icon

Bakalárska práca - dokončenie

nelka1122
13. mar 2018

Píše niekto bakalársku prácu ? Už som zúfalá a mám malé bábätko takže mám veľmi málo casu

nelka1122
autor
16. mar 2018

@mircalla krava si ty.znova robíš chyby ako ženy pred tebou. Urážas má a dávaš mi vlastnosti pritom ma nepoznáš.ale to že každý niekedy klamal je fakt a každý dospelý inteligentný človek to vie takže si není žiadny oponent pre mňa .

mircalla
16. mar 2018

@nelka1122 Este chvilu tu rozpravaj, ze nemas cas pisat bakalarku. Pravda je, ze si len leniva jak vos. To, co pises mi uplne staci, poznat ta ani nemusim.

Vidis, aky je tu na teba nazor. Nemam ho jedina. Pustas jeden blud za druhym a uz sama nevies, kde je sever

nelka1122
autor
16. mar 2018

@fokuska logika moja je taká že je jedno čo kto povie.realita je iná a charakter je tam kde sa človek nevydáva za niečo čo neni

nelka1122
autor
16. mar 2018

@mircalla to nevieš ty moja zlata kde je sever keďže nevieš ani to že mám prácu už hotovú .

fialka2612
16. mar 2018

@nelka1122 môže to mať následky aj pre teba 😉 dúfam, že ti ich tu nemusím vysvetľovať.
A hlavne si uvedom, že za ten čas, čo tu prispievaš si mohla pracovať, skutočne pracovať na svojej práci 😉 a nekopať dokola ako slepý podráždený kôň.
Už na teba nebudem reagovať, veď sa hovorí, nediskutuj moc s hlupákom, mohli by si ťa s ním pomýliť.

mircalla
16. mar 2018

@nelka1122 Jaj, nasla si niekoho, kto ju napisal. Lebo ti neverim ani nahodou, ze si to bola ty
@fialka2612 napodobne

fokuska
16. mar 2018

@nelka1122 Nieco ako uprimny klamar, lebo sa prizna ze klame?
Ved si napisala, ze na politikov nadavas, lebo uz nemaju hranice, ale ze keby si bola pri moci ty, tak to robis tiez, ale tak aby sa uslo aj inym... cize mas charakter, lebo to povies otvorene, nepopieras, priznas sa
Bezcharakterny je ten, kto tvrdi ze neklame, nekradne, ale pritom to robi, aleo by to robil keby mal moznost

nelka1122
autor
16. mar 2018

@fialka2612 ja ale prvá nikomu nedávam žiadne názvy ani prídavné mená .iba sa bránim .nediskutuje načo veď ani nemáš o com

nelka1122
autor
16. mar 2018

@mircalla áno našla som za dva dni už je hotová :D

maciatkolulu
16. mar 2018

@nelka1122 ja len tolko,kebyze venujes bakalarke tolko casu ako vypisovanim priblblych komentarov a s tym samozrejme spojene aj citanie druhych komentarov,tak mas uz aspon nieco z danej bakalarky napisane. Cas na studovanie kona a prispievanie mas,ale na pisanie nie😂🤣nuz ok.....

mircalla
16. mar 2018

Baby ja ozaj koncim, s tymto clovekom je diskutovat uplne zbytocne. Pekny den

maciatkolulu
16. mar 2018

@nelka1122 za dva dni hotova bakalarka😂to bude uroven,bacha na pouzitu literaturu a pod. Ked sa na nieco opytaju budes v puci😂

zuzka38
16. mar 2018

Takéto témy by mali byt uzamknute

fokuska
16. mar 2018

@maciatkolulu Joj ale tak predchadzajuce komentare si mozes precitat... uz x krat napisala ze ma udajne pracu uz hotovu, lebo ju potrebovala uz len dokoncit... a tie komentare su uz ironicke

fokuska
16. mar 2018

@zuzka38 Myslela som si ze tema bude uz davno zmazana... a prekvapivo nie je

nelka1122
autor
16. mar 2018

@maciatkolulu tiež vysoká úroveň. Racej bez humoru lebo tie dva dni bolo ironicky.a tu nackonikovi som týždeň vzivote som nič podobné nerobila ani nebudem .chvíľková zábava narozdiel od vás čo tu tým žijete fotky milión komentárov príspevkov a pod.ja som tú chvíľu napísala som témy všetky čo ma zaujímali a tým to pre mňa konci lebo to tu není o pomoci ale o ventilovani klamaní urazani a dokazovaní ega

zuzanag1
16. mar 2018

@nelka1122 poznam,tiez pusem Mgr a mam malu.po nociach

nelka1122
autor
16. mar 2018

@zuzanag1 kedy potom stíhaš spat? Lebo mne sa teda cez deň nedá.

