icon

Apoštolská cirkev - čo znamená šepkanie?

dd20
13. jan 2020

Chcela by som sa vediet par veci.. mojej kamaratky stara mama je v tejto viere a som si vsimla ze ked sedela vedla nej tak jej stara mama na nu bokom pozerala a nieco si potichu rozpravala a ani nezmurkla.. vie mi niekto vysvetlit co to malo byt ? Ked som sa to opytala kamaratky povedala ze nevie a ze to nebolo prvy krat.. par krat sa jej stalo ze ked spala tak sa zobudila na pocit ze niekto za nou sstoji a pocula sepkanie a ked sa otocila bola to stara mama s divnym vyrazom tvare a zatvorenymi a zasa si nieco rozpravaala sepotom.. co to je alebo co to znamena ?

Strana
z4
lucyminarik
16. jan 2020

@maja22 Jediný hriech, ktorý nebude nikdy odpustený, je rúhanie sa Duchu Svätému

lenuska1907
16. jan 2020

Ruženec je predmet, ktorý je určený na to, aby veriaci nemusel sústrediť svoju pozornosť na počítanie a mohol sa plne venovať modlitbe.

lenkakravcova
16. jan 2020

@matqa411211
To je presne toto...

2:170 "A keď im je povedané "Nasledujte to, čo Boh zoslal" odpovedia "budeme nasledovať to, čo sme videli, že naši otcovia nasledovali“. Aj keby ich otcovia neboli nič chápali a neboli ani správne usmernení."

Robte si ako chcete, každý si je tvorcom svojho šťastia I svojej budúcnosti. ☺️

lenkakravcova
16. jan 2020

@maja22
Odpustené nebude priame klamstvo o Bohu (nie domnienka alebo viera ale klamstvo, teda napr diabol vie ale tvrdí opak).

@sunny8 Sme duchovno telesne bytosti. Tak sme boli stvorení. Po smrti budeme vzkriesen a Boh nám dá nové telo (iné ako toto - s inými "upgrade" vlastnostami, ale opäť teleso duchovné). Teda prežívať bolesť bude môcť človek opäť, rovnako aj radosť, rozlišovanie farieb (oveľa lepšie zmysly). Všetko bude intenzívnejšie. Preto i raj je veľkou odmenou a peklo veľkým trestom.

Strana
z4