Bábätká z Kramárov. Pridajte sa
Túto tému zakladám, aby sme sa nemiešali maminkám, ktoré bažia po informáciách o Kramároch v téme o pôrodnici. Takže hola hola, všetky bábätká, ktoré uzreli svetlo sveta na Kramároch sem sa.! 🙂
ak nebude pršať a bude pekne tak prídeme 🙂 csina beriem aj Lenku, tak zober aj Bianku 🙂
a ešte dotaz, kde presne sa tam stretneme? my prídeme autom, aby sme vedeli z ktorej strany zaparkovať....
najlepsie by mozno bolo pri vchode to auparku, tam kde maju ten potocik... 🙂 my mame zeleny Stoke s farebnou strieskou.. 🙂
no tak ja do auparku nechodím, takže neviem kde je potocik 🙂 upresni mi to prosím.... 🙂
tak to už viem kde je 😀 😀 😀 díky, ja budem maťcelozelený kočík športový zn. vibe
eli, csina, dakujeme za prijemne popoludnie... urcite to musime niekedy zopakovat.... 🙂 my sme sa tak poponahlali koli Matuskovi, lebo bol nejaky nesvoj, ked sme dosli domov mal teplotuu 38,9.. vyzera ze dostal mierny upal, cely vecer polihoval a teraz uz nastastie kludne spi, tak dufam, ze vy ste to vsetci "prezili" v poriadku... 🙂
poslala som a tesim sa na foto... 🙂
kočky aj my ďakujeme, strašne sa teším, že to vyšlo...ten Matúško ma mrzí, snáď to bude o.k....mne sa tiež Timka zdala trochu prehriata a bola večer taká nesvoja teraz už je dobre...no a Bianka sa tiež dobre zahrala, už sa ma aj pýtala, kedy si to zopakujeme... 🙂
Bre ranko baby... Matu mal pred pol nocou 39,8 takze sme robili zabaly... chuda sa cely precikal a dvakrat aj vracal, celu noc sme k nemu vstavali.. nastastie si nic extra nepamata, len sa cudoval preco spi v Kubkovej posteli (uz ma nachystanu velku v detskej nastastie).. este sa rano rozplakal ze si ocikal postel,zlatusik... teraz ma uz "len" 37,3 a dospava.. DR.povedala ze nemusime chodit,len ak by stupla zas nad 38... akurat vela pit... tak si dajte pozor aj dnes, ked pojdete von... 🙂
ahojte
hľadám Katku , ktorá porodila 01.02.2008 chlapčeka...bola som s ňou na izbe a minulé leto mala mať dievčatko Ninku...chodila Rusňákovi...ak je tu...tak sa ozvi...Veronika ...veronika.keckesova@inmail.sk
baby baby, čo sa to deje, že tie dietky naše sú také načaté...my sme síce zdravé, ale akási je podráždená, žeby z toho tepla..? inak práve som prelúskala, všetky inzeráty na kočiare na koníkovy a idem si kúpiť kočík Nurse...tak som zvedavá, či budem spokojná.. 😎
Ahojte,no Matu ma hnisavu anginu.. Z nedele na pondelok bola tazka noc, vysoká teplota 39,8 malo sme všetci spali,aspoň Kubko bol OK.. Ešte včera mal vysokú teplotu,dnes už je be teploty tak ho ledva udržíme v klude..
Ahojte dievcata!tak nas nakoniec cvicenie neminulo, dnes ideme 1krat,ale nevadi, zda sa im ze slabo drzi hlavicku, mne sa ani nezda nato ze ma dnes 2 mesiace udrzi hlavicku aj 1-2min..niekedy ked chce aj ovela dlhsie..no ale co zmozem, ja lekarsku skolu nemam..starsia rovnako dvihala hlavku a nikam nas neposielali, podla nich uz ma 10tt tak som sa pytala ze ako to pocitaju,ked len dnes ma 2mesiace a oni mi odpovedali ze to nemam riesit, ze to je podla ich tabuliek v pocitaci..je mi divne ze v 21stor.urcuju tabulky to bolo kedysi tak...a tiez je rozdiel 2 mesacne dieta s porodnou vahou 3kg a porodnou vahou 4,5kg...takze som z toho akasi nemilo prekvapena,ale nenarobime nic...tabulky nepustia 😒 😒
@kacenka821 nic si z toho nerob... ked vies, ze mala napreduje, to je dolezite... nas krpec pred lekarkou tiez nechcel byt velmi aktivny... a pred nou hlavku nedrzal, ona nam povedala, ze to "nevadi" (v domneni, ze ju fakt nedrzi), ze v troch mesiacoch sa to hodnoti... ako pises, vsetko vyzera byt ok, ked vydrzi 1-2 min... nam hovorili ludia naokolo, ze v 2 mesiacoch je prave naopak este moc skoro... no co? nevyberies si... raz tak raz onak... tak sa ozvi, ako sa vam "pacilo" 🙂
@lenocka23 sa drzte 🙂 citala si o vitamine C? taka dobra praca ohladom vitaminu C http://rizikaockovania.sk/dok/Vitamin_C-liecba.pdf
no tak sme tam dnes boli a pani doktorova na mna pozerala ako na debila.vraj co od nej chcem ved ma len 2mesiace..nakoniec ja som bola ta zla..tak som jej vysvetlila ze to pani doktorova a ze ja som jej hovorila ze sa mi to zda skoro...povedala nam pani primarova ze je naopak velmi sikovna, a neni ziadny problem a ze pre pokoj pani doktorovej nam dal len kontrolnu kontrolu,aby mala urobeny zaver 🙂 takze vlastne vsetko ok 😀
😎 super
zienky, akym stylom zaspavate vecer? myslim, mate nejaky rezim, sposob ukladania?
