Bazár plus
😲 😲 mne sa to nepaci ak chceli spoplatnovat tak mali radsej spoplatnit vsetkym,a kazdy by mal rovnake prava!!!takto je to ozaj o nicom,naco mam denne aktualizovat,ked budu moje inzeraty aj tak na konci??radsej mali dat rocny poplatok,lebo ked mas dat kazdy tyzden 0,90centou tak do roka ti vybehne dost pekna suma!!!prosim piste vase nazory 🙂
baby, preco vidite vo vsetkom tolko negativneho? kazdy portal musi z niecoho existovat. fotky, ktore sa na server kazdy den pridavaju su objemovo tak narocne, ze neexistuje ziaden server, ktory by sa donekonecna rozpinal. na cely tento servis musia vynakladat prostriedky. myslite, ze im ich zaplati niekto z klientov, ktori si na ich strankach kupuju bannery? zoberte si, kolko pozitivnych vylepseni za posledne mesiace zrealizovali. tim, ktory na tom maka musi tiez zarabat. programovat nieco obdobne a aj servisovat nieco stoji. ti ludia predsa neziju tak, ze idu rano do prace, vecer pridu a do dalsieho rana programuju, vytvaraju stranky a podobne. marketing neporiesi ziaden zamestnanec v noci, ale iba cez den. takze aj tito ludia tam pracuju pravdepodobne na plny uvazok. z coho maju zit? chapem rozhorcenie, ktore tu vsetky mate. aj mne je luto, ze su moje inzeraty na konci v rade. ani mne sa dlhsi cas nic nepredalo.
nedalo sa mysliet si, ze tymto sposobom bude MK fungovat donekonecna. tento sposob predaja sa za ostatne roky velmi rozsiril a spopularizoval, co je super. ja pre moje baby nakupujem na MK snad 95% veci v tomto ich veku a este urcite budem. ale ked nieco naozaj chcem a hladam nieco v pomere cena/kvalita, verte, ze sa preluskam az na samotny koniec a teda vidim inzeraty aj vas vsetkych. a take maminy su tu mnohe.
nech vas neodradza tych par, co si je ochotnych to zaplatit. z 500 inzeratov urcite nie je vsetko v jednej velkosti a z jednej skupiny, ale pomerne sa to rozdeli do vsetkych.
MK urcite nestraca myslienku, ani svoje poslanie a verim, ze ani ich vnutorne presvedcenie pomoct mamickam. tim, co tam pracuje je ustretovy, ale vsetko sa vyvija a prisposobuje potrebam uzivatelov a tie sa neustale menia.
nechcem byt naozaj zla voci vsetkym maminam, ktore to pocituju ako nespravodlivost. naozaj ich chapem, ale obcas by bolo dobre uvedomit si, ze s vyhodami musi clovek znasat aj nevyhody.
mali by sme ako maminy ťahať za jeden koniec a nie, že hurá ja budem stále prvá... Mali tú novinku všetci odignorovať a bolo by to férové. 😎
@pukacka1201 no podla mna su z opiceny z fb,nic nove tu nevidim...odkukany fb....stary konik bol lepsi
@pukacka1201 ved nech spoplatnia cely mk,ale vsetkym rovnako!a nie ze tu budu mat privilegia len tie co si zaplatia a budu prve?zda sa ti to spravodlive?mne nie...nedavno sa tu riesilo,ze mk zivia reklamy,ktore tu mas moznost vidiet denne!ak chcu spoplatnit tak vsetkych rovnako a vsetci nech maju na inzerovanie potom rovnaky narok,a nie jedna ma druha nie,to je diskriminovanie!!!a spoplatnovat mohli zacat aj tym,ze zalozia aukcie,tym by zisali ovela viac aj financii,a aj niektore zeny by stym iste nemali problem,ale natrepat na jednu stranku Pro,+,a este obycajny bazar a reklamy to sa mi zda potiahnute za vlasy a dost nedomyslene
Vsetci take maju to zaplatene si vsimnite,ktory s mk robia zarobkovu cinnost co som pozerala vsetci mali 300-400-500 inzeratov:(((
@pukacka1201 ale tento portal predsa nefunguje zadarmo.. su tu platene reklamy, okrem toho kazdy mesiac reklama s niecim (niekym). Ja nehovorim, ze to netreba nejako osetrit..mozno by to stacilo obmedzit. Z jednej IP adresy povedzme 20 ks handier na predaj.. A nadbytok nech si tie čo maju 600 ks oblecenia platia..
nuz hlavne si netreba robit tazku hlavu - kde je dopyt, tam je ponuka - MK takto reagoval mozno aj v snahe vyhnut sa blokovaniu bazaru uzivatelkam, ktore na svoj bazar upozornovali vo fotoblogoch, teraz ked chcu na seba upozornit, mozu to urobit "legalne". Ak nechceme mat pocit my, co sme si plus nezaplatili, ze nase inzeraty si nikto nevsimne, same budme ustretove a pozrime si inzeraty aj od mamiciek bez plus (pripadne len od tych 😅 )
@svetielkoand kedze uzivatelky+su zbavene vo svojom bazare a profile reklam,je to uplne jedno,pricom keby mali tu reklamu tak zato ma zase stranka zisk...je to nedomyslene a dost provokativne!
