Balenie vecí, vybavovanie pasu, hotovosť
Ahojte, taka otazka, stale rozmyslam vzhladom na situaciu, ze zacnem robit nejake taketo optrenia, zbalit kufor, vybavit pas, vybrat viac penazi, robite to naozaj? Alebo je to podla vas len zbytocna panika? Ďakujem
@viestta potom ked zatvoria plynovy kohutik, tak budeme musiet pestovat viac fazule😉
@veronika4495 topky a pod nie sú dôveryhodný zdroj,to keby pozerám som na neurole v CO kryte
No dávajú ťa tu inak dole. Ja som v piatok vybavila dcerke pas zrýchlene a zajtra letíme
Vieš aku davovu psychózu spustia tie dnešné správy?zajtra raz toľko ľudí.Ja fakt úprimne ľutujem psychológov a psychiatrov ľudia sú úplne na dne
@luccija no ale ludia su na nervy kvoli tomuto trolovi, co tu anonymne zaklada kazdy den temy a vy mu tu vsetci odpisujete. On sa tym profesionalne zivi.
@autorka ani nevies, co pises, na kolkych forach si naraz? Brutus sa na tebe bavim, prezrad kolko ti rusaci platia.
Nespekulujte a zacnite konat pokial sa veci nezosypu. Mate nasetrene dost, odporucam kupit listky do Peru a na mesiac sa tam ubytovat, niekde v horach, nie je to az take drahe. Rychlo pokial neuzavru vzdusny priestor. Potom bude neskoro!
@ummimaryam len tam je riedky vzduch a autor TROLL uz ma teraz priskrteny privod kyslika.
@ummimaryam som na PN myslíš,že mi to sociálna poisťovňa uzná keď by ma prišla skontrolovať?
Ak drbne tu atomovku tak to je uz jedno nam vsetkym. Nechystam sa nijak,iba ak zajtra do prace,doeta do skoly,dovarila som si obed na zajtra a idem spat.

@viestta A sol vyrobia zo slz radosti?😀