Bazár plus
😲 😲 mne sa to nepaci ak chceli spoplatnovat tak mali radsej spoplatnit vsetkym,a kazdy by mal rovnake prava!!!takto je to ozaj o nicom,naco mam denne aktualizovat,ked budu moje inzeraty aj tak na konci??radsej mali dat rocny poplatok,lebo ked mas dat kazdy tyzden 0,90centou tak do roka ti vybehne dost pekna suma!!!prosim piste vase nazory 🙂
@dominika1988 no len to je najhorsie ze tvoje inzeraty ostanu vzadu aj ked aktualizujes na novo☹a tiez aj to ze tyzden budu+ky napredu co je dost unavujuce a tiez nefer☹
@pajinka23 no ved aj ja tak 😉 a teraz sa tu zas len predražia vecičky, pretože ak sa mi náhodou iečo bude veľmi páčiť z topovaného inzerátu a budem si to chcieť kúpiť, tak určite daná predávajúca bude mať 0,90 centov zarátaných v každej vecičke zvlášť 😖 nech sa jej to predsa vráti 😠
@dominika1988 sveta pravda!!!!citas moje myslienky? 🙂
baby a mozno sa im paci ten nemocnicny krizik pri fotke😀 😀 😀 😀 😀
ja bazar nemam ,ale podla mna je to na hlavu postavene kedze aj ked si zaplatis nebudes dlho prva kedze si zaplati aj dalsia a dalsia ....o nicom zachvilku spoplatnia aj pridavanie fotoblogov.
@kukujka no dufam,ze tuto temu nezamknu,ved nech si citaju aj kritiku...zase som forum zalozila aj preto aby sa neriesil bazar na stene,lebo to je ozaj porusenie pravidiel,tak uvidime dokedy bude dychat toto forum🙂lebo splna pravidla,tato teme tu ieje a je vo volnej diskusii
nesuhlasim ani ja
ja som za v pripade, ze za navstevu fora MK zacnu tiez kasirovat tyzdenny poplatok... potom zrusim celeho kona s kobylou a hned budem mat viac casu na domacnost. zamenim psychohygienu v case spanku deti na hygienu domacnosti a ende slus 😀 😀
@dominika1988 vsak ja som uz pisala nech spoplania konika ale rovnakym metrom,nie len niekoho!!!sice iesom s tych co by si to mohli dovolit ale kebyze daju nejaky mali rocny poplatok tak by sa to dalo,ale nie takto neferovo voci vsetkym☹juuj
Nejako mi to pripomína reklamu na mobilného operátora, ak chceš zadať poschodie, vhoď mincu.... atď, za každú vec tu budeme platiť... 😝
jaj a este som chela napisat, preco by sa mal kon spravat prosocialne? kazdy prevadzkovatel, poskytovatel, podnikatel, firma chce mat co najväcsie zisky. 🙂
baby pridavam sa k vam, absolutne s tym nesuhlasim 😒 😒 Cista diskriminacia...
@pajinka23 to ako keby si nechali spoplatnit svoje rady lekari, pravnici, psychologovia, ktorí sem prispievajú, lebo je niekto na nich odkázaný a predsa nebudu robiť niečo zadarmo....Cely myšlienka konika sa tymto straca..MK je tu predsa pre mamičky, nemamičky, tehule, každého kto sa potrebuje poradiť, porozprávať, ale aj predať už svoje nepotrebné veci po svojich deťoch niekomu ďalšiemu, komu to môže pomôcť..
@maca_p lenze tato stranka nebola vytvorena nnnnnna zisk(teda aj to je pre nich dolezite,z niecoho musi stranka existovat)ale bola prvorade zalozena pre maminky a deti,tehotne aj bezdetne,pre oteckou a mozno aj babicky🙂s dobrym zamerom a vzdy tu bolo vsetko primerane spravodlive a fer aj pre zeny ktore nemaju prijem vysoky☹MK sa niekedy rovnal -ludskosti!no teras?co sa to deje?

@nordi vitaj v klube nespokojnych🙂