icon

Balenie vecí, vybavovanie pasu, hotovosť

1. mar 2022

Ahojte, taka otazka, stale rozmyslam vzhladom na situaciu, ze zacnem robit nejake taketo optrenia, zbalit kufor, vybavit pas, vybrat viac penazi, robite to naozaj? Alebo je to podla vas len zbytocna panika? Ďakujem

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
veronika4495
Odpoveď bola odstránená
veronika4495
Odpoveď bola odstránená
dskjhfdlkdjhl
1. mar 2022

@veronika4495 nechaj deti spat a na buduce pi len ako podpriemerny Slovak😉

iwesska
1. mar 2022

V dazdovom pralese by nemuselo byt zle🤔Musim nad tym pasom pouvazovat.

lenusiatko
1. mar 2022

@monillia tak ale na com sa uz dnes zabavis?

lenusiatko
1. mar 2022

@monillia urcite v Skalici, v zrychlenom konani.

dskjhfdlkdjhl
1. mar 2022

Jo, ale hlavne nechod do Australie-tam su aktualne celkom drsne povodne. Takze niekedy ani ta vojna nemusi byt jedina hrozba.

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
dskjhfdlkdjhl
1. mar 2022
vanda323
1. mar 2022

@zmrzlinka2021 Presne aj mne to vošlo do očí ten rasistický príspevok....dievčatá by mali brať ohľad na to že na MK chodia aj Rómovia...

jahoda_12
Odpoveď bola odstránená
veronika4495
Odpoveď bola odstránená
dskjhfdlkdjhl
1. mar 2022

@veronika4495 vyzeralo to tak, ze sa ma pytas na to Peru. A ano, ak Ti robia problem 2 pohare vina, ze chces budit deti, tak radsej pi menej😉 Takto to bolo myslene. Neviem ako si to pochopila, ale nic strasne tam nebolo😉

slniecko_12
1. mar 2022

@lenusiatko ako pozeram, aj ty si zase tu..

bubibu
1. mar 2022

Ja ta úplne chapem. My osobne teda chystáme ruksaky s oblečením, trochu jedlo, lieky a všetky potrebné veci, zlato a hotovosť. Radšej mat nachystane, ako nie. Putinovi ide o Ukrajinu, to vieme, ale nevidime do jeho hlavy čo ďalej. Každý kto si mysli, že sme v NATO atd.že sme chránený sa môže mýliť, ale nemusi. My plánujeme do UK. Ako žiť v prípade že by sa niečo deje vo vojnovej krajine kľudne môže každý kto chce. Nepanikarim, ale som pripravená.

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
viestta
Odpoveď bola odstránená
bubibu
1. mar 2022

@tncka treba si naštudovať ako atómová bomba funguje

monillia
1. mar 2022

@bubibu A v UK budeš akože v bezpečí?

sonia_wiener
1. mar 2022

Ďakujem, pobavila som sa. 🤣 🤣 🤣 Podla mna by tie fora nemali byt anonymné 🤣

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
bubibu
1. mar 2022

@monillia to neviem. Ale pokial viem, tak UK nebola nikdy dobitá. Čo je lepšie, čisto teoreticky. V prípade vojny žiť vo vojnovej krajine, kde sa musíš niekde ukrývať, si odkázaná iba na humanitárnu pomoc alebo ísť vyskúšať žiť život do inej krajiny, kde priamy dosah vojny nie je. Mám dve deti, myslím na ich životy.

viestta
Odpoveď bola odstránená
monillia
1. mar 2022

@vanda323 ospravedlňujem sa ti za autorku akože vtipu.Su to zauzivane stetorypy,ktoré sa používajú nie z cieľom niekoho konkrétne uraziť. Mám kamarátov rovnakého etnika a sami si zo seba robia žarty,viem,že ti to nemusí byť príjemné

viestta
Odpoveď bola odstránená
monillia
1. mar 2022

@bubibu priamy dosah vojny nie je ,to kde berieš takú istotu,možno je to nebezpečnejšia krajina ako SK

bubibu
1. mar 2022

@viestta chapem čo tým chceš povedať. To nikto nevie čo robiť, kam ísť. Záleží aké zbrane by sa použili. Ak jadrové , tak to je samozrejme o inom. Ak by prebiehali boje , tak idu v prvomrade cez SK a východne krajiny k UA a Bielorusku. Najradšej by som Kanadu, ale to je pre mna nemožné. Či už finančne alebo logisticky

monillia
1. mar 2022

@viestta vlado si možno povie a slovensko ten ma 4 pokazené stíhačky od nás,kopec ritolezov,kopec poserov,to nebude zábava,zaútočil inde a drb tam zdrhnuteho pol slovenska do"bezpecia "

bubibu
1. mar 2022

@monillia áno, v prípade použitia jadrovej bomby priamo na UK blízko miesta kde by som teoreticky žila . Inak určite nie