Apoštolská cirkev - čo znamená šepkanie?
Chcela by som sa vediet par veci.. mojej kamaratky stara mama je v tejto viere a som si vsimla ze ked sedela vedla nej tak jej stara mama na nu bokom pozerala a nieco si potichu rozpravala a ani nezmurkla.. vie mi niekto vysvetlit co to malo byt ? Ked som sa to opytala kamaratky povedala ze nevie a ze to nebolo prvy krat.. par krat sa jej stalo ze ked spala tak sa zobudila na pocit ze niekto za nou sstoji a pocula sepkanie a ked sa otocila bola to stara mama s divnym vyrazom tvare a zatvorenymi a zasa si nieco rozpravaala sepotom.. co to je alebo co to znamena ?
Ruženec je predmet, ktorý je určený na to, aby veriaci nemusel sústrediť svoju pozornosť na počítanie a mohol sa plne venovať modlitbe.
@matqa411211
To je presne toto...
2:170 "A keď im je povedané "Nasledujte to, čo Boh zoslal" odpovedia "budeme nasledovať to, čo sme videli, že naši otcovia nasledovali“. Aj keby ich otcovia neboli nič chápali a neboli ani správne usmernení."
Robte si ako chcete, každý si je tvorcom svojho šťastia I svojej budúcnosti. ☺️
@maja22
Odpustené nebude priame klamstvo o Bohu (nie domnienka alebo viera ale klamstvo, teda napr diabol vie ale tvrdí opak).
@sunny8 Sme duchovno telesne bytosti. Tak sme boli stvorení. Po smrti budeme vzkriesen a Boh nám dá nové telo (iné ako toto - s inými "upgrade" vlastnostami, ale opäť teleso duchovné). Teda prežívať bolesť bude môcť človek opäť, rovnako aj radosť, rozlišovanie farieb (oveľa lepšie zmysly). Všetko bude intenzívnejšie. Preto i raj je veľkou odmenou a peklo veľkým trestom.

@maja22 Jediný hriech, ktorý nebude nikdy odpustený, je rúhanie sa Duchu Svätému