icon

Bazár plus

pajinka23
4. jún 2012

😲 😲 mne sa to nepaci ak chceli spoplatnovat tak mali radsej spoplatnit vsetkym,a kazdy by mal rovnake prava!!!takto je to ozaj o nicom,naco mam denne aktualizovat,ked budu moje inzeraty aj tak na konci??radsej mali dat rocny poplatok,lebo ked mas dat kazdy tyzden 0,90centou tak do roka ti vybehne dost pekna suma!!!prosim piste vase nazory 🙂

pajinka23
autor
Odpoveď bola odstránená
pajinka23
autor
6. jún 2012

@traktor ano suhlasim s tebou,treba dat tomu sancu ako aj vsetkemu co je nove🙂len zial ma to ozaj vela nedomysleneho,o nic ine nejde🙂

pajinka23
autor
6. jún 2012

@hirjak Dobry den...Nesmierne si vazim kazdy jeden dobry krok,kazde nove zlepsenie tejto stranky,pacia sa mi vsetky zmeny co ste urobili,pre nas uzivatelky a inzerujuce🙂Taktiez uznavam,ze bazar+,bol mozno urobeny naozaj s dobrym umyslom,len si myslim,ze je to trochu nedomyslene,nic viac,nic menej..mozno by bolo pre vsetkych ovela jednoduchsie zaplatit napriklad tych 0,90centou,ale zaplatia ho vsetky uzivatelky napriklad za mesiac?ja viem,ze 0,90centou nieje velky peniaz,kazdy by nato iste naskrabal,a dava im istotu,ze nieco predaju za ten tyzden?za mesiac mozno ano!a ak by poplatok platili vsetky uzivatelky,tak vam sa to iste vrati..vsetky strany budu spokojne pricom budu mat rovnake prava v bazare a celkovo...

pekny den

pajinka23
autor
6. jún 2012

@hirjak Dobry den...Na zaciatok Vam napisem,co mam na srdci🙂Som nesmierne vdacna za tuto stranku,za skvelych ludi,ktorych som tu stretla,za drahocene rady,ktore sa nedaju vyvazit ani zlatom,za adminou,ktory su ochotny vzdy pomoct,aj ked niekedy to trva😀ale vzdy vyriesia,pomozu poradia...Velke dakujem vsetkym co spravuju tuto stranku!!Chodim sem uz niekolko rokou,a nikdy som nemala potrebu na nieco negativne reagovat...viem a som si vedoma,ze stranka musi mat aj financie,aby sa rozvijala,zdokonalovala,a zaplatila aj zamestnancou a vsetko okolo toho,veru nemate to lahke..odviedli ste kus dobrej prace...zato su vam uzivatelky vdacne 🙂

Zial na bazar + mam svoj nazor,dalo sa to riesit aj inak,nemyslim teras tie poplatky,ved 0,90centou nieje extremne velky peniaz,ale to poradie za peniaze?mne to nevadi,ja sa nepotrebujem zviditelnit,mam maminky,ktore u mna nakupia,lebo boli spokojne ci uz s pristupom alebo tovarom,a nie preto,ze si zaplatim za prve miesto v poradi...ak zavediete napriklad mesacny poplatok,rada si zaplatim,lebo mesiac je mesiac,to je dhsia doba ako tyzden,preco ten poplatok trochu neupravite a date ho na mesiac a mozno pre vsetkych rovnako?nevznikla by tak ziadna vrazivost medzi maminkami...zaplati kazda rovnako a kazda bude mat rovnake pravo..mne by sa to pacilo,takto je to pre mna nepochopitelne aby sa platilo za poradie tyzdenne...

PS:neberte to v zlom🙂prajem pekny vecer

pajinka23
autor
6. jún 2012

ospravedlnujem sa dala som to omylom dvakrat🙂

ivetusik
6. jún 2012

@pajinka23 takže aby som upresnila:

keď si prečítate moje príspevky zo včera a dneska (nie je to problém nie je ich ani toľko čo prstov na rukách), tak som tam neuviedla, že sa už nikdy nezapojím do diskusie, ale že sa nezvyknem zapájať a Vaše množstvo príspevkov ktoré boli všetky v rovnakom duchu ma vyprovokovali k tomu, aby som sa zapojila.... takže prekrúcate...

taktiež nevidím dôvod, prečo ma napádate...ja som Vás osobne nikdy neurážala ani nenapádala, ani sa nevysmievala, ja som len vyjadrila svoj názor a obhajovala som zámer administrátorov tejto stránky a to priamo ako reakciu na Vaše vyjadrenia...na Vašu osobu som neútočila...

