icon

Bábätká z Kramárov. Pridajte sa

csina
10. jan 2010

Túto tému zakladám, aby sme sa nemiešali maminkám, ktoré bažia po informáciách o Kramároch v téme o pôrodnici. Takže hola hola, všetky bábätká, ktoré uzreli svetlo sveta na Kramároch sem sa.! 🙂

lucika09
3. jún 2010

vďaka za info, aspoň nebudem kamošku mylne informovať 🙂
a čo detúrence? arletka, ako malinká? už lepšie?
dnes krpec spal za celý deň 20 minút a to som ho x krát uspávala iba sa mi rehotal 😠

arletka
3. jún 2010

lucika09 dakujem,mala sa dobre vykakala a hotovo 😀 dnes sme boli ockovat a ked sme ju u doktorky zobudili spustila hrozny plac.... no uvidime aka bude noc..

eliska22
4. jún 2010

@lenocka23 všetko najlepšie k dnešným meninám prajem 🙂

lenocka23
4. jún 2010

@eliska22 jeeej dakujem... 😀 (aj tebe, tak prenesene, vsetko najlepsie 😀 )

lenocka23
4. jún 2010

@eliska22 joj a aj starsej princeznej... 😀

eliska22
4. jún 2010

@lenocka23 taktiež ďakujeme 😀 😀 😀

eliska22
4. jún 2010

lenocka23 ozaj a Matúško už chodí do škôlky? už je v poho?

lenocka23
4. jún 2010

@eliska22 nastastie uz hej, tento tyzden bol dva dni, celkom sa tam tesil... 🙂

csina
autor
4. jún 2010

baby ja som už hotová, tri noci máme zase veselo, malá sa budí každú chvíľu, mrví sa a kričí..ani neplače ale vždy strašne vykríkne, tak sa zľaknem, že div nespadnem z postele...včera večer nevedela zaspať tak som s ňou 2 hodiny baštrngovala, neviem či jej lezú zuby alebo čo, lebo strašne zúrivo hryzie včetko, čo má po ruke...žiaľ aj mňa pri kojení...aj sa mi zdalo, že mala teraz dva dni hnačku, teraz ale neviem, či reakcia na očkovanie alebo zuby...
inak chcela som sa spýtať, máte už niektorá menzes? ja som pri prvej dostala hneď a teraz ešte nič...ale mám také divné pocity...už som strašila muža, že ten jediný sex po šestonedelí mi zabezpečil zase 9 mesiacov úsporu vložiek 😀 😀 😀

eliska22
4. jún 2010

@csina ahoj no to môžu byť zúbky, naša malá má teraz také kludnejšie obdobie 🙂
ja som pri prvej dcére dostala menzes po 8 mesiacoch a teraz beriem antikoncepciu takže menzes u mňa nehrozí 😀 😀 😀 tretie dieťa by som fakt nechcela teraz riešiť 😝

lenocka23
4. jún 2010

@csina ja si tiez myslim ze to mozu byt zubky, no a v spojeni s ockovanim sa mohli zvysit priznaky... ale moze to byt aj odozva na pocasie, nas nebol uz tyzden normalne vonku, len raz na balkone, ale to sa mu moc spat nechcelo.. tu totiz strasne fuka,tak sa mi,pravdu-povediac, ani nechce ist von... ☹
teraz som uz mala nieco ako kramy ked mal Kubik mesiac, a odvtedy nic...
@eliska22 to mas aku AK ked nemas kramy? ja som pri prvam tiez mala nejaku (uz si nepamatam meno) ked mal maly cca 2 a pol mesiaca.. to som mala ale "kramy" dvakrat mesacne.. vydrzala som tak dva mesiace a radsej som ju vysadila, potom som dostala normalne kramy asi ked mal 9 mesiacov..

