Balenie vecí, vybavovanie pasu, hotovosť
Ahojte, taka otazka, stale rozmyslam vzhladom na situaciu, ze zacnem robit nejake taketo optrenia, zbalit kufor, vybavit pas, vybrat viac penazi, robite to naozaj? Alebo je to podla vas len zbytocna panika? Ďakujem
@viestta no inak presne Dubaj a toto ma napadalo, ale teda pre cudzincov nie su nejaki priatelski, ze by ich prijali
tak ja som zbalila batoh, kde su lieky, pasy, hotovost a nejake jedlo...v pivnici mame zasoby na par tyzdnov.ci to bude zbytocne zalezi od utoku, rusko ma arsenal roznej sily. ak padne atomka na slovensko, tak je to jedno, ak padne v UK, tak je urcite lepsie zaliezt na par tyzdnov...keby som mala vela penazi, tak hned letim nap. na Novy Zeland a v klude pockam ... ja radsej vzdy premyslam vopred, nez potom panikarit...
@zuzanka.zuzu teoreticky by som si vedela od rodicov este zabezpecit prachy, ale tak nechcem sa spoliehat, keby aj oni maju ist preč
No dobre, ale ďakujem za nazory teda, len som chcela vediet, ci ludia nejako maju teraz v tomto obdobi tendencie nieco riesit alebo ne
netreba robiť paniku, ale ruku na srdce, ak by naozaj niečo prepuklo, väčšina matiek s deťmi by sme utiekli. tak ako ukrajinci, možno bez vízie kam ale jednoducho tam kde sa nebojuje. Ja sa na nič nechystám, modlím sa za mier. neverila som ani že vypukne vojna a predsa je tu...
Akože nič v zlom , ale spamätaj sa . My tu na východe to máme za zadkom . Keby si tam blízko bývala nepoviem . Ale opačná strana SVK ? To naozaj ?
A ako peši ďaleko nezajdes a cesty budú blokované lietadla nepoletia a vlaky budú obsadené takže nepanikar
@bimbambom tak verim, ze ludia na vychode su viac v strese, ale tak Slovensko je dost male si myslim
Pozri do tej Ameriky by si sa nedostala,my máme oveľa viac penazi nasetrenych,plus manžel má pracovné víza do USA na celý rok ,už opakovane cca 7rokov , aj tak by sme sa nedostali ,jednak by okamžite zastavili lety a po druhé si to nastuduj , také scifi že by sme všetci išli do Ameriky, veď ani tych pár ukrajinskych matiek s deťmi tu poniektorí nechcú a nás slovákov by všade vítali s otvorenou náručou 😄👎
@viestta no predstav si, te vysku zo sukromky nemam, a teda červeny diplom som si vymakala na riadnej stastnej vysokej skole …. Takte sa pleties, ale tak dufam, ze tvojmu egu nejake urazanie druhych pomohlo
@didi2102 to je asi pravda, ze by nas tam zrovna s otvorenou narucou nevitali …. Ale tak len som chcela vediet nejake take nazory na toto nejake vybavovanie pasov a taketo, ked to v spravach prezentuju, ako to je na tych uradoch teraz katastrofa …. Tak ze som chcela nazor ludi mimo tv
@monillia komenskeho si predstav a odbor jednoodborova psychologia a ty mas aku? Ked chces vediet moju …. Dufam ze nie nejaku panvesmirnu sukromku na Slovensku …