...a keď už máte potrebu ma z niečo obviňovať bez tohto, aby ste poznala základné fakty - najprv si to dobre premyslite...a konkrétne mám na mysli to, že ja mám 4 deti vo veku 4,5 roka až 23,5 roka a mám 234 inzerátov...a Vy máte 2 malé detičky a máte 172 inzerátov, takže pri základných matematických výpočtoch mi to vychádza tak, že poľa seba súdite mňa (?!) 😀 ak ma obviňujete z toho že citujem: ,vsak ak si niekto zriadi bazar na zarobkovu cinnost jasne,ze pojde aj ces mrtvoly...

...a opäť ako som napísala včera - napíšem aj dnes - prajem Vám veľa pekných chvíľ v rámci rodiny - prinesie Vám to pozitívnejšie emócie ako urážanie iných a opäť Vás poprosím - vyjadrujte sa k téme a nie k mojej osobe a k mojim názorom 😉

pajinka23
autor
6. jún 2012

@ivetusik emoticon emoticon po prečítaní všetkých Vašich príspevkov či už tu, alebo vo "Vašej diskusii" som sa dobre zasmiala...a na záver už len toľko: keď sa konkrétne Vy vyjadríte tu medzi tými názormi, tak je to v poriadku....keď sa tu medzi týmito príspevkami vyjadríme ostatní, je to porušovanie pravidiel emoticon emoticon Nemám záujem o ďalšiu "diskusiu" s Vami, lebo v tomto prípade Vám nejako ušiel podstatný fakt a to, že admini tejto stránky sa pre niečo rozhodli a Vaše diskutovanie ak nie ste ako spolumajiteľ stránky priamo zainteresovaná vnímam len ako vyvolávanie negatívnych emócií. Tak Vás prosím, aby ste zbytočne nereagovala priamo na moje akékoľvek príspevky k týmto témam. Prajem Vám dnes krásne strávený deň so svojou rodinou a priateľmi ktorý určite prinesie pozitívnejšie myšlienky emoticon

miliz
6. jún 2012

@ivetusik preco sa teraz vykrucate ved ste aj mna aj pajynku napadali,je aj dokaz o tom:(((

ivetusik
6. jún 2012

@pajinka23 a @miliz
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

pajinka23
autor
6. jún 2012

@ivetusik od zaciatku utocite len na moju osobu!ze kricim a podobne detske prirovnania!Napisali ste verejne ze sa nezapojite do dalsej diskusie somnou a pritom tu pisete!a uz neviem co maju znamenat tie prirovnania?ci mam ja dve deti a vy 4ry?a kolko ma kto prispevkou to je ozaj tiez nepodstatne,asi ste ma zle v urcitych veciach pochopila!su tu aj zeny,ktore si z bazarika urobili zarobkovu cinnost a to tym sposobom,ze nakupuju za lacno v sekacoch a potom tu predavaju tie veci za dost velke peniaze,a verte ci nie,nieje ich tu malo!dalej ked som napisala,ze toto forum som zalozila,aby pisali radsej zeny sem a nie na stenu,nemyslela som prispevok od boba s vysvetlenim bazar+,a to je rozdiel,kazdy sa moze vyjadrit,ale ked sa pise do verejnych fotoblogou,teda na stenu ohladom bazaru,je to porusenie pravidiel a taketo spravy blokuju priamo admini tejto stranky,preto je lepsie ked je tu jedna diskusia,kde je dovolene o tom pisat,ako pisat na stenu,porusovat pravidla,a potom sa stazovat,ze zato maju trest...takto som to myslela,ak ste to nepochopila,alebo ak som sa presne nevyjadrila tak sa ospravedlnujem...Tiez chapem aj pocty inzeratou,naozaj ak ma niekto vetsiu rodinu,tak samozrejme ma aj vetsi pocet nepotrebnych veciciek🙂a tym padom ma aj vela inzeratou,ja som ich tiez mala vela,no popredala som aj po vetsich balikoch,tak som sa pozbavila.....Ale sama si uznajte ste matka 4roch deti,ktorym takymto sposobom chcete tiez ako kazda maminka kupit nove a potrebne veci,ale nemate to ako biznis!ale su tu aj take co tu maju aj 700inzeratou a pritom maju jedno dieta!

