Balenie vecí, vybavovanie pasu, hotovosť
Ahojte, taka otazka, stale rozmyslam vzhladom na situaciu, ze zacnem robit nejake taketo optrenia, zbalit kufor, vybavit pas, vybrat viac penazi, robite to naozaj? Alebo je to podla vas len zbytocna panika? Ďakujem
@luliu ved ja sa pytam, ci druhi nieco robia alebo su v pohode, aby som vedela, ci teda je fakt dovod, ako zo vnimaju vseobecne ludia, ci nieco robia alebo nie
Nemas velmi kam ist,okamzite sa uzavrie vzdusny priestor a nemas ako odist,jedine autom sa vybrat niekam. A to uz radsej ostanem doma,kde to poznam a ak by bolo najhorsie podla toho sa rozhodneme. Ale je dobre sa pripravit. Niekomu sa to zda smiesne,ale radsej mat navyse akoby ti malo chybat. Sviecky,zapalky,baterky do zasoby,lampase a celovky.
Autorka: S úsporami 15000€ veru nikde nechoď, ostaň doma. Veď to je smiešna suma na nový život mimo EÚ s celou rodinou.
a kam by si šla? s 15 000? no veď choď a potom si trieskaj hlavu na aké blbosti si tie prachy minula, lebo na poriadnu dovolenku s celou rodinou to máš možno na mesiac😉a potom sa vrátiš.....alebo si vezmi prachy a nos ich pri sebe, nejaký dobrák čo ti ich ukradne sa hádam nájde a budeš mať po starostiach🙂
@lenusiatko neviem akoze normalne sa pytam, ci sa ludia nejako chystaju alebo nie, chcela som vediet normalny nazor druhych, cele ….
@zuzanockamt nemyslela som uplne novy zivot, nejaku dobu len mozno inde prečkat, kym bude dobre
No, to máš.uz neskoro..na pasovom je uz masaker. Kamaratka, čo robí..dnesny nárast o 1000 ľudí. Snáď sa za pár dní upokojí. Mne tiež treba pas
Autorka: a potom čo? Prídeš, budeš bez práce, bez peňazí a možno aj bez bývania.
@hipuska no ja sa chystam štvrtok, tak som zvedava, byvam v mensom meste, tak mozno tu to nebude take strasne
@hipuska hlavne kolko na tom zarobia, lebo všetci chcú už aj hned tie pasy, či OP pre deti
@evamarek77 ved nad tym presne premyslam, ze ci fakt nieco riesit alebo je to len zly sen toto ….

Môžem sa opýtať odkiaľ si ?