icon

Bazár plus

pajinka23
4. jún 2012

😲 😲 mne sa to nepaci ak chceli spoplatnovat tak mali radsej spoplatnit vsetkym,a kazdy by mal rovnake prava!!!takto je to ozaj o nicom,naco mam denne aktualizovat,ked budu moje inzeraty aj tak na konci??radsej mali dat rocny poplatok,lebo ked mas dat kazdy tyzden 0,90centou tak do roka ti vybehne dost pekna suma!!!prosim piste vase nazory 🙂

rora
5. jún 2012

Niektore mamicky tu ozaj predavaju veci po sebe a po detickach s tym, ze za tie peniaze potrebuju znovu kupit nieco nove, napr. ked predam vecicky za 4 eura tak som rada ze za to mozem dcerke pozriet na bazari nejake ine oblecenie popredu aby sme mali, lebo si nemozem dovolit kupovat z obchodov, som rada ked za mesiac predam 2-3 veci pri tolkych inzeratoch a takymto spoplatnovanim uz nepredam ani to, lebo tie inzeraty budu kdesik az v p... PREČ 🙄 Ked uz to malo byt spravodlive, tak sa to malo spoplatnit podla poctu inzeratov, "bezne" mamicky tu maju
1-200 veciciek (po detoch,po sebe) a tie "ostatne" co skupuju za lacno ze sekačov veci a potom to tu predavaju a nadhadzuju si ceny,su tie co maju aj 300-400 inzeratov. moj nazor

miliz
5. jún 2012

@hajanka Hajanka ale kto chce nech si pluski pozera,vymate tam gombik preskocit plusky a pozerate obycajne ,ale mi musime prejst 150 stran kym sa dostaneme obycajnym,nas to nebavi radsej pojdem nakupovat inde ako by som tu sedela a hodiny len plusky listovala,nech daju aj nam ten gombik a kto chce si pozrie aj plus a kto nie ,preskoci a hotovo

hajanka
5. jún 2012

@miliz ake vy? ja nic nemam ja nie som +
tiez sa mi to nepaci, len reagujem na to co si napisala, keby si to normalny uzivatel vedel aspon vypnut - lenze prave to je ideou toho celeho, aby si ten kto chce zaplatil, dostal sa na vrch a ten kto nezaplatil, videl len + na vrchu 😉
ak by to bolo tak, zeby sme si to vedeli vypnut, nemalo by to potom predsa ziadny zmysle a o tom to prave je nie?

traktor
5. jún 2012

@hajanka ak si zaplati + kazdy..kto bude navrchu?..ved nie je mozne vzdy byt prva..cize aky to ma vyznam?..tiez by som brala taku moznost rozhodnut sa..ci chcem vidiet + ci nie..

miliz
5. jún 2012

@hajanka a to druhe tam su kde boli ked kazdy si to zaplati kto bude prvy,ci potom vymyslia dalsie platenie🙂))

miliz
5. jún 2012

@hajanka ako plusky som myslela nie osobne Vas som to zle napisala,ale ja napriklad nie som zvedava na plusove ktore maju vyse300 inzeratov lebo maju s toho zarobkovu cinnost,ja som zvedava na obycajne maminky ktory to potrebuju a s tym ze odnych daco kupim pomozem im a oni zas mne s tym ze nemaju prehnane ceny

hajanka
5. jún 2012

@traktor @miliz baby ale nemyslite na to co bude ak si to zaplati kazdy, lebo kazdy si to nezaplati urcite 😉
myslite radsej na to, co ak by si to nezplatil nikto 😀 a na protest by nikto nekupoval od tich co si to zaplatia, tak by to zrusili 😀

miliz
5. jún 2012

Mne osobne nebavi sa hrabat 150 stran radsej tak pojdem kupit inde kde to je ferove a nepodporuju sa maminky,ktory tak bazar nepotrebuju,lebo ak maju mesacne 4 eura tak zle natom nemozu byt financne ,zial ja nato nemam mam dve deti a rodicovske kazdy vie kolko to je,z toho sa tesim ze som daco lacno kupila a hlavne som sa tesila z kazdeho centika co som predala ,ze moje bambulky mozu mat zas daco nove:((((

miliz
5. jún 2012

@hajanka Ano s tym som ratala ,alekeby trosku maminky rozmyslali ved ideme sami proti sebe,keby to neboli aktivovali tak sa to zrusi,uz len ignorovat ich mozme mozno potom sa daco napravi

