icon

Balenie vecí, vybavovanie pasu, hotovosť

1. mar 2022

Ahojte, taka otazka, stale rozmyslam vzhladom na situaciu, ze zacnem robit nejake taketo optrenia, zbalit kufor, vybavit pas, vybrat viac penazi, robite to naozaj? Alebo je to podla vas len zbytocna panika? Ďakujem

bimbambom
1. mar 2022

Môžem sa opýtať odkiaľ si ?

viestta
Odpoveď bola odstránená
autor
1. mar 2022

@luliu ved ja sa pytam, ci druhi nieco robia alebo su v pohode, aby som vedela, ci teda je fakt dovod, ako zo vnimaju vseobecne ludia, ci nieco robia alebo nie

autor
1. mar 2022

@viestta ja som nepisala, ze pojdem do Argentíny, ale mimo Europy

luliu
1. mar 2022

A Argentína je kde?

autor
1. mar 2022

@luliu krajiny mimo Europy nie su oen USA

marca12
1. mar 2022

Nemas velmi kam ist,okamzite sa uzavrie vzdusny priestor a nemas ako odist,jedine autom sa vybrat niekam. A to uz radsej ostanem doma,kde to poznam a ak by bolo najhorsie podla toho sa rozhodneme. Ale je dobre sa pripravit. Niekomu sa to zda smiesne,ale radsej mat navyse akoby ti malo chybat. Sviecky,zapalky,baterky do zasoby,lampase a celovky.

lenusiatko
1. mar 2022

Baby nereagujte na tohto TROLLA, prispevok nahlaseny.

zuzanockamt
1. mar 2022

Autorka: S úsporami 15000€ veru nikde nechoď, ostaň doma. Veď to je smiešna suma na nový život mimo EÚ s celou rodinou.

mogaa
1. mar 2022

a kam by si šla? s 15 000? no veď choď a potom si trieskaj hlavu na aké blbosti si tie prachy minula, lebo na poriadnu dovolenku s celou rodinou to máš možno na mesiac😉a potom sa vrátiš.....alebo si vezmi prachy a nos ich pri sebe, nejaký dobrák čo ti ich ukradne sa hádam nájde a budeš mať po starostiach🙂

monillia
1. mar 2022

@autor namiesto šírenia paniky,vypnúť MK a trénovať kritické myslenie možno čítaním histórie ,zemepisu atd

autor
1. mar 2022

@lenusiatko neviem akoze normalne sa pytam, ci sa ludia nejako chystaju alebo nie, chcela som vediet normalny nazor druhych, cele ….

monillia
1. mar 2022

@autor ale v rusku putin strieľať do svojich nebude

kikiballa
1. mar 2022

@zuzanka.zuzu si ma neskutočne pobavila 😁😁😁😁😁😁

autor
1. mar 2022

@zuzanockamt nemyslela som uplne novy zivot, nejaku dobu len mozno inde prečkat, kym bude dobre

martinkatinka
1. mar 2022

@monillia pocuj, to je fakt 🤷 v rusku by sme boli v bezpečí

monillia
1. mar 2022

@autor a keď to bude trvať 10r?

kikiballa
1. mar 2022

@monillia to príde keď sa minú jodove tablety

hipuska
1. mar 2022

No, to máš.uz neskoro..na pasovom je uz masaker. Kamaratka, čo robí..dnesny nárast o 1000 ľudí. Snáď sa za pár dní upokojí. Mne tiež treba pas

zuzanockamt
1. mar 2022

Autorka: a potom čo? Prídeš, budeš bez práce, bez peňazí a možno aj bez bývania.

viestta
Odpoveď bola odstránená
luliu
1. mar 2022

@hipuska ani nevrav, mne len do soboty platí OP, v super čas vypršal, ale medzi psychosmi nebudem stát 3h v rade

autor
1. mar 2022

@hipuska no ja sa chystam štvrtok, tak som zvedava, byvam v mensom meste, tak mozno tu to nebude take strasne

mima1
1. mar 2022

@monillia ty chces kde byt? Ja ostavam v TN skusim potom domky pod brezinou😂

danielahamar
1. mar 2022

@hipuska hlavne kolko na tom zarobia, lebo všetci chcú už aj hned tie pasy, či OP pre deti

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
luliu
1. mar 2022

@danielahamar áno do 2 dni 😂

mima1
1. mar 2022

@marca12 to si nemala pisat ani. Dosli mi sviecky na vecer pri vine zajtra nebude v obchode ani jedna

autor
1. mar 2022

@evamarek77 ved nad tym presne premyslam, ze ci fakt nieco riesit alebo je to len zly sen toto ….

bimbambom
1. mar 2022

Ešte raz sa pýtam , odkiaľ si . Stačí okres ...