icon

Asi mám v dome ducha

23. aug 2023

Dobrý deň. Už asi tak 2- 3 týždne počujem často aj v noci niečo klopkať , búchať . No dnes v noci som už počula aj strašne taký desivý nevysvetliteľný zvuk zo skrine akoby tam bol niekto chrápal. Máte niekto aj vy takéto podobné skúsenosti ? Môže to byť ten duch ? Čo robiť , v prípade ak to je duch ? Prečo je práve u mňa ?
Ďakujem vám veľmi pekne .

Strana
z3
trojnasobnamama
25. aug 2023

Mne sa raz ked som mala 12rokov v izbe skrina kývala zo strany na stranu.Cez den to sa ako da vysvetliť? Verim ti .

lenkakravcova
25. aug 2023

@viestta Neviem prečo musíš reagovať hneď tak prudko.
@ckocka Chápem, taká odpoveď je fajn.

viestta
25. aug 2023

@lenkakravcova a co ti mam napisat? Znova a este raz opakujem neverim a to, ze neverim v nejake zivoty po zivote, spiritualne zalezitosti a paranormalne javy je fakt. Aj v tejto diskusii som to napisala, odpovedala som aj tebe a ty tu furt do mna. Jednoducho nechapem, ze nechapes, ze toto ide mimo mna a nemienim sa tym zaoberat.

roja01
26. aug 2023

@lenkakravcova, ludia maju co sa tyka duchovnych veci slobodnu volbu, ci sa spokoja s chapanim sveta z rozumu , alebo sa ponoria do svojho pocitoveho vnimania. Duchovny svet sa neda pochopit iba rozumom, pretoze rozum je materialny. Kazdy clovek je vsak cenny a mali by sme ho chapat.

autor
1. sep 2023

Prepáčte , že som sa dlhšie neozývala. Ďakujem vám všetkým za rady. Inak stále to neutichlo , aj keď dom je posvetený . Je to starší dom . A navyše bývame blízko cintorína .

bambieblue
1. sep 2023

Kúp si bielu šalviu. Pozri účinky:
Dym bielej šalvie má očistné a dezinfekčné účinky, čistí priestor, predmety aj ducha od negatívnych a cudzích energií. Pri pálení listy vydávajú veľmi príjemnú arómu, ktorá poskytuje pocit pohody, pokoja a dobrej energie. Táto aromatická bylina je považovaná za dar od matky prírody a zdroj liečenia a ochrany.

veronika2021
19. jan 2024

@stanulienkat radiove vlny existuju?lebo ja ich teda nevidim….my zo svetelneho spektra vidime velmi malo,zo zvukov pocujeme tiez velmi malo,nase zmysly su velmi obmedzene na to aby sme na zaklade nich tvrdili,co existuje a co nie.Povedat,ze ked niekto vidi nieco,co vy nie,je slabsi jedinec,je velmi uzkoprse.99% veci sa da vysvetlit racionalne,no potom su tu niektore,ktore si nevieme vysvetlit ale ja verim,ze aj to 1% sa da vysvetlit racionalne-a to tak,ze bud paralelna realita,energeticke otlacky alebo co ja viem co.Energia nezanika,len meni svoji formu….

kukino112
10. máj 2024

Duchovia existujú, poznám ľudí, ktorí už prišli do kontaktu s duchmi, jedna pani dokonca s démonom. Ale pokiaľ sú to len akési zvuky, že nikomu duch neublížil, tak sa nejedná o démona, ale o dušu, ktorá sa vás snaží kontaktovať. Ak by sa ten duch prejavil aj viditeľne, dajte sa s ním do reči. Duch nikdy nekontaktuje človeka bez príčiny a okrem toho jeho cieľom neni vás vystrašiť, ale kontaktovať. Duša môže potrebovať modlitby, dať odslúžiť omšu, alebo tak. Skúste to ďalej pozorovať a skúste zistiť, či sa jedná o duchovnú aktivitu, alebo nie.

veronika2021
12. máj 2024

@stanulienkat 😂😂😂 tesim sa na dalsie kolo pandemie a vakcinacie,len ma mrzi,ze niektori zostali pri druhej,ci pri tretej….lebo pouzili kriticke myslenie…..

simmaj15
17. nov 2025

Záleží kde bývaš ale ide hlavne o to ze ci sa ktebe nepriviazal nejaký tvoj rodič po smrti ale keď počuješ také chrápanie a cítiš zlu energiu tak to bude démon a mala by si sa odsťahovať.

Strana
z3