. Možno rok bude chodiť taxíkom, zaplatia sa škody a život ide ďalej. Našťastie sa nestalo nič tragické.

aurora33
14. dec 2024

Nenapises, pretože sama vieš, že aj kebyže zje cele balenie rumových praliniek a desať Míl, tak nemá šancu toľko nafúkať.

autor
14. dec 2024

@aurora33 Nemám slov. Je o tom milión reportáží na nete. Bola to smiešna hodnota, ale nie 0,0.

tilly
14. dec 2024

Ja by som rada vedela, aby som si urobila obraz. Nesudim dopredu, hlavne nie mladých ľudí. Prepáč, ale takto to naozaj vyzerá, že pil.

aurora33
14. dec 2024

Tak daj čo je to ta smiešna hodnota 🙂

alickapusinka
14. dec 2024

aj basu

ekira1
14. dec 2024

@tilly myslíš, že by mu poradili keď otec ani nevie, ako často má jazdiť s autom na STK?

lubomirko2
14. dec 2024

Pokiaľ by aj nafúkal po sladkosti akejkoľvek, musel by fúkať bezprostredne po konzumácii, potom sa robí opakovaná dychová skúška po 15 minútach kde musí byť negatívny, pokiaľ nie a tvrdí že to sladkosti, berú mu krv

mamina7070
14. dec 2024

ak nafukal zoberu mu vodicak ak bude potom este jazdit bez vodicaku tak basa ak ho chytia
skus napisat kolko nafukal

tamitamitami
14. dec 2024

Také kraviny si vymýšľa tvoj brať že až 😂.
Ak je raz dezert iba s arómou tak neexistuje aby nafúkal.... znamená to že teda pil. Ak je dezert s alkoholom tak nemá čo šoférovať, má to napísané aj pekne na krabičke.
Dychová skúška sa robí 2 krát, ak človek nafúka malinké množstvo z niečoho iného (aj keď to je veľmi, veľmi výnimočne situácia) tak druhý krát na 100% musí nafúkať 0.
Čo mu hrozí? Zoberú mu vodičák, dostane pokutu a bude musieť zaplatiť škodu. Pokutu dostane aj tvoj otec za neplatnú STK.

lenkakravcova
14. dec 2024

Po dezerte alebo Mile nafukaš len keď sa snažíš a iba pár minút.
To by hneď krútil hlavou že nič nepil, pospominal čo jedol a dali by mu fuknut ešte raz. Už len keď sa napijes vody, tak po sladkostiach nenafukaš proste nič.
To ako fakt by musel zjesť celé mega balenie praliniek, nič nepiť (vodu), hneď sadnúť za volant a ísť. Ale do pol hodiny už by v dychu opäť nemal nič..

tom_i
Autor odpoveď zmazal
autor
14. dec 2024

@tom_i Nebol to henten...
@lenkakravcova Hádzal si ich do úst počas jazdy...
@lubomirko2 Nebránil sa, keďže jedol niečo, v čom bol "rum".

autor
14. dec 2024

0,3 nafúkal... Vypínam upozornenia.

lenkakravcova
14. dec 2024

Po zjedení praliniek 5min po nafukaš Max 0,1. Po 10 minútach už len 0,05.
Však si to vyskúšaj.
To je blbosť žeby z praliniek nafúkal 0,3 - to by musel fúkať hneď minútu po zjedení. A to by mu aj došlo (aj policajtom, keby mal vedľa seba škatuľku s pralinkami) a hneď fúkal opakovane.

"By the time of the last test six minutes after eating the two alcohol-chocolates the highest reading produced was just 5 mg per 100 ml."

aurora33
14. dec 2024

@lenkakravcova ved ale to je jasne že klame. Buď autorka alebo ten jej kamarat/ brat.