rybka16
16. mar 2018

@nelka1122 "Bakalárku mám dávno napísanú.a včase keď som to sem napísala som potrebovala už iba abstrakt a preložiť ho.ale keď som začala čítať tie komentáre tak som vás nechala aby ste si urobili dobre a cítili sa spokojne sami zo seba."
Hej, a svišť ju potom balil do fólie.

nelka1122
autor
16. mar 2018

@rybka16 som rada že takéto čudné slová ani nechapem

caelley
16. mar 2018

@fokuska Samozrejme.
Uz len ked si vytvaras obycajny gmail ucet, odklikavas ze si citala a suhlasis s tymto:
https://www.google.sk/intl/en/policies/terms/re...

Prosim Ta nesnaz sa nam tu nahovorit, ako si podobne podmienky citas pri kazdej registracii ci instalacii 🙂

fokuska
16. mar 2018

@caelley Ty mi verit nemusis 🙂 podmienky si citam, prave preto viem, ake "sialene" veci su tam niekedy popisane, pri stiahnuti obycajnej appky do mobilu a odsuhlaseniu podmienok davas appke pristup k takym veciam v mobile, co sa niektorym ludom ani nesniva ;)
Tiez na facebooku ludia zdielaju statusy v style, ze "tymto davam facebooku na vedomie ze pridane fotky su vylucne v mojom vlastnictve a nemoze ich nikto sirit..." a podobne bludy. precitala som si podmienky, viem, ze pridanim fotky davas prava facebooku...

Neviem na zaklade coho sudis, ze ja si to necitam.

blairgossip
16. mar 2018

Milá autorka namiesto pisania na modrykonik a hadani sa v komentoch si uz ju mohla mat napisanu 😂😂😂

maciatkolulu
16. mar 2018

@nelka1122 pozor pri pisani😂 "racej" nepouzi🤣 skus "radsej" ked sa teda uz chces pysit vysokoskolskym diplomom.

nelka1122
autor
16. mar 2018

@maciatkolulu po prvé vysokoškolský titul ešte nemam a po druhé viem ako sa to píše diky veľa veci píšem inak ako sa majú .ale som rada že som ťa zaujala natoľko že si mi našla chybu.aj ty píšeš bez diakritiky a vieš že sa používa

zuzanag1
16. mar 2018

@nelka1122 mam super manzela,uspi malu a ja hned od 19 tej zacnem pisat.cez den nic,mala mi nespava.nona " ficim" na redbuloch

nelka1122
autor
16. mar 2018

@zuzanag1 to ti zavidim ten redbull.ja kojim a nemôžem :( mne frajer moc nepomôže lebo moja len na prsiach a tak aj zaspava

blairgossip
16. mar 2018

Nerozumiem preco si zeny stazuju zivot a robia deti pocas vysokej.. no ale kazdy uz ako si zariadi

ressankajanka
Autor odpoveď zmazal
nelka1122
autor
16. mar 2018

@ressankajanka ahoj,súri mi už len dokončenie do konca marca. Ale nejako to zvládnem keďže nemám na výber.aj môj výkon klesol ale hlavne po pôrode v tehotenstve som ešte nemala problém s ničím .a dieťa som neplánovala.prerusit som tiež chcela ale celá rodina mi hovorila nech to nerobím že to zvládnem tak som počúvala a teraz ľutujem ale čo už keď som sa nato dala dokončím to hocijako nech sú to aspoň není vyhodené peniaze.presne súdiť sa nedá lebo kazdy má na všetko iné podmienky .ďakujem aj tebe držím palce aby si sa ešte odhodlala niekedy pokračovať