Balenie vecí, vybavovanie pasu, hotovosť
Ahojte, taka otazka, stale rozmyslam vzhladom na situaciu, ze zacnem robit nejake taketo optrenia, zbalit kufor, vybavit pas, vybrat viac penazi, robite to naozaj? Alebo je to podla vas len zbytocna panika? Ďakujem
Ja som vybavila pas sebe a malému a rozhodla sa, že budem viac šetriť peniaze, keby bolo najhoršie ... inak nič
A kam mimo EU? Ako tam budes zit, ako ubytovanie, skola, deti... Kolko mad penazi? Na tyzden? Dva? 🤷 Pojdes sama, ci s manzelom?
Veď sa okamžite uzavrie vzdušný priestor , ja nerobím nič a napr nepoznám nikoho kto by robil tieto opatrenia , ja mám brata v UK ale tam by sme sa nedostali keby sa niečo deje
Majn Gott a kam pôjdeš keď sa ako prvé uzavrie vzdušný priestor? Alebo pôjdeš na nafukovacom člne?
A budeš sa cítiť lepšie?
Ja sa venujem deťom, varím, periem, upratujem. Zajtra ma čaká začiatok pôstneho obdobia, lekár, nákupy. Ak sa niečo má stať, stane sa. Kufor a pasy sú pre mňa záležitosťou 15 minút. Nevidím dôvod, aby som deti takto zaťažovala a stresovala.Už aj tak majú podľa mňa dosť aj bez toho, aby panikárila mama. Ženy, ak ste vy pokojné vy, tak sú aj deti.
Mna by hlavne zaujimalo, ci vsetci co mate taketo napady mate aj premyslene kam pojdete a co tam budete robit. Ak tato situacia bude rok aj viac. Bez prace a byvat v hoteli?
Vela krajin povoluje len 90 dni, bez viz napr. USA a potom? Prides domov a pohodka, bez penazi, bez zamestnania? Deti skola, nic?
@martinkatinka hocikde mimo EU, no neviem, mame nasetrene 15 000€, na kolko mi to podla vas vydrzi? Tak si tak hovorim, ze nez by sa to minulo by sa nejaka praca snad nasla, ja neviem, rozmyslam len hypoteticky
zostanem v SR a spolu s našimi spoluobčanmi pôjdem rabovať domy tých, čo poutekajú 😎
Podľa mňa by ste mali ísť už dnes, vieš keď sa to začne bude už neskoro.
Žartujem.
Prosím ťa nepreháňaj, si úplne mimo reality
@anonym vzdusny priestor zasekany a na clne bez ruskeho paliva 🤷 jedine padlovat
Zase si tu? Pred chvilou ti admin blokol diskusiu o jadrovej bombe. Kolko ti platia?