Atestácia v Ružomberku - skúsenosti
Dobrý deň,
mám napísanú prvú atestačnú prácu na KU v Ružomberku. Chcem sa opýtať, či sa táto práca vkladá do systému CRZP. Už som písala na štúdijné oddelenie ale odpoveď som nedostala ☹ Nemáte niekto s tým skúsenosti?
Ďakujem 🙂
@dadinamartanka tak ja som este ani nezacala😀Aku temu si si zvolila?
@lenka2232 ja budem pisat teraz cez prazdniny. A nech mi niekto skusi povedat,ako mi zavidi,ze mam 2 mesiace volno :D
@jankanelka no ved toto...temu uz mas?
@lenka2232 ano, aj odkonzultovane,aj oducene a spraveny dotaznik a ty?
@jankanelka a dá sa ešte? Pokiaľ viem tak do júna po starom a potom to už má byť niečo iné.. skôr formou portfólia a práca 2 roky, ale to mi len kolegyňa niečo spomínala.
Ahojte aj ja idem pisat teraz cez prazdniny! Chcem sa opytat: robim si 1.atestaciu-musim mat hotove aj dotazniky? Niekto mi spominal,ze pri 1.atestacii nemusia byt. Ja som ich totiz nestihla pouzit vo vsetkych sledovanych triedach,kedze zmenili termin... Dakujem za odpovede
@martinarak Pri1.dotaznik nemusí byť . Ani ho nemajú radi
Ťažko sa vyhodnocuje.
@martinarak dotazniky nemaju byt..ja este ani temu nemam,ale idem pisat😀
@zuju2 Ďakujem no niekde som sa ešte dočítala, že je fajn navrhnúť štruktúrovaný pozorovací hárok, tak neviem... och ked mne prave na predatestačnom povedali aby som na vyhodnotenie hodín použila dotazník tak ale asi mali chaos kto ide na 1. a kto na 2. majú toho asi fakt vela...
@lenka2232 ja tému mám ale nie je t výhra 😂😂😂 vobec neviem kde zacat a ako písat stále sa zamotávam...
@martinarak a mas to aj overene z fakulty ze termin je do 31.8?
Oni nechcu dotazníky typu, že sa zistujú informacie týkajuce sa nejakého názoru u iných učiteľov, ale ak ide o vstupné a výstupné merania, tak to chcú a chcú to aj na prvej atestácií, lebo som bola prekvapená ako nás všetkych viedli k tomu, aby sme robili vstupne a vystupne merania či už pozorovaním, dotaznikom, testom a pod.
@staalienka atestacie sa posielaju do 31.8.2019. Po novom sa pojde od 1.9.2019 - samozrejme,ze nie hned. Bude sa tvorit portfolio (ani nechcem vediet, co vsetko budu od ucitela chciet) - material si budete zbierat asi 2-3 roky... len vlastny
@jankanelka hlavne, že som sa ponáhľala, aby som to do júna stihla.. aspoň to už mám z krku 😅😅
Ženy ako je to s rozsahom 1.atestacnej práce? Má mať 25-35 strán, to číslo 35 je max číslo, ktoré má byť na poslednej strane použitej literatúry? Lebo ja mám 40, vraj vracali prácu, ktorá mala 43....kvôli rozsahu, neviete ako sa to ráta....lebo ja som to tak že 40-7=33....lebo však prvé strany nie je práca...poraďte ak viete
@lenka2232 ano,dokonca mi prisiel od nich list s tymto terminom
@kissiska myslim ze cisto text 25-35 stran, ked ma niekto viac neviem ci vracaju...
@dadinamartanka tak zistila som, že ak končím stranou 40 ale normostran mam v rozsahu, tak to tak mám nechať...že je to dobre...lebo počítaju sa normostrany 25-35 nie, že aké číslo je na poslednej strane použitej literatury
@lalai a prečo si mala 52 strán, čísluje sa len po poslednu stranu použitej literatury. Prílohy sa nečísluju už dalej, tych môžeš mať kolko chceš....mala si uviesť číslo 40 🙂 ale ja ako pozeram, tak každý inač, či strany, či citácie, či písmo.....tak neviem podľa čoho to posudzujú nakoniec 🙂
Ahojte,ja teraz pisem 1.atestaciu. Jé mi z toho na nic. Nechodila som na predatestacne. Bojim sa aj skusok.
@staalienka ahoj,citala som ze si uz posielala pracu,nemohla by si mi ju poslat aby som si pozrela ako ma vyzerat? Zacala som pisat a chcem si skontrolovat,ci to mam dobre
Kočky, predám nakomplet urobenú atestačku. Kolega predáva, dal výpoveď a jemu je už na nič.

@lenka2232 ja pisem.... budem teraz posielat v juli niekedy....