icon

Bazár plus

pajinka23
4. jún 2012

😲 😲 mne sa to nepaci ak chceli spoplatnovat tak mali radsej spoplatnit vsetkym,a kazdy by mal rovnake prava!!!takto je to ozaj o nicom,naco mam denne aktualizovat,ked budu moje inzeraty aj tak na konci??radsej mali dat rocny poplatok,lebo ked mas dat kazdy tyzden 0,90centou tak do roka ti vybehne dost pekna suma!!!prosim piste vase nazory 🙂

pajinka23
autor
5. jún 2012

@pukacka1201 ak ma byt konik spoplatneny tak pre vsetkych rovnako!!bol to jediny portal pre maminky s detmi,kde maminky nemuseli platit za inzerovanie,preto je tu aj take mnozstvo uzivateliek,ktore tento portal tiez zivia,uz tym ze sa tu vobec registrovali!a zasluzia si tiez respekt...ak mam platit za mesiac 4ecka,a nepredam nic tak to je o com?to mi nieco da?a platim vlastne len zato aby niekto videl tyzden moje inzeraty☹!veru konik ma vela co moze dohanat,ale najprv nech vychytaju vsetky chyby co su na tejto stranke roky a poto nech ho spoplatnia,aj ked si myslim,ze to nutne nieje,ako som spomonala stacilo tu urobit spoplatnene aukcie pre tie co chcu byt zviditelnene!!takymto sposobom su donutene platit aj tie co nechcu alebo nato nemaju a to nieje fer,toto nieje ani na bb,suce je to tam ze po nejakej dobe si musis inzeraty nahodit na novo,ale bezplatne!!!

pajinka23
autor
5. jún 2012

@tkmama presne pekne povedane🙂

pajinka23
autor
5. jún 2012

@latvia
@denduska ani ja si priplacat nebudem!pre mna su 4ecka dost velky peniaz,len tak na vyhodenie do vzduchu,radsej detom kupim zato kopec ovocia a zeleniny!! 😅 a tiez tak robm,ked nieco chcem popozeram vsetko ak to cas dovoluje🙂a as po kompletnom skenovani kupujem😀aj to si este vygooglim,ci sa mi to oplati,pricom niekedy je nove lacnejsie na nete ako na bazare☹

pajinka23
autor
5. jún 2012

@martinka17 inak aj pro spoplatnili?to by mohli,lebo tam su ozaj obchodnicky,ktore by si zasluzili spoplatnit😀lebo nato iste maju a par eur im chybat nebude,ale slobodnym maminkam na rp a nehovoriac o ostatnych??celkom zle

jankohrasko
5. jún 2012

tiez nesuhlasim!! to co je? Ktora maminka ma 43 eur rocne? Mnoho maminiek tu predava za minimalne ceny. Keby som mala platit 43 eur rocne, aby moje inzeraty boli "videne" na prvych miestach, tak rusim cely moj bazarik!! Ja chapem, ze aj MK si potrebuje zarobit, ale nech zarabaju na PRO shopoch, alebo nech zavedu zvlast kolonku Bazar PLUS! A to ze tam je reklama pri inzerate mne osobne vobec nevadi!

martinkatinka
5. jún 2012

PRO shopy sú spoplatnené, nie?? No baby aj tak si myslím, že si to žiadna mamina nedá, pretože toľko sa na bazáriku ani zarobiť nedá.... Takže super, možnosť je, ale nevyužijeme... 😀

solinkarka
5. jún 2012

zas vyhrali peniaze nad rovnopravnostou,,,,ked nemas peniaze, nemas nic...strcte si ten bazar viete kam!!! 🙄 🙄

jankohrasko
5. jún 2012

a ako je mozne, ze niekto ma 600-700 inzeratov? Predava celu domacnost? To uz nie je MK pre mamicky, ale komercny.. Tak tomu sa 0,90 e / tyzden asi oplati..