miliz
6. jún 2012

Baby vsimla som si jednu nepravdivu alebo skor mylnu informaciu ze vraj to je takisto aj na Mmb omyl na MMb daju sancu kazdemu s tym ze tam mate gombik od vsetkych inzerentov a s tym uz na prvej stranke najdete inzerati aj od neplaticou,druhe s tym som sa informovala od ostatnych bab ktory tu nie su registrovane a hodia sem ze plusky maju aj neaktualizovane inzerati pred nami oni si myslie ze su stare nevedia otom ze potom ideme mi tak uplne prestanu hladat dalej a vyjadrili sa sami ze to je nahlavu postavene aby po inzeratu vkladanych od plusiek pred 2 tyzdnami zas sa zacina cerstvy inzerat od nas,boli vdacne ze otom vedia.Takze tolko o sanci pre neplaticou:((((

miliz
6. jún 2012

@ivetusik Ja by som sa tomu mila moja nesmiala je to smutne tvrdite jedno a robite druhe:(((

miliz
Odpoveď bola odstránená
pajinka23
autor
6. jún 2012

baby myslim,ze by bolo dobre sa upokojit a dat tomu vsetkemu cas nech sa situacia vyvinie🙂vsetko nove potrebuje cas,a my vsetky co chodime na mk tiez potrebujeme cas nato oby sme si zvykli na novu zmenu,netreba hnet rusit bazar🙂a odchadzet prec,stale ostava moznost neplatenia za inzeraty tak budme vdacne aj za to..ak neprsi,aspon kvapka🙂a cas ukaze co bude dalej🙂ak ma niekto ozaj zaujem nieco pekne na bazare kupit,tak urcite pozrie vsetky inzeratiky aj ked budu posledne🙂

PS:samozrejme diskusia je na vyjadrenie nazoru pre vsetkych!moj nazor ostava nezmeneny,ja si +nemam v plane aktivovat!ale tiez chcem po case vidiet,ci to bolo k niecomu dobre🙂a ak ano nemam potom uz preco diskutovat a uznam ano bolo to k niecomu dobre,ale dovtedy sa budem len prizerat a sledovat ako nezavisli divak🙂

ivetusik
Odpoveď bola odstránená
miliz
Odpoveď bola odstránená
miliz
Odpoveď bola odstránená
silvia1983
6. jún 2012

@miliz kedy vas
@ivetusik napadla? 😕

miliz
6. jún 2012

@silvia1983 staci citat co stale pise a zbadate potom a nielen mna ale aj pajynku: ☹ ☹ ☹

silvia1983
6. jún 2012

@miliz ved prave, ja som to cele citala a nic take som nenasla, preto som sa spytala, napisala len co si mysli a nikoho konkretneho nemenovala

miliz
Odpoveď bola odstránená
silvia1983
6. jún 2012

@miliz aha, ja som myslela, ze nieco konkretne a menovito pisala
tak ako ma kazda pravo vyjadrit sa tak ma kazda pravo rozhodnut sa ci chce + alebo nechce. bud - alebo
vyskusam - uvidim - rozhodnem sa ci nechavam alebo zrusim, no nie? 😉

miliz
Odpoveď bola odstránená
miliz
6. jún 2012

@silvia1983 Ano ale vy ste mi povedali svoj nazor ano vy to vidite takto a ja sa Vam alebo druhym osobam tu sa nevysmievam ze su trapne ked aj my chceme daco,mi sme tu skusali adminom sa dohodnut na kompromise aby ozaj aj my sme mali sancu a nie rehotat sa do sychto a blbe poznamky mat nech sa potom preukaze ze okrem kritizovania co vymyslela ona prikladam jej vetu

... a je na smiech že tie ktoré kričia že už tu nebudú a nemajú chuť na túto stránku chodiť, tak sem prispievajú svojim negativistickým postojom bez prestávky už od včera...možno ani spať kvôli tomu nemohli emoticon emoticon

miliz
6. jún 2012

Ostatným prosím prepacte za duplicitu dvakrat mi to zobralo

silvia1983
6. jún 2012

@miliz dufam, ze sa nenahnevas, ale mne to nepride ako vysmievanie, ani kritika, len napisala svoj nazor ako ostatne, len kazda to moze pochopit inak. mozno to myslela obrazne

miliz
Odpoveď bola odstránená
miliz
Odpoveď bola odstránená
silvia1983
6. jún 2012

@miliz ona ta niecim urazila? myslim
@ivetusik

miliz
6. jún 2012

@silvia1983 a este aj pajynku tu uraza aj to nie je pravda podla nej,skoncila som s touto temou uz ma to nebavi nech si to riesi to chce ak pluskove raz budu tak ako nepluskove pridu nato preco sme aj mi bojovali:((((Ja som si svoje inzerati premiestnila inam aj som tam zaplatila clenske a nebudem podporovat obchodnikov ak nedaj boze to tu bude spravodlivo pre vsetkych nemam problem a zaplatim aj tu .Pre adminov oni jediny si to zasluzia ,lebo odviedli doteraz skvelu pracu ale toto este treba premysliet,trosku zamyslite sa aj do nasej koze

miliz
Odpoveď bola odstránená