Balenie vecí, vybavovanie pasu, hotovosť
Ahojte, taka otazka, stale rozmyslam vzhladom na situaciu, ze zacnem robit nejake taketo optrenia, zbalit kufor, vybavit pas, vybrat viac penazi, robite to naozaj? Alebo je to podla vas len zbytocna panika? Ďakujem
Jo, ale hlavne nechod do Australie-tam su aktualne celkom drsne povodne. Takze niekedy ani ta vojna nemusi byt jedina hrozba.
@zmrzlinka2021 Presne aj mne to vošlo do očí ten rasistický príspevok....dievčatá by mali brať ohľad na to že na MK chodia aj Rómovia...
@veronika4495 vyzeralo to tak, ze sa ma pytas na to Peru. A ano, ak Ti robia problem 2 pohare vina, ze chces budit deti, tak radsej pi menej😉 Takto to bolo myslene. Neviem ako si to pochopila, ale nic strasne tam nebolo😉
Ja ta úplne chapem. My osobne teda chystáme ruksaky s oblečením, trochu jedlo, lieky a všetky potrebné veci, zlato a hotovosť. Radšej mat nachystane, ako nie. Putinovi ide o Ukrajinu, to vieme, ale nevidime do jeho hlavy čo ďalej. Každý kto si mysli, že sme v NATO atd.že sme chránený sa môže mýliť, ale nemusi. My plánujeme do UK. Ako žiť v prípade že by sa niečo deje vo vojnovej krajine kľudne môže každý kto chce. Nepanikarim, ale som pripravená.
@monillia to neviem. Ale pokial viem, tak UK nebola nikdy dobitá. Čo je lepšie, čisto teoreticky. V prípade vojny žiť vo vojnovej krajine, kde sa musíš niekde ukrývať, si odkázaná iba na humanitárnu pomoc alebo ísť vyskúšať žiť život do inej krajiny, kde priamy dosah vojny nie je. Mám dve deti, myslím na ich životy.
@viestta chapem čo tým chceš povedať. To nikto nevie čo robiť, kam ísť. Záleží aké zbrane by sa použili. Ak jadrové , tak to je samozrejme o inom. Ak by prebiehali boje , tak idu v prvomrade cez SK a východne krajiny k UA a Bielorusku. Najradšej by som Kanadu, ale to je pre mna nemožné. Či už finančne alebo logisticky