ahojte kočky 🙂
leni už je to v pohodke, ste zdraví?
my sme dnes boli u lekárky, tak malá má už 7340g a 63cm 😀 😀 😀 a aj nás zaočkovala do nožičiek aj rotavírus, vraj síce má malá soplík, ale že to nie je nič vážne, nemá to na prieduškach, tak že bude očkovať 😒
ale urobila jej stery z nosa, tak uvidíme aké budú výsledky 😝 inak malá nemala zatiaľ žiadnu reakciu a už pekne buvinká 🙂
@myzma s tým zaspávaním večer je to u nás tak, že ju vždy pravidelne o 19 hod. kúpeme, to už nám malá dáva patrične najavo, že je jej hodina a keď má za sebou všetky procedúry, tak sa napapá a dám ju do postieľky, dávam dudlík a zaspáva sama v izbe. Niekedy to trvá pol hodiny, niekedy zaspí do 5 minút (podotýkam, že keď počujem, že mrnčí, tak idem hneď k nej, ukludní sa, dávam dudel a idem preč) Potom máva obdbia ako minulý týždeň, keď bola chorá, že nevedela zaspať, tak som bola pri nej a hladkala jej ručičku až kým nezaspala.
Takto som to zaužívala ihneď ako som prišla z pôrodnice 🙂 a zatiaľ to funguje, samozrejme, že sú dni keď to také jednoduché nie je, ale našťastie takých dní bolo pomenej 🙂
@eliska22 no pekne rastiete.. Matusko je už bez teploty,takze je ťažké ho udržať ho v klude,vraj keď nebude slnko môžme ísť von..ešte keby neprsalo..
myzma ďakujem Za článok,hádam sa k tomu teraz aj seriózne dostanem,keď už chlapci spia.. No a k tomu zaspavaniu, nášho malého sme tiež od zaciatku zvykali na to, aby zaspaval sám v postielke..klasické ritualy s kupkanim,napapkanim a pomojkanim.. Malému pri zaspavani hra nad hlavnou kolotoc, keď má horšie večery chodíme ho pravidelne pohladit, snazime sa ho co najmenej vyberat, Ajmer niekedy sa to nedá..
Sorry za chyby, zvykam si na I-pod.. 🙂
vdaka, vdaka za odpovede, nam to trvalo dnes cca 40 min kym zaspal v postielke sam 🙂
Ahojte,môžem sa k vám pridať? Nellinka sa nám narodila 26.2.2010.
Myzma-ja malú zvyknem kúpať 19,30 a potom ju nakojím a dám do postieľky.Niekedy mi zaspí hneď a niekedy si ešte chvíľu
brble až zaspí.Tento režim máme asi od polovice apríla a spí mi asi do 2,30 a potom do 6,30
kacenka821: ked som pozerala na tabulu u nasej dr,tak tam mala,ze hlavku ma drzat na 1 az 2 min v tych 2 mesiacoch,ako si pisala...ako neviem,pre mna to bola novinka,lebo Nicolas takto drzal hlavicku v 2tt a to neprehanam 😔 a v 2 mesiacoch stym nemal absolutny problem,drzal hlavicku fakt krasne skoro nonstop...ale vsetko sa dietatko nauci,kazde ma svoj rytmus ako bude napredovat,no nie? 😉 sak ta moja dr furt vyprava,ze ma zvyseny tonus a ja tam furt nic nevidim,ani neurologicka,tak si vyber...jeden povie to,druhy ono 😠
zo zaspavanim no problem...o 19tej dam papat a do 20tej je tuhy 😀 a zobudi sa az o 4tej rano...taka som rada,ze mam tak skvele dieta 😀 konecne sa vyspim dosyta 😉

ja som za... 🙂