@pajinka23 tak ale mozu na seba upozornit 😀 Neries, vidis, ze su tu rozumne maminky, ktore nakupuju podla toho co potrebuju a nie podla prvej strany 😉 🙂
@svetielkoand ja viem,ze su tu aj rozumne maminky co si pozru bazar,ale tiez sem chodia take co nesedia cely den pri pc,len aby tu preklikavali denne tie iste inzeraty☹ja neviem o chvilu tu bude poplatok aj za kazdy inzerat,ktory si vlozis☹
idem ja ta spat🙂dufam,ze tu rano forum bude🙂pa babeny 😅
@sisha cennik reklamy je dostupny na vyziadanie. som sice na MD, ale pracovala som medialnej agenture, takze zlatymi tehlami dom z toho pre seba nepostavia. vacsina (takmer kazdy?) chce generovat zo svojej prace zisk. preco nie oni?
@pajinka23 stale si nemyslim, ze je tu niekto diskriminovany. len sa otvorila dalsia moznost inzercie a uz je nespokojnost. kazdy ma moznost preradit sa do vyssieho levelu a zaplatit si ak chce. nikde nikto nepovedal, ze nemozes. takze neviem, ci je slovo diskriminacia to spravne.
@grenka skus obcas zrealizovat par transakcii aj napr z ebay.com a pod. s fb to nema vobec nic spolocne. MK ma stale co dohanat a ak ma byt aj portalom v suc. dobe hlavne pre predaj (a uz teraz si myslim, ze je dost masivny), stale sa ma v com vylepsovat.
@pukacka1201 ebay je stranka o predavani a nie pre mamicky....
som veľmi znechutená ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ to už zo všetkého sa sa musí niekto nabaliť ? ☹ ☹
ja tiež nesúhlasím ☹ je to nefér 😒 , som z toho sklamaná ☹ ☹ ☹
Nikdy som nebola dobrá v matike, ale neodpustím si malú slovnú úlohu: Ak za mesiac predám sveter za 5 eur a adminom prispejem 4x0,90 centov za PLUS, budem tvrdá obchodníčka alebo skôr natvrdlá naivka? 😝 😠
Inak od včera čakám nejakú reakciu aj od adminov, sú tíško ako myšky. Len sem-tam zmažú nejaký príspevok, ktorý ich urazí 🙂
ja som tu niekedy mala inzeraty, a podarilo sa mi predat asi 3 veci 😅 a to som si inzeraty aktualizovala asi raz za mesiac. planujem si inzeraty zadat zase, ak bude na to cas 😀 ale priplacat si nebudem nic. moj nazor je, ze ak niekto nieco hlada, tak sa neuspokoji kym to nenajde. ako kupujuca viem co chcem a cielene za tym idem. vyhladam si kategoriu, velkost, pripadne znacku a vyselektovane inzeraty si pozeram az do posledneho. nepozeram len prvu stranu. nehovoriac o tom, ze najaktualnejsie inzeraty mozu byt neviem ako zvyraznene, ked sa mi to nepaci alebo dany inzerat je pre mna pridrahy, tak sa nebudem snazit ho kupit lebo je najaktualnejsi 😕 ved nas nikto nenuti aby sme si nieco platili alebo pozerali len najaktualnejsie inzeraty 🙄
pridavam sa, aj ja som proti bazaru plus. rozdelenie na "obycajny" bazar a pro shopy uplne stacilo a bolo to perfektne!
Ja si to priplácať určite nebudem, nechápem to, radšej mohli dať za príplatok aukcie.. som rada za každý cent čo tu "zarobím" 😀 pri tých cenách čo dávam ja na väčšinu vecí, ich už potom môžem rovno vyložiť všetky naraz ku kontajneru a ešte si ušetrím obálky, sáčky, lepiace pásky, kopec roboty a chodenie na poštu autom😅 😅 😝
Ale ako kupujúca, tak ako píše latvia, hľadám až kým nenájdem čo chcem..vždy úplne dokonca, málokedy mi moje špeciálne kritériá splní viac než 1-2 strany inzerátov 😅 😅 😅
No už len to nám tu chýbalo... Mám ja ale to šťastie, že nezvyknem kupovať len tak niečo, čo mi padne do oka. Keď chcem niečo kúpiť, jedná sa o konkrétnu vec a vždy si vyhľadám to, čo potrebujem. A poradie v tomto prípade pre mňa nie je rozhodujúce. No robia z toho riadny biznis. Aby sme si za chvíľu nemuseli spraviť živnosť alebo čo, keď budeme chcieť niečo predať... 😀
aj ja som sa sklamala. Najprv sa sľúbila rovnosť bez poplatkov pre všetkých, potom sa sľúbila jediná výnimka pre PRO, ale nebude sa platiť, nebojte....škoda reči, všetko sa tu robí len pre peniaze. Na fórach bordel, nikto nič nesleduje, nemaže, neopravuje, v bazare bordel, kopec inzerátov s obsahom, ktorý "zakázali", kopec textov proti ich rovnoprávnym pravidlám....ale admini trávia čas úpravou stránky na zarábajúci kolotoč. Škoda, starý dobrý MK je od včera v nenávratne ☹ ☹
@graceful9 klikni si na bazar a padne Ti do oka veľké plusko, oranžové, klik na neho a prečítaj si o novinke v bazariku 😵

@nela82 chybalo by mi to :(