Bazár plus
😲 😲 mne sa to nepaci ak chceli spoplatnovat tak mali radsej spoplatnit vsetkym,a kazdy by mal rovnake prava!!!takto je to ozaj o nicom,naco mam denne aktualizovat,ked budu moje inzeraty aj tak na konci??radsej mali dat rocny poplatok,lebo ked mas dat kazdy tyzden 0,90centou tak do roka ti vybehne dost pekna suma!!!prosim piste vase nazory 🙂
kokos kam sa tá komercia ešte nedostane...mamičky čo žijú z posraných 200 eur a chcú zarobiť pár eur tým že lacno predávajú vecičky, ešte aby platili za to. hamba, hamba, hamba. nič viac.
@grenka ebay je celosvetovy obchodovaci system. staci zadat spravne klucove slova a clovek sa dozvie velmi rychlo, ze tam predava tisice matiek po celom svete. od novych, cez spustu pouzitych veci (o detskych nehovoriac). plno hraciek a podobne. je to stranka, kde sa rovnako ako kupuje aj predava.
@martinka17 aháá,,,no toto 😒
@latvia Ja sa len zato pytam lebo mi co tu pisem zial mame skusennosti ako to tu ide,vy nemate inzerat ja viem ale ani hodnotenia,takze asi bohvie ake skusenosti nemate a vyjadrujete sa keby sme mi boli take zle su ludia ktorym sa daco paci a su ktory vidia do toho a bojuju za spravodlivost,nám nejde o to aby sme predai cim viac veci ,lebo potom by sme aj mi boli splasene a platim blbost hlava nehlava aby sme boli prve,ale ide o princip,mne sa to neoplati platit a neoplati sa to vetsine maminiek ktore sute ako doteraz len s vynimkom ze budeme cvakat kazdy mesiac:((((
@hirjak Pan hirjak tu nejde o to ja beriem nech sa plati aj keď mi je smutno ze maminky ktore ozaj potrebovali stránku sú odpísané,lebo nato nemajú aby platili,ja chcem nakupovať od mamičiek ktoré tie peniažtoky ozaj potrebuju ako aj ja ,ja pomožem im a oni mne,ale pripadá mi hrozne nefér aspoň keby sa dalo vybrať že maminky možu prepnúť že chcem nakupovať od nie plus,takto nám len chuť prešla sem chodiť lebo musíme preklikať strán a strán kým sa tam dostaneme.Uznajte ak zbadáte plusky vetšinou zaplatili maminky čo majú to tu ako zárobkovú činnosť 200-300 až 400 inzerátov,podľa Vás je to fér ,vy ste im pomohli a nám ktorý to potrebujú a nemožu si to dovoliť čo?Aspoň keby to bolo poplatnene podla kusov inzeratov preco niektore maminky maju platit 20 inzeratmi tolko kolko platia obchodnici lebo inak ich uz nazvat neviem 300 inzeratmi?:((((
@hirjak Neviem ci sa to da ja by som obmedzila inzerati pluskám lebo ozaj to je vela aby sme tolko ,preklikali,ako rovnaku sancu by som dala aj nam ten gombik na prepinanie,a bysom sumu menila podla poctu inzeratov,tu nikto sa na Vas nechneva len nam to prislo nefer a ja Vam verim ze s tym mate vela roboty ze zasluzite peniaztoky ale nie takto. pre nas ktory sme na rodicovskej a mame pod 200 inzeratov lebo sme ozaj len maminky je vela mesacne skoro 4 eura platit na mmb sa plati za 3 mesiace 6, dakolko a tam su aj aukcie.
@hirjak ak sa už zaviedla takáto novinka, urobí sa sa konečne v bazare poriadok? Skúste si do vyhliadavača nahodiť "darujem k objednávke", skúste si dať "nové"....Podmienky to nedovoľujú, ale nevadí, veď admini to ignorujú, tak čo. Ja dokonca svietim jednej pani v podmienkach predaja ako odstrašujúci prípad, podľa mňa osočovanie ale podľa pravidiel bazára si tam môžme dať čo chceme. Tak OK, majme komerčný bazárik, ale so všetkým čo k tomu patrí, teda aj s poriadkom a dodržiavaním podmienok, ktoré práve tím Asmira vytvoril.
mna zaujima....dajme tomu je tu 1000 predavajucich.Kazda si na mesiac-dva kupi plusko a bude chciet byt prva.Ako to bude potom?Nemozu byt vsetky prve.Takze sluzba bazar plus mne pripada uplne bezvyznamna 😀
A uz,ked tak chce MK spoplatnovat,tak nech da do bazaru aj to co chyba-modne doplnky,parfumy a kolonku KUPIM 😀Pretoze,ak mam zaplatit tu,tak zaplatim radsej inde,vyjde ma to lacnejsie,mam tam vsetky kolonky a mozem predavat aj tovar,ktory mi nesadol,ale inak je NOVY 😀
@martinka17 nech sa páči, chcete ho adminovať?
