icon

Bazár plus

pajinka23
4. jún 2012

😲 😲 mne sa to nepaci ak chceli spoplatnovat tak mali radsej spoplatnit vsetkym,a kazdy by mal rovnake prava!!!takto je to ozaj o nicom,naco mam denne aktualizovat,ked budu moje inzeraty aj tak na konci??radsej mali dat rocny poplatok,lebo ked mas dat kazdy tyzden 0,90centou tak do roka ti vybehne dost pekna suma!!!prosim piste vase nazory 🙂

miliz
5. jún 2012

@pajinka23 tak nech pisu,ved treba bojovat za nase prave,nie vsetko nove je dobre a ja som rebelka

pajinka23
autor
5. jún 2012

@winipega tiez to nechapem,ked napisem,ze nezaplatim,tak nezaplatim a nebudem tu struhat masku,ja mam sice dost inzeratotu ale hadam nejdem platit poplatok aby som sa zviditelnila,aj ked to nepotrebujem!ved je to smiesne,no zial su aj zeny co nemaju vlastny nazor☹ras ano a potom nie?vsak kazda musi mat svoj nazor hned od zaciatku☹

miliz
5. jún 2012

@pajinka23 boja sa ze nic nepredaju,tak radsej ustupia a toto je smutne:(((

pajinka23
autor
5. jún 2012

@bea1971 ach no nechapem☹mk bol vzdy najme o rodine,maminkach,detoch,porozumeni a pomoci,co zial bolo uz je fuc aj ked to bolo super,a urobili si s MK marketingovy trh....tym ktore tu maju aj 600inzeratou sa to mozno oplati,ale co maminka co ich tu ma 20?5?tie su odpisane,pricom kym niekto najde ich inzerat tak koniec☹a mozu mat aj 1000dobrych hodnoteni a tych par veci krasnych☹je to fakt smutne

pajinka23
autor
5. jún 2012

@miliz boze ved bazar je aj o stasti,a aj o tom ake kto veci predava,darmo budu mat niektore +ko ked ich veci su suce niektore rovno do kosa?ale budu +kove 😀 😀 😀

miliz
5. jún 2012

Ja len v tom dufam ze verim adminom lebo doteraz len same dobre veci spravili ,ze si uznaju chybu a zastavia tento nezmysel🙂)))Aj ked mozno som naivna:((((

pajinka23
autor
5. jún 2012

tym co si to nezaplatia nam k foto daju co?velke----minus??ach kde sa to cely mk dopracoval..a najma preco?

bea1971
5. jún 2012

@pajinka23 je to naozaj na zaplakanie,ked uz hladaju vsemozne sposoby,myslim konika ,ako este si co najviac zarobit,ale konretne toto je velmi smutne a o to viac na akej stranke to je ☹ ☹

winipega
5. jún 2012

@pajinka23 ja nemam tolko inzeratov aby sa mi to oplatilo 😉 a tie 2ečka čo na tom zarobím?smiešne...a svoj nazor nezmenim 😉 smutné lebo som myslela že je to práve o tom že pomôžem niekomu a niekto zas mne...teraz to už tak nebude...určitá skupina bude zvýhodnená,bohužial...

pajinka23
autor
5. jún 2012

@bea1971 aj mna to velmi mrzi,ze to takto urobili☹kontext stranky o materstve je jednym smahom prec☹

pajinka23
autor
5. jún 2012

@winipega ja si myslim,ze viacerym sa to neoplati,a niektore pred tym len zatvaraju oci☹ach

bea1971
5. jún 2012

@pajinka23 uz to tu zdaleka nema taky mamickovsky podton ako kedysi,ale vacsinou sa tu uz krutia viacmenej reklamy a ine produkty a vyrobky a ciel tejto stranky uz pomaly,ale isto ustupuje do uzadia a zase sme skoncili o tom biznise,no kde to vsetko speje,to si uz kazda z nas domysli 😢

pajinka23
autor
5. jún 2012

@bea1971 ano presne uz nic nieje ako bolo kedysi☹ale smutne je ze rusia len to dobre a tie veci,ktore by sa zmenit mali sa nemenia☹juuj no mrzi ma to cele☹

skajka52
5. jún 2012

...ak sa to tu bude spoplatnovat 😨 😨 / tie inzeráty čo budú v predu....určite to vytlačí maminky čo predávajú za symbolické 😢 😢 ,, facky "...no mna určite ☹ ☹ lebo sa mi to už vôbec tu neoplatí nie len že nahadzovat, merat, komunikovat, dofocovat detaily, či balit a chodit na poštu + info 😨 😨 ...to radšej dám veci na charitu či pre týrané a opustené maminky s detičkami aj ked sama potrebujem aspon minimum aby som mohla 4detom sama kúpit nejaké veci či obuv....no verím že zvítazí zdravé a rozvážne rozhodnutie Modrého koníka 😎 😎 😎 ...aby ostal taký super ako bol doteraz 😵 😵 😵 ....PROSIM !!! 😢 😢 😢