lucika09
4. jún 2010

Všetkým Lenkám všetko najlepšie 🙂
@csina tiež si myslím, že to môžu byť zúbky, dokonca pri nich môže mať aj miernu hnačku. My teraz máme to isté a keď mu v noci natriem ďasienká, spokojne na pár hodín zaspí. Skús jej ponatierať ďasienká, ak sú to zúbky, malo by to pomôcť 🙂 Ja som menzes dostala akonáhle som prestala odsávať. Niektoré baby nemenštruujú pokiaľ koja, iné dostanú hneď po šestonedelí. Buď rada, že sa nemusíš otravovať s vložkami 😀

eliska22
4. jún 2010

@lenocka23 AZALIA sa volá tá antkon. a berie sa neprerušovane

andul18
4. jún 2010

@eliska22, @lenocka23 aj ja beriem Azaliu. Zacala som hned po sestonedeli 🙂 Ale gynekologicka mi povedala, ze aj tak mozem dostat kramy, ze uz sa jej to pri par pacientkach stalo ☹ Ale ja osobne zatial nic a som spokojna 😎

csina
autor
5. jún 2010

ja by som antiku nebrala ani za svet...mne je nanič, veď už bude zo mňa o chvíľu opäť panna... 😀 😀 😀

kacenka821
7. jún 2010

Ahojte kocky! som tu opat dlho nebola..ospravedlnujem sa no mala som akesi velmi zle obdobie..dievcata mlieko mi odislo uplne...mojou vinou...stalo sa nam nieco velmi neprijemne a ja som sa tak zlakla a bala ze mliecko uplne odislo...ale tak ma napadlo, ze ak by ste niektora chcela mam este 20sackov pre kojace mamicky, par vloziek do podprsenky a este homeopatika na mliecko ale tam ich je asi len 8-10 tych gulieciek..je mi to luto vyhodit , ale ak by sa to niektorej hodilo, rada to poslem...nechcem to vyhodit ani nkde vesat na net...lebo nejde o nic velke..a ak to niekomu este trolilinku posluzi budem rada...

myzma
7. jún 2010

@kacenka821 to ma mrzi... ak si mala zvykla na UM? spominas,m ze mate nejake zle obdobie, aj deti to vnimaju evidentne, ci? zehnam ti mudrost a vsetk , co potrebujete, aby ste to prekonali....

i ked bez vloziek nemozem ist ani na krok, asi bude lepsie, ak sa prihlasi nejaka bratislavcanka... a na homeopatika nie som...

my sme vytiahli uz sportak, je to pomerne skoro, maly mal teraz len 5 mesiacov, ale take dlhe prechadzky som uz dlho nemala... nas kocika ma nedobre opieranie, tak som ho vypodlozila, a krasne spal, ci okukoval okolie... cez vikend ste boli urcite i vy vonku...

planujete stretko v sobotu, ci nedelu? ak by ste to dali na sobotu, asi by som sa mohla pridat, manzel ide do BA poobede, taze ma moze priviest (je mi luto, ze som to prve stretko premeskala...)

majte pekny den.... 😵

csina
autor
7. jún 2010

@myzma super, to by sme teoreticky mohli... 🙂 a prinesiem ti aj vložky do podprdy, ja ich nevyužijem, mne nečie nič.. 😀

myzma
7. jún 2010

@csina si super, dakujem, urcite sa zidu, bez nich ani na krok, bo hrozi nehoda 😅 stretnutie by bolo super, predstavim vam nasho matusa, snad budete moct prist viacere 😵

kacenka821
7. jún 2010

@myzma mne nerobi problem to poslat postov...mne to je jedno..ano zle sa stalo aj ked dobre dopadlo...skoro sme prisli o Sofinku, skoro som stachom umrela...ale je to prec a ja na to chcem uz zabudnut...no mooooc dakujem..si mila

kacenka821
7. jún 2010

a @myzma este som zabudla my sme prikrmovali UM takze ziadny problem..my uz aj cajik pijeme v pohode...a musim sa pochvali mala uz haja cele noci...

myzma
7. jún 2010

@kacenka821 😕 vari nejaka nehoda? zhoda nestastnych okolnosti?... hlavne, ze dobre dopadlo, a sofinka je v poriadku... nemusis pisat.... niekedy je lepsie veci uz neotvarat....

cajik sme pisli i my od nejakeho 3 tyzdna... pijme az doteraz....

