icon

Balenie vecí, vybavovanie pasu, hotovosť

1. mar 2022

Ahojte, taka otazka, stale rozmyslam vzhladom na situaciu, ze zacnem robit nejake taketo optrenia, zbalit kufor, vybavit pas, vybrat viac penazi, robite to naozaj? Alebo je to podla vas len zbytocna panika? Ďakujem

dskjhfdlkdjhl
1. mar 2022

@viestta A sol vyrobia zo slz radosti?😀

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
viestta
Odpoveď bola odstránená
dskjhfdlkdjhl
1. mar 2022

@viestta potom ked zatvoria plynovy kohutik, tak budeme musiet pestovat viac fazule😉

monillia
1. mar 2022

@veronika4495 topky a pod nie sú dôveryhodný zdroj,to keby pozerám som na neurole v CO kryte

denka259
1. mar 2022

No dávajú ťa tu inak dole. Ja som v piatok vybavila dcerke pas zrýchlene a zajtra letíme

monillia
1. mar 2022

@viestta mne už slzy vybehli ake smiechu

dskjhfdlkdjhl
1. mar 2022

@denka259 a kam, ak to nie je tajne?

viestta
Odpoveď bola odstránená
marsmykkok
1. mar 2022

@denka259 a kam? Mate niekde rodinu?

monillia
1. mar 2022

@viestta ja som si prisahala,že pôjdem čítať nejakú hodnotnu knihu dnes,ale keď toto je lepšie ako silvestrovsky program na markíze

luccija
1. mar 2022

Vieš aku davovu psychózu spustia tie dnešné správy?zajtra raz toľko ľudí.Ja fakt úprimne ľutujem psychológov a psychiatrov ľudia sú úplne na dne

magdalenkad
1. mar 2022

@monillia podobne, len čakám kto čo trefné napíše 🤣

lenusiatko
1. mar 2022

@autorka Vyplatu si uz dostal TROLL?

monillia
1. mar 2022

@luccija paradox autorka ma vyštudovanu psychológiu 🤦‍♀️

luccija
1. mar 2022

@monillia veď ja viem🙂ale vieš čo sa hovorí, že to sú najväčší blázni🙂)prepáč autorka

lenusiatko
1. mar 2022

@luccija no ale ludia su na nervy kvoli tomuto trolovi, co tu anonymne zaklada kazdy den temy a vy mu tu vsetci odpisujete. On sa tym profesionalne zivi.

lenusiatko
1. mar 2022

@denka259 lebo je to troll, stale dokola ten isty.

monillia
1. mar 2022

@lenusiatko admin by na zvazit zakázať zakladat anonymne témy

alanko20
1. mar 2022

@luccija my nepozerame spravy, bolo tam nieco zaujimave?

lenusiatko
1. mar 2022

@autorka ani nevies, co pises, na kolkych forach si naraz? Brutus sa na tebe bavim, prezrad kolko ti rusaci platia.

lenusiatko
1. mar 2022

@monillia 😆😆😆😆

ummimaryam
1. mar 2022

Nespekulujte a zacnite konat pokial sa veci nezosypu. Mate nasetrene dost, odporucam kupit listky do Peru a na mesiac sa tam ubytovat, niekde v horach, nie je to az take drahe. Rychlo pokial neuzavru vzdusny priestor. Potom bude neskoro!

viestta
Odpoveď bola odstránená
lenusiatko
1. mar 2022

@viestta 🤣🤣🤣🤣

dskjhfdlkdjhl
1. mar 2022

@ummimaryam Ty si uz tam?

lenusiatko
1. mar 2022

@ummimaryam len tam je riedky vzduch a autor TROLL uz ma teraz priskrteny privod kyslika.

monillia
1. mar 2022

@ummimaryam som na PN myslíš,že mi to sociálna poisťovňa uzná keď by ma prišla skontrolovať?

tncka
1. mar 2022

Ak drbne tu atomovku tak to je uz jedno nam vsetkym. Nechystam sa nijak,iba ak zajtra do prace,doeta do skoly,dovarila som si obed na zajtra a idem spat.

althejka
1. mar 2022

po Dunaji na kanoe