martinka17
5. jún 2012

@pajinka23 fakt, PRO je pre profesionálom a je celé zadara? 😲 Mne sa zdá, že niečo platia aby podnikali s maximálnou výhodou a ja mám platiť, aby som aspoň mala inzerát trošku vpredu? Ďakujem, neprosím 😵
@martinkatinka sú tu baby, ktorým sa pekne darí, možno sa im bude viacej cez toto plus, to netuším, ale .....platenie v konečnom dôsledku zvyšuje cenu za tovar...mne stačí porovnať, čo stoja veci na mmb a tu a je vidno, ktoré je zadara a kde sa platí...vlastne, mal byť minulý čas 😉

lucka1987
5. jún 2012

cakam kedy sa bude spoplatnovat nick podla poctu prispevkov v MK .. ja by som sa nedoplatila 😀 ten bazar plus.. no coment... 😨

jankohrasko
5. jún 2012

@martinka17 Pri shop je spoplatneny 8,25 e / mesiac bez DPH
https://www.modrykonik-pro.sk/

lucinocka
5. jún 2012

@lucka1987 ja by som chcela aby spoplatnili konika, aspon by som cez den tooolko toho stihla 😀

lenocka84
5. jún 2012

@martinka17 registracia pro je platena, mesacne 9,90 (aby si mala aktivne konto, mam to overene)
ale tam to chapem, ked sa tomu venuje ako biznisu. ale mamicky si tu predavame veci po detoch, nie kvoli biznisu ale by sme si z tej nasho "velkeho" rodicovskeho mohli dovolit nieco dalsie kupit pre deti.
pridavam sa k nesuhlasu s bazarom plus!!! 😠 😠 😠 😠

irriss
5. jún 2012

@lucka1987
@lucinocka
😀 😀 😀 😀 😀 😀

Kdyz zpoplatni MK..vytvorime si MK2 pro zavisle 😉

pajinka23
autor
5. jún 2012

@lucinocka 😀😀

pajinka23
autor
5. jún 2012

@lenocka84 boze tak co chcu?bazar pro im vynasa tym padom as as+reklamy,tak naco spoplatnovat aj obycajny bazarik onosenych veci pre smrtelnikou??tuzba zarobit na chudych??ako poniektory politici v nasom state☹ 😝 😝 😝 😝

pajinka23
autor
5. jún 2012

@irriss ano to nieje zly napad🙂 😀 😅

diadurikova
5. jún 2012

práve som si všimla ,že Modrástrecha.sk a Mojasvadba.sk ,na to asi zabudli,tam sa neplatííííí

lenocka84
5. jún 2012

@pajinka23 ved aj asmira dvihla, za registraciu mas 9,90mesacne, a za reklamu dalsich 9,90 za 1000zobrazeni. doteraz si platila za klik, nie zobrazenie. je to uz choreeeeeeeeeeeeeeeeeeee. ani google neplatis za zobrazenie ale za klik. uz to prehanaju

irriss
5. jún 2012

@pajinka23
A to je vazna uvaha Mk o zpoplatneni Bazaru MK a nebo je to jen domnenka?? 😉

simonavanova
5. jún 2012

no super, že 0,90centov za týždeň, však to je na hanbu!!! fúúúúúúúúj-fúúúúúúúúúúúj!!! veď niekedy ani za mesiac nič nepredáš a to čo?? no nič, dnes chodia smeťári to radšej drbnem !!(pardón za výraz) do smeťáku......a budem mať kľud

lucka1987
5. jún 2012

@lucinocka tak ja zatial stiham.. . akurat tu nie som , ked je doma mm, cize cca dva dni v tyzdni 😀 a vtedy, ale doma si dokazem porobit vela veci a mat popri tom zapnuty oc a prihlasena na Mk som 😀 😀
u mna toide takto :
rano vstanem, urobim si kafco, zapnem PC, zapnem FB, zapnem MK, zapnem gmail,medzicasom si robim povinnosti, vecer vypnem gmail, vypnem FB, vypnem MK, a vypnem PC 😅 😀 😀 😀

ale to s tym fb uz neplati.. uz tak idem len nachvilku sem tam 😉

miliz
Odpoveď bola odstránená
irriss
5. jún 2012

@miliz
jako ze se plalti? za kazdou prodanou vecicku? (nemluvim o Profi)
😲

irriss
5. jún 2012

@lucka1987
u nas to same, jen s tim rozdilem , ze FB ne..a PC nevypinam 😀 😀 😀 (vypina se sam) 😝 😉

miliz
Odpoveď bola odstránená
zuzkatko
5. jún 2012

celý koň ide dolu vodou ☹

miliz
Odpoveď bola odstránená
lucka1987
5. jún 2012

@irriss aj nas sa vypina uz.. ale len posledny mesiac. akesiu nastavenie tam dal mm, aby mi nebezal nonstop cely den ale po 30 mi necinnosti sa vypne 😀

hajanka
5. jún 2012

@miliz potom by ale to platenie nemalo vobec vyznam, prave preto si platia aby boli hned navrchu 😉
ps. vypni si caps lock 😉