icon

Auto značky Lada

20. sep 2022

Ahojte, chcela by som kupit auto Ladu, vestu asi najskor, ceny su fajn, auto je pekne aj dizajnovo, ale....
Kedze ide o rusku znacku auta, moze byt s tym problem do buducna, co sa oprav tyka ? Alebo je s tym problem uz teraz ? Neviete mi prosim niekto poradit ?
Ďakujem.

elenka.k
•
20. sep 2022

101 % nekupuj

pribinak
•
20. sep 2022
wade
•
20. sep 2022

Tak mohlo by ti byt jasne, ze akekolvek nahradne diely sa momentalne nemaju k tebe ako dostat (a pri ich kvalite ich mozes potrebovat uz prve tyzdne 🙂 ). Okrem toho je to otrasne auto a v buducnosti ako jazdene skoro nepredajne.

duves
•
20. sep 2022

Lady nebrat

bashee
•
20. sep 2022

Uz teraz je embargo na nahradne diely a suciastky kedze je to ruske auto. To ked mas tak sa len modlit aby nic neodislo. A celkovo kto si kupi ladu, preco?

lelluska
•
20. sep 2022

Treba sa trosku zamysliet čo sa skrýva za tou nízkou cenou. Súčiastky zozenies, ale clá sli tak hore, že zial by si velmi vela preplatila (robim v oblasti dovozu, takze to mám na dennom poriadku). Ďalšia vec je morálne hľadisko, aj keď pre Teba nemusí byt problem kúpiť si Ruský tovar vzladom k aktuálnej situácii neskor však mozes mat problem take auto predať pretože vela ludi bude prihliadať aj na tuto stránku.

liljana
•
20. sep 2022

Ma vyhrievanie zadneho skla? Aby vam nemrzli prsty v zime pri tlaceni. 🙂

stary_ujco
•
20. sep 2022

Osobne nevidím dôvod na kúpu niečoho ako Vesta. V com je horšia Dacia alebo lowcosty od Hyundai?
Pamatam na legendarnu recenziu Buchanky, kde bola pod farbou zastriekana pavucina. Ale aj taka Niva. Kamarat si ju kupil a najprv doplatil 1500 eur za antikorozne nastreky a úpravy výrobných vád. A potom mu do nej zacalo zatekat... Ale on chcel auto do lesa. Vesta je pritom prachaprosty prevazac z A do B, jediny logicky dovod jej kúpa nemá. Snáď len to, ze to bude na parkovisku unikát.

petra19875
•
20. sep 2022

@stary_ujco westa ma 4 valce

stary_ujco
•
20. sep 2022

A tam zoznam výhod končí...

danica2711
•
20. sep 2022

prečo preboha chceš kúpiť taký shit? Stojí to 10 eur, či čo?

petra19875
•
20. sep 2022

@stary_ujco vybava v zaklade dacia nem ani koberceky

petra19875
•
20. sep 2022

@danica2711 shit preco?

stary_ujco
•
21. sep 2022

Jaj taaaak. Predajca nam tu obhajuje svoju značku?

danica2711
•
21. sep 2022

@petra19875 pretože je to nekvalitné ruské auto a keďže si môžeš vybrať z modelov viacerých značiek, ktorým nekonkuruje ani náhodou (ako som napísala, leda ak by stálo 10 eur), tak nerozumiem výberu

sweetyna
•
21. sep 2022

prepac ale manzel tu pri mne chytil taky zachvat smiechu, ze az. radsej nejaku dobru jazdenku ako novu ladu, fakt. nenechaj sa oblbnut recami predajcu

stanulienkat
•
21. sep 2022

Prorusky troll. Alebo psychiatricky pacient.