PS - Myslím že to tu je super hlavne pre maminky také, ktoré nevedia na bazárikoch sa nejako moc pohybovat sú nové / jedným slovom ,, antitalen " a tým pádom sa tu na koníku im lepšie ,, surfuje " a hladá a predáva ako na iních bazároch kde prebiehajú rozne predplatenia a reklamy...môj názor..papa

latvia
5. jún 2012

akoze nechapem co je z toho take halo....nikto nikoho nenuti do platenia, a hadam nie sme az tak sproste aby sme inzerat na prvej strane uprednostnili pred lacnymi inzeratmi niekde na poslednej, teda minimalne ja nemam tak jednoduche zmyslanie aby som si kupovala uprednostnovane inzeraty 🙄 nedegradujte sa na husy ktore idu kam ich zenu.... mate slobodnu volu? mate. mate lepsie ceny inzeratov? dajte ich, mamicky ktore nemaju na zaplatenie si inzeratov si urcite nebudu pozerat zvyraznene inzeraty ak budu drahe. vsetko je o cene, nie o tom kde je inzerat 🙄

miliz
5. jún 2012

@latvia ved uvidime skusime my si predame tricko za 2,20 sme na 150 strane oni predaju to iste za 2,50 ,vykaslu sa nato nebudu hladat kvoli 30 centom zoberu to prve:((((A nie je kazdy taky vela ich je co prve najdu zoberu:((((

pajinka23
autor
5. jún 2012

@skajka52 je to naozaj tak ako pises☹tie maminky,ktore to naozaj potrebuju budu v uzadi a nikto si ich ani nevsimne☹ja si asi v najblizsom obdobi, balim inzeraty a presuvam sa inde,lebo toto ozaj nebudem pozerat,co tu s toho robia cirkus....

aj ked stale v kutiku verim,ze sa admini spametaju a nejako to budu riesit☹PROSIM!!

pajinka23
autor
5. jún 2012

@latvia v niecom mas pravdu,ja ked si idem nieco kupovat tak si pozriem vsetko,a este si aj vygooglim ci to nenajdem inde lacnejsie,ale su aj take ktore pozeraju len nove inzeraty a tym padom +ky a tie co to nezaplatia budu pomali upadat as kym nebudu donutene dobrovolne/nasilu bud zaplatit,alebo odist inde☹je to smutne☹a ak si aj kazda z nas bude platit ten poplatok tyzdenne,tak to bude to co bolo predtym,len za nehorazne prachy ktore pojdu do vrecka a ani nevedno komu,kedze to nejde ani na riadny konkretny ucet ale ces mobil 😝 😝

miliz
5. jún 2012

@pajinka23 Presne nas donutia vyplatit alebo chodte kade lahsie,a ze pomoc pre rodiny:((((

latvia
5. jún 2012

@pajinka23 myslim ze to vidis zbytocne tragicky.nehovoriac o tom ze mas milion inych bazarov kde mozes predavat bez platenia, ked sa k tomu nedostane nejaka hrrrr mamicka ktora bude kupovat prve co uvidi (aj ked silne pochybujem ze tu takych matiek je vela), tak to predas inde.

miliz
5. jún 2012

@latvia Prosim ta preco si neaktivujes +,ked ich tak chranis?

latvia
5. jún 2012

@miliz ja neviem kde som napisala za niekoho chranim. skor si myslim ze niektore z vas su uplne nabrusene na konatelov tejto stranky. mne bazar plus nevadi, uz z vyssie spominanych dovodov. budem tu inzerovat ked si najdem cas na inzeraty, nebudem si platit ziadne plus a nebudem nadavat ze kvoli bazaru plus mi nejdu obchody, lebo v tom proste nevidim logiku. ja verim v rozumne matky a nie v splasene kobylky ktore idu hlava nehlava za prvym produktom ktore najdu. a ked ma tu nieco bude stvat, tak sa budem realizovat v danej oblasti inde.

pajinka23
autor
5. jún 2012

@latvia vsak mne nejde o to aby som veci co najrychlejsie predala,ide o princip,proste tie co si nezaplatia +ko su v uzadi a tak by to byt nemalo,ja mam nato dat 0,90centou ale nedam uz len s principu a su tu ozaj aj take co nato nemaju!

pajinka23
autor
5. jún 2012

@miliz nemusi,ked tu nema inzeraty🙂

latvia
5. jún 2012

@miliz neaktivujem si ho lebo ho nepotrebujem.ked nahodim inzeraty, predam ich bez + rovnako ako s +.nemam pocit ohrozenia z krachu

latvia
5. jún 2012

@pajinka23 vidis, ja zas nemam pocit ze budem v uzadi ked si plus nezaplatim.

pajinka23
autor
5. jún 2012

@latvia nikto nieje nabruseny,len vyjadrujeme svoj nazor....niekomu to nevadi inemu ano....kazdy nech si najde svoju cestu po ktorej chce ist...hlavne nech ide spravnym smerom...tiez tu mam inzeraty a nie prvy rok ,a ozaj nebudem platit len zato aby som bola zviditelnila,pricom to nepotrebujem 🙂uz som tu par rokou nato,a mam maminky ktore u mna nakupuju bez rozdielu ci som pro alebo +🙂

latvia
5. jún 2012

@pajinka23 suhlasim s tebou, netreba platit, budes predavat rovnako ako s plus, ja v tom problem nevidim

pajinka23
autor
5. jún 2012

@latvia samozrejme budem dalej predavat aj bes +ka🙂ved zas by bola aj moja hlupost ist inde,ked tu mam uz vytvoreny profil,nahodene nzeraty a kopec kladnych preferencii🙂ale proste ma to nastvalo☹

michaelamedova
5. jún 2012

ja som tu síce nie dlho ,ale tiež sa mi takýto systém nepáči, 😠 ,každá maminka je rada ak nájde pre svojho drobca niečo za dobrú cenu alebo si niektorá dáke to euríčko privirobí a tým poteší inú maminku,a ešte máme za to aj platiť, toto je vrchol 😖 nesúhlasím ani ja ☹