icon

Atestácia v Ružomberku - skúsenosti

lienka361
20. sep 2017

Dobrý deň,

mám napísanú prvú atestačnú prácu na KU v Ružomberku. Chcem sa opýtať, či sa táto práca vkladá do systému CRZP. Už som písala na štúdijné oddelenie ale odpoveď som nedostala ☹ Nemáte niekto s tým skúsenosti?

Ďakujem 🙂

lalai
9. okt 2019

@duska24 ak sa k nim dostanes potesili by aj mna 😘

veronikakupculakova
10. okt 2019

Dobrý deň. Kto má. Záujem pošlite mi správu na email kupculakovav@gmail.com

lenka2232
14. okt 2019

Ahojte,prislo vam uz nieco z RK? Babam z PO,TT atd.uz prisli vyjadrenia

veronikakupculakova
14. okt 2019

@lenka2232 nie nič neprišlo. Mali tam viac ako 2000 prác tak to potrvá.

lenka2232
14. okt 2019

@veronikakupculakova ach jaaaj..nevadi,pockame,len nech je odpoved kladna😀

katkapoli
22. okt 2019

Dievčatá, tie čo ste už boli na obhajobe v RK, ako to prebieha? Dá sa? ....

sisska
22. júl 2020

ahojte žienky, prosím Vás, platí sa za vykonanie 1.atestácie v RK? A ak áno, koľko? Nikde som sa o tom nedočítala.

zuju2
22. júl 2020

@sisska nie neplatí, ale ja som robila pred 1,5 rokom

sisska
22. júl 2020

@zuju2 dakujem velmi pekne!

silvia62
22. sep 2020

Ahojte je tu niekto, kto ide robiť atestáciu v RK po novom a robí portfólio ???

ragmy
4. okt 2020

@veronikakupculakova prosím Vás, nemali by ste ešte vypracované otázky na prvú atestačku do Ružomberku? Mala by som robiť obhajoby online a veľmi by ste mi pomohli. Ďakujem. ragmy@centrum.sk

duska24
4. okt 2020

@ragmy dobrý večer! Žiaľ , nepodarilo sa mi ich ešte zohnať. Stále som nemala obhajobu, tak čakám. Držím vám palce a ak by sa vám podarilo zohnať tie otázky budem rada ak sa so mnou podelíte a aj o svoje skúsenosti z online obhajoby.

veronikakupculakova
4. okt 2020

@ragmy dobry večer. Odoslané, dajte vediet ci vam to prišlo ☺️

sisska
5. okt 2020

@silvia62 ahoj, ja sa na to pomalicky odhodlávam, zacinam zbierat a sumarizovat material :D

silvia62
7. okt 2020

@sisska ahoj das mi na seba mail ja sa sa pustila do portfolia okruhy mam vsetky

sisska
7. okt 2020

@silvia62 ahoj, pravdaže, píšem ss 🙂

buzby
7. okt 2020

@veronikakupculakova poslali by ste aj mne. Bola by som Vám veľmi vďačná.

veronikakupculakova
8. okt 2020

@buzby pošlite mail

andabubua
9. okt 2020

Dievčatá, ako sa teraz, prosím, robí 1. atrstácia? Ďakujem veľmi pekne

nufanek
11. okt 2020

@veronikakupculakova pozdravujem, poslali by ste aj mne 😉 Budem Vám veľmi vďačná. Ďakujem.

veronikakupculakova
11. okt 2020

@nufanek email
☺️

silvia62
12. okt 2020

Mate uz niekto nieco vypracovane z prtfolia na 1.atestaciu v RK.Potrebujem pomoc alebo radu k 1.oblasti.Okruhy mam vypracovane ked tak napiste mail

dadinamartanka
15. nov 2020

Dbrý deň, prosím Vás @veronikakupculakova poslali by ste prosím aj mne vypracované otázky? Veľmi by ste mi tým pomohli...mám tiež obhajovať a vykonať atestaciu online, ale popri deťoch na materskej sa k tým otázkam nedokážem dostať.... dakujem vopred. Moj email: m.varadzinova@gmail.com

silvia62
17. nov 2020

Pocitac mam v praci zajtra poslem

andabubua
27. nov 2020

Dobrý večer dievčatá. Ja by som veľmi chcela robiť prvú atestáciu, ale nemám páru o tom ako začať, čo sa vlastne teraz po novom robí. Ak by ste ma vedeli nasmerovať, bola by som vám veľmi vďačná. Ďakujem veľmi pekne

wewewelina
17. mar 2021

@andabubua
Zdravím 🙂
Chcem sa spýtať... už ste začala s tou atestáciou?
Ja by som tiež chcela začať, ale mám v tom chaos...
Ďakujem 😉

andabubua
4. apr 2021

@wewewelina Dobrý deň, veru nezačala. Tiež mám v tomto chaos a nejako aj rešpekt. Po dvoch materských mám pocit, že som sa mentálne dostala na úroveň 1.st. ZŠ...🙈

sarajana
6. aug 2021

@silvia62 Dobry deň p.Silvia, možno trúfalé, ale chcela by som Vás poprosiť, či by ste mi nezaslali tie témy skúšok pre 1.atestacnu skúšku. Moj mail jhricmatuskova@gmail.com. Veeelmi by ste mi pomohla. Ďakujem.

silvia62
7. aug 2021

@sarajana Dobrý večer,samozrejme že Vám ich pošlem,no až v pondelok lebo PC mam v práci.Pekný večer

andabubua
8. aug 2021

@silvia62 Dobrý deň. Ak by som mohla byť aj ja tak drzá, veľmi by som vás chcela poprosiť, či by ste tie otázky neposlali aj mne? ivka.jagrova@gmail.com
Ďakujem veľmi pekne.