@janulap Na žiadnom inom bazáre vám nebude pri podvode admin radiť ako postupovať ďalej. Ak povolím slovo nový tak mi denne príde bezpočet sťažností typu: v inzeráte písalo "nové" a prišli mi vypraté. Takže slovo nový zo skúsenosti vyvolávalo len nespokojnosť kupujúcich a viedlo k očierňovaniu na fórach a fotoblogoch. Podobne je to so šmelinou akou sú parfumy, kabelky a podobne, ktoré boli častým predmetom podvodov a preto ich tu nechceme. Kolonka kúpim je zbytočná, pretože ak niekto niečo chce kúpiť tak si to nájde a nám to zbytočne vytvorí chaotickú časť bazára, ku ktorej budeme musieť pracne vytvárať kategórie, čo zaberie aj niekoľko mesiacov práce a aj tak bude stále čo doplňať. Plusko sme vytvorii na požiadavku že by si užívateľky rady platili za stránku ak by nemali reklamu, jediné čo sme k tomu pridali ako výhodu voči ostatným je, že sa zobrazujú prednostne, voči tým ktorí nemajú podiel na tom, že ako stránka na trhu aj prežijemea budeme môcť vyvíjať tento portál.
@hirjak Vidim ze na niektore veci sa uz tu odpovedalo,dakujeme ale aj tak by som bola zvedava ked uz niektore matky ktore chcu na druhych..... a toto vyziadali a nemysleli na druhe matky da sa to aspon dajako podla poctu inzercie rozdelit ved nech si platia ty ktory maju 300 a viac a co maju menej tak nech maju mensie sumy aby sme aj my si mohli taketo daco dovolit co ja viem nech zostane aj zadarmo a potom este take rozdelenie to je len priklad ze 0-50 plati 20 centov za tyzden atd,lebo nam babam ktory maju pod 100 inzeratov ozaj sa nám neoplati,ako ja berem ze potrebuje to tato stranka ale napriklad ako na mmb neda sa ze sa da prepinat ze ci chceme od kazdeho inzerati aby sme nemuseli hodiny patrat po inzeratoch,ved kto chce si pozrie aj plusky ale kto o to nema zaujem si zapne len obycajne.Takto len odradzate ludi a su znechuteni
@latvia to neviem ale vela tu takych nemohlo byt lebo admini to hned stopnu a neverim tomu ze kazdy denno denne nachadzovalo tie iste inzerati ked to je zbytocne ved mame funkciu aktualizovania a to samo aktualizuje inzerati nemusime nachadzovat znovu co sa nasim adminom musime pochvalit sa vydaril a hlavne ze nemusime po jednom
@hirjak na Vašu reakciu len toľko... ja určite nemám pozitívnu skúsenosť s tým, že riešite ak mi predávajúca pošle otrasnú vec oproti tomu ako ju opísala...stalo sa mi to viackrát, našťastie pár som si vyriešila sama, s jednou som sa obrátila na admina a aký bol výsledok?? taký že "úžasná" bunda mi ostala, predávajúcej sa urobilo bu-bu-bu a veselo si predáva ďalej...takže tým, že riešite veci a sťažnosti na stav vecí by som sa príliš neoháňala...
a k PLUS-ku ... fajn, majte ho, nikto nežiada aby ste ho úplne zrušili...je ale taký obrovský problém dať možnosť KAŽDEJ predávajúcej/kupujúcej zvoliť si či chce PLUS-kové inzeráty vidieť prednostne?? na mimibazare to funguje presne takto a predávajúce, ktoré si platia sa určite na nedostatok kupujúcich sťažovať nemôžu a pritom dostanú rovnakú šancu predať aj neplatiace predávajúce... inzeráty sa nezobrazujú prednostne ale sú inak označené,majú viac možností napr. na detailné fotky či možnosť predávať nový tovar... veď pochopte aj Vy že je choré aby som sa denno-denne prehrabávala tými istými inzerátmi ktoré si zaktivujú PLUS-kové predávajúce, veď k tým obyčajným sa nemám šancu dostať... nie každý môže za PC presedieť trištvrte dňa...
