Angličtina pre dospelých cez Landi. Vyskúšali ste to?

xlucia
30. sep 2011

mate niekto skusesonost s ucenim sa AJ ale aj inych jazkyov cez landi.cz?
ak ano, ako ste boli spokojne?
resp. tie co viete dobre niektory z tych jazykov, ktore ponukaju, viete mi povedat na akej to maju urovni?

http://www.landi.cz/produkty.html

xlucia
autor
30. sep 2011

nikto nema skusenosti???

kvetinqa
1. okt 2011

Ja som anglictinar a priznam sa, ze som tu stranku velmi nestudovala. Nie som zastancom vyukovych pocitacovych programov. Ked su v kombinacii s lektorom, resp. s niekym, kto dokaze zodpovedat aj pripadne otazky, tak prosim, ale urcite by som si nekupovala program na doma. Kazdy sme iny, ale mne to pride take iste ako kupit si knihu pre samoukov, akurat ze trosku modernejsie.. Ak nemas moznost zaplatit si lektora, skus napriklad www.livemocha.com . Je to stranka, kde sa da naucit niektory z ponukanych jazykov. Ides od svojej urovne, robis ulohy- pisanie, citanie, rozpravanie a vzdy ti to tam niekto skontroluje. Je to zadarmo a navyse vsade okolo seba budes mat ludi, pre ktorych je tvoj cielovy jazyk materinsky.. Ale ako som povedala, kazdemu vyhovuje nieco ine.

xlucia
autor
1. okt 2011

@kvetinqa dik za tip. ako to tam funguje? ako viem, co mam robit a kto to kontroluje?
lektor by bol najlepsi, ale to je drahe, a kurz.. zas nema kto strazit deti.. takze hladam cosi ine.

xlucia
autor
3. okt 2011

este niekto ma skusesenost?

kvetinqa
4. okt 2011

@xlucia zaregistrujes sa, vyberies si jazyk a uroven a plnis ulohy. Akonahle ukoncis nejaku ulohu, automaticky ti ju niekto z ludi, ktori su online skontroluje a prida svoj nazor, prip. radu

8409158791
19. máj 2014

LANDI nikdy v zivote nekupujte samy problem a neporadia Vam neodpisuju na emaily Service Pack sa neda stiahnut jednoducho ojeb jak svina vyhodil som 40 ecka do vzduchu trapne neskutocne

martyk73
2. sep 2014

Vyskúšal som veľa kurzov ako online tak na CD a angličtina Landi je jednoznačne najlepšia. Sám som sa pomocou Landiho za pol roka dostal na stredne pokročilú úroveň.

danielmrazik
8. okt 2014

S tymto produktom skusenosti nemam, ale vcera som nasiel kurz od Speaking Friends https://www.speakingfriends.com/anglictina-pre-...
a mozem povedat, ze som velmi spokojny. Mal super recenzie na Facebooku, tak som si ho kupil, a neolutoval som. Je zalozeny na metode postupneho opakovania (mimochodom to je najnovsia rozsirena metoda na ucenie novych jazykov, aj kniha uz je na to www.slovickaren.sk)
V kurze sa naucis 2000 najpouzivanejsich slovicok (ktore su specialne zoradene), 200 fraz, gramatiku, a je tam aj audio kniha (este som sa na nu nedostal, ale vyzera super)
Takze ak online kurz, urcite odporucam.

sidiina
8. mar 2015

@danielmrazik prosim ta hladam info o speakingfriends? Skusil si to ? Ako si spokojny?

tweetypie
29. sep 2015

Ja si tiez myslim, ze clovek potrebuje spatnu vazbu a samotny program je len doplnkova vyucba.indi-vindi je vzdy najdrahsie, ale u nich je to aj po financnej stranke fajn.

hanka2222
3. nov 2015
Používateľ hanka2222 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od hanka2222.

@sidiina ja som to prešla až po certifikát, potom som ešte skypovala a tak, myslím že to teraz jedna z najlepších metód čo sa dá nájsť na nete aj keď online učenie má limity v tom speakingfriends je aspoň tá spätná väzba

lucyan
2. jún 2016

Zdravím, toho landiho som neskúšal ale čítal som si o tom a neprišlo mi to také čo ja viem.... Momentálne skúšam Imitum na 7 dní a celkom sa mi to pozdáva.
http://www.anglictina-bez-biflovania.sk/anglict...)

mimol
10. júl 2016

Tento kurz nepoznam, ale nasla som zaujimavy kurz anglictiny, kde sa nemusite nic ucit a ponukaju aj 7 dnovu skusobnu dobu zdarma. Kurz sa vola anglictina bez biflovania.

xlucia
autor
14. júl 2016

@mimol prosim o link

mimol
15. júl 2016
roboas
2. sep 2016

Ahoj @mimol taktiež som skúčil tie online kurzy najviac sa mi páči tento : www.anglictina-bez-biflovania.sk/anglictina-pre... super tam je spracované učivo. Ty si ktorý skúsil ?