s tym hajanim: si to uzivaj 🙂 😎 ticho zavidim 😀

kacenka821
7. jún 2010

nechem to uz veru otvarat.chcem zabudnut a uzivat si..mrzi ma ze som prisla o mliecko, ale hlavne ze nasa babulka je ok..aaaaa mam veru stastie..@myzma....chvalabohu...vie ju casto trapit brusko...ale haja pekne..aj prva dcera hajala pekne...aj ked az o 6mesiacov..

bibione
7. jún 2010

hello kocky 🙂 krpec zas nechce papat 😠 vzdy,ked dojdememe z poradne sa s prepacenim nevie dozrat a dalsie 2tt zase ledva ledva nieco do neho natlacim...ja fakt tomu decku nerozumiem,v roku by mal z 3nas svoju vahu...no pri takom nepapani silne pochybujem...zas ma dr zprdne,ze nepribral 😖 ...csina: to su jasne zuby...moj uz ma 2 dolne,to som ani nepostrehla kedy,az dr na prehliadke v 4 mesiaci krici,ze aha zuuubok 😀 o par dni vysiel dalsi a tlacia sa uz horne zubky,tak kuse jak besny 😝
hlboky kocar som uz predala,aj tak sa tam uz nezmestil,takze fici pekne v sportiaku...nemozem si vynachvalit...lahucky ako pierko,zlozim ho jednou rukou a krpec sa vytesuje najviac,konecne kuka na svet...boli sme vcera v medickej zahrade,hodili sme sa na deku a uz aj sa plazil za travou...na to by ho bolo...vsetko by pchal do pusy,ale bol rad a vysmiaty jak leco 😵
od 5 mesciaca veselo prikrmujeme,kedze nepribera bohvie ako,no lyzicka v pohode,krasne otvara pusinku,uz aj bez bordelu mu to ide,nieco mu chuti hned,nieco ani za svet...no uvidime

arletka
8. jún 2010

konecne krasne,teplucko,malej len satocky a ziadne babusenie 😠 ale v tom horku ani spinkat nevedela..... vase
dobre spinkaju?

eliska22
8. jún 2010

@arletka no veď to, tak je teplúčko, že von ani nemôžem s malou ísť, lebo keď je v kočíku dlhšie ako pol hodiny, tak hrozne plače. ☹

kacenka821
9. jún 2010

@kocky.......ked ste tu tak pisali o tej AK tak to akoze vobec neprekaza orgnizmu ze sa kazdy mesiac necisti?to pocujem 1krat 😲 😲 😲 😲 o takej AK..............fiiiiiha hm...som asi 100r za opicami....tiez uvazujem o AK ibaze neviem sa rozhodnut...ako dlho sa moze brat ta AZALIA? to je na predpis vsak?a mesacne to kolko vyjde?

eliska22
9. jún 2010

@kacenka821 tá azalia je pre dojčiace matky, keď nebudem už malú dojčiť, tak si pôjdem zmeniť AK. Za 3-mesačné balenie som platila okolo 25 eur. A pri prvej dcére keď som ju dojčila som menzes tiež nedostala 8 mesiacov a to som nebrala žiadnu AK 🙂

kacenka821
9. jún 2010

@eliska22 takze nic pre mna..no neva...su niake AK aj bez predpisu ci?ja rozmyslam aj nad vnutromater.tel. ale neviem..vraj byva potom silny menzes a to mam aj bez neho...poradi mi niekto?

lucika09
9. jún 2010

Ahojte kočky, dlho som sa neozvala, akosi nám blbne net 😖 S AK vám veru neporadím, keďže som žiadnu nebrala a ani neplánujem brať. Používame Bilingsovu metódu a zatiaľ funguje, dúfam, že aj druhé naplánuje ako budeme chcieť 😀
No to teplo nerobí ani nám dobre. Aj tak spáva mizerne, šialená kombinácia tepla a zúbkov, tak chodievame von doobeda, keď ešte nieje tak veľmi teplo a potom neskoré poobedie a aj to, ak nemám nič na pláne, sa túlame len v parkoch medzi stromami. Prajem pekný slnečný dník 🙂