@latvia ja s tebou uplne suhlasim 🙂 aj na bazosi su tzv. ,,top" inzeraty a neznamena to, ze si ich musi kazdy bezpodmienecne aktivovat, mne sa dari na bazosi predavat aj bez toho, dalsia vec je, ze ked ja kupujem oblecko tu na MK alebo hocikde inde prezriem si vsetky inzeraty hladanej veci v nasej velkosti, lebo sa casto stava, ze su tu viacere maminky, co predavaju rovnaku vec, ale kazda za inu cenu, takze si vzdy prezriem vsetko, aby som kupila co najvyhodnejsie, mne toto nove zavedenie platenia pre tych, co chcu byt vpredu nevadi, aj na inych bazaroch je to tak
@miliz Vaše nápady vychádzajú z predpokladu, že tí ktorí majú teraz tristo inzerátov ich budú mať tristo aj keď zavedieme že nad dvesto sa platí. Môžem vám s istotou povedať, že nebudú, ale budú mať tých inzerátov 199 aby platiť nemuseli, takže to nie je riešenie. Dokonca vieme o prípadoch, že sa nahadzoval malý počet inzerátov ale vždy iné len aby sa im neprišlo na to, že predávajú komerčne a vo velkom. Ak chcete navrhovať, vychádzajte z predpokladu, že vždy sa nájde niekto kto to bude chcieť prechytračiť, obísť, oklamať. Ďalším mylným predpokladom je to že platba ktorú vykonáte za bazár ide celá nám, no od toho musíte odrátať províziu prevádzkovateľa sms služby a dph. Takže o nejakých 20 centoch nemôže byť ani reči. Naša cena nie je na trhu ani najvyššia ani najnižišia, zato však je bez obmedzení, takže ju je možno porovnávať len s drahšími, nie s tými najlacnejšími službami na iných bazároch. Miliz, treba sa najprv trochu hlbšie zamyslieť a doviesť svoje myšlienky dokonca nie len myslieť si že máte pravdu a pripájať jeden "všetkoriešiaci" nápad za druhým bez hlbšieho uváženia. A na MMB vidíte iba platiacich a ak si to prekliknete že chcete vidieť aj neplatiacich tak tí sa zobrazia až na konci za platiacimi, takže sa musíte preklikávať až za platiacich. Nemáte možnosť vidieť iba neplatiacich. U nás vidíte bez nastavenia platiacich a za nimi neplatiacich, teda tak ako si to na mmb musíte nastaviť. Takže dúfam, že ďalšie vaše nápady a doporučenia už budú premyslenejšie.
@hirjak prepacte to bol len napad a tych 20 centov som pisala ze napriklad,ja som nepovedala ze to ma byt 2 centov a aj to viem ze nejde vsetko vam,na mmb je ked hladate inzerat skuste si to a ked date od vsetkych inzerati tak podla toho kedy to tam dal medzi,takze aj na prvej strane a nie po,to bolo len jedno z rieseni a slusne som sa opytala ci by sa to nedalo takto vyriesit.Takto zostanme v to mze matky ktore ozaj potrebovali predavat svoje veci zostanu v pozadi ja a viem o viacerich maminkach si zial tuto sluzbu dovolit nemozeme:((((Takze tak skoncila som je to podla mna nefer takto riesit,ja som od Vas nechcela vela len trosku co ste zaviedli premysliet aby mali vsetki maminky sancu.Ja si to nezaplatim a s tym som tu aj skoncila bude zazrak ak dakto kumne preklika,je mi z toho smutno:((((Skusim aj inde nahodit svoje inzerati
@miliz Nuž na druhej strane k nám "prebehlo" v poslednom čase veľmi veľa užívateľok nie preto aby rozvíjali život tohto portálu ale len aby si tu otvorili bazár. Takto sa nám bazár neúmerne v krátkom čase rozrástol, takže rátame s tým, že po spoplatnení nastane istý odliv, hlavne užívateľov ktorí tu mali prednostne komerčný záujem. V jednotlivých kategóriách a podľa veľkostí a značiek nezvykne byť tak veľa inzerátov aby ste sa nepreklikali k neplatiacim, takže ide len o ten hlavný feeed na ktorom je už teraz vyše 11000 strán?
@hirjak ďakujem za odpoved 🙂
pridávam sa k nesúhlasiacim!
tiez nesuhlasim s poplatnovanim inzeratov. Presne to my vyhovovalo,ze sme boli vsetci na jednej lodi. Naco zaplatit,ked mozno za mesiac nic nepredam,zbytocne vyhodene peniazky plus nie kazda mamina si to moze dovolit a este ma napadlo,ze vacsina mamin aspon ja sa snazim predavat za symbolicku cenu tak takto by sa my to vobec neoplatilo. Ak to takto ostane tak ti co neplatime budeme mat inzeraty na chvoste a to sa tu uz potom neoplati vobec inzerovat. Ja som proti zruseniu poplatku
asi potrebuju zarobit na nas
ale zas im to nevycitam. Manzel sa tiez v programovani stranok vyzna. A poviem vam je to makacka. Robil par stranok pocas svojho volna a to nechcite vediet co som z vtedy priatela mala ja ked cele 4dni volna od rana do vecera vysedaval za pocitacom a nie raz lahol spat nad ranom. Zarobil na tom asi az tak za rok ked dostal za to odmenu a to robil povodne kamaratovi zadarmo. Hnevalo ma ze cas venuje len PC a nie mne a vtedy uz synovi. Ale ta odmena potesila. Kazdopadne uznavam nie je to lahke a jednoduche, treba tomu rozumiet a venovat kopec casu, trpezlivosti ....tvorcovia konika mne ta suma tych 0,90e za tyzden nevadi, viem co vas to stoji namahy a casu a trpezlivosti. Pokial nie je spoplatnene pre vsetkych my to neprekaza. A ked si vyberam v bazari dam si vyhladat podla parametrov co je sikovne a ak vazne nieco hladam prejdem vsetky inzeraty.
@hirjak
@pajinka23
baby ved ak nechcete kupovat od pluskovych..date poslednu stranku a listujete dopredu 😉 tak sa dostanu na rad prave posledne inzeraty 🙂
ved kto chce si to zaplati a par klikov na stranku a dostanete sa k tym nespoplatnenym a tam uz to funguje ako doteraz
a ked niekto si chcel urobit biznis z bazara..nech plati..ak ma dobru vec kupim, ak nema pozeram dalej
moje kriteria na vyber tovaru je
1. ci je to to co hladam /cize ak hladam tricko, nekukam obuv/..aj ked moja uchylka je, ze furt skoncim pri nosicoch a satkach na nosenie deti :D
2. kvalita, ci mi to sedi velkostou
3. cena
4. kuknem co ma dana inzerentka este v bazari a ake ma hodnotenie...ak uz kupim, kupim viac od jednej, nech sa to oplati aj mne aj jej a usetrim minimalne na postovom
mne osobne je jedno ci je to bazar, shop, ci bazar+
a preco su v shopoch aj nosene veci..ale to asi bude tym, ze ak si raz prihlasena ako pro, nemozes inzerovat v klasickom bazari a tam su mamicky co funguju aj normalne nielen svoj obchod maju, tiez sa potrebuju zbavit starych veci, ved ked uz si za to platia, nech to tam maju
@hirjak zaujimalo by ma,ale teraz to myslim so zaujmom,ako riesite,ked nejaka predavajuca by mi poslala vec,ktora pride v inom stave ako bolo v popise.Napisete jej spravu,ale prinutit ju ,aby mi vratila peniaze za tovar aj s postovnym-ked chybu urobila ona, sa neda.Moze dostat neg.hodnotenie,moze byt stopnuta ,ale to je vsetko.Pochybujem,ze nejake sukromne udaje by ste mi o nej mohli dat 😉
A este ma zaujima ta prva cast otazky.Ked tisic zien si zaplati plusko,ak oto bude,ved kazda bude chciet mat tie veci na prvych strankach...dakujem 🙂
ja verím že to tak nebude / spoplatnené / lebo je to blbost pre nás čo nechceme na tom zarobit..papa
@janulap aj ked si 1000 zien zaplati plusko, bude to tak, ze ked hladam pre dceru koselu s kratkym rukavom velkost 104, vyhodi mi 101 inzeratov (momentalny stav), ja si ich pozriem vsetky (pokial nezadam dalsie vyhladavacie kriterium...cenu) a je mi jedno, v akom poradi budu, pretoze uvidim pluskove aj nepluskove. rozumiete? to su dve strany...5 minut pozerania........ak by nezaviedli spoplatnenie uctu plus, videla by som presne tie iste inzeraty, len v inom poradi, cize tie, co kupuju, sa aj tak preklikaju k inzeratu, ktory sa im hodi....cim viac kriterii na vyhladanie si zadaju, tym menej inzeratov im vyhodi.
a predpokladam, ze pluskove inzeraty sa zobrazuju v takom poradi, v akom su aktualizovane, cize tie najcerstvejsie vpredu.....

Vyjadrenie Boba k celej záležitosti okolo bazáru plus:
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/bob/clanok/b...