traktor
5. jún 2012

@hajanka tak ok..ked si to zasplati len 1/4 ludi..a ty maju kopu inzeratov..aj tak nebudu navrchu 😀 😝 ..tak o com to je,za co platia?akurat maju znacku , ze + ..ako az tak mi to zilu netrha..ja si zvyknem na vsetko..ale je to pre mna blbost a bazar ma uz tak nebavi ako predtym 😅

miliz
5. jún 2012

Nechapem co bolo zle kazdy mal po aktualizacii pri starom inzeraty jednu chvilu vpredu spravodlivo toto teraz je diskriminacia a ti ktory nato maju sa povysuju nadnas:((((

hajanka
5. jún 2012

@traktor mas pravdu 😉 nema to hlavu ani patu 🙂 iba vidina zisku, nic viac

winipega
5. jún 2012

tak ako ja neviem,ale ja ked nieco idem kupit cez bazar,tak si vyhladam konkretnu vec a najdem si cas a pokukam tych par stran 😕 a kolko krat sa mi stalo ze som kupila vec na poslednej stranke...ved ak si dam napr.nohavice,konkretne číslo tak mi vyhodi mozno 8-10stran a nekupim hned z prvej ale pozriem všetky,ved ich neni na konkretnu vec 150 či?
ale ako v princípe tiež sa mi to nepáči 😖 a z princípu nebudem kupovať od plusiek 😝 nebudem podporovať niekoho kto si tu robí biznis...

bea1971
5. jún 2012

biznis je biznis,ale takyto???? 😕 😕 ruku na srdce Modry Konik,musi to byt?tomu sa hovori pomoc a vyjdenie v ustrety maminkam ,co si chcu aspon mierne pomoct k malej sumicke,aby zas dalej mohli kupit o cosi vacsie oblecenie pre deticky?takto budu ich inzeratiky neustale v uzadi a tym omnoho mensia sanca cosi predat ☹ ,ja stale hovorim,biznis hybe svetom 😢

tkmama
5. jún 2012

Všimla som si, že mamička, ktorá včera písala, že nechce bazár plus, už ho má predplatený 😒

miliz
5. jún 2012

@tkmama to je tak aj ja som sklamana ked to pozeram,daco nam tu ponukli a my sme nato bez hlavo naleteli ako.......

tkmama
5. jún 2012

@miliz ... ako nesvojprávne ťapky:(

miliz
5. jún 2012

@tkmama Ideme to zaplatit aj my🙂)))Ja len to vsimam ze vsetci ktory to platia maju vyse 200 inzeratov alebo plno nenosenych veci ,ktore su pravdaze nove len tam nemozu dat nove veci tak maju nenosene,toto je biznis nakupia dakte lacnejsie kde je vypredaj a potom sa tu predava ako nenosene:(((((

alusha
5. jún 2012

ja tiez hladam vacsinou konkretnu vec, velkost, znacku a prezriem vsetky inzeraty, zohladnujem stav veci a cenu... ale tiez ma to prekvapilo, mam tento bazar najradsej, tak je to trosku sklamanie 😒

pajinka23
autor
5. jún 2012

@tkmama ja ked poviem,ze si to nepredplatim tak to neurobim,to by som si sama sebe .....protirecila😀U mna v bazariku,ked chcu maminky nieco kupit,alebo sa im nieco paci a su spokojne,nepotrebujem nato sanitkove + 😀 😀 😀

winipega
5. jún 2012

@miliz a o to ide 😒 ja si ale myslím že tiež už len z princípu nebude vela mamičiek od plusiek kupovať.lebo je jasné prečo tu majú bazár 😖

pajinka23
autor
5. jún 2012

baby podme na fb nahodime albumy s cenami a frcime😀bez obmedzeni😀xi

miliz
5. jún 2012

@winipega no neviem lebo vela mamiciek aj to povedalo ze plusku nezaplatia a pozeram ,riadne sa pridavaju,ti ktory to nezaplatia skoncia tu a nebude odkoho ineho nakupovat:((((

winipega
5. jún 2012

@miliz tak to je divne,naco pisu ze nezaplatia ked zaplatili?no neviem,ja od nich kupovat nebudem...

miliz
5. jún 2012

A mozno admini vedeli ze sa tu predavaju nove veci ako nenosene takto ich cela vyselektovat a potom sa stopne ta osoba,to by bola sranda🙂)))

miliz
5. jún 2012

@miliz Pochopim ked dakto ma v albume 2 mozno 5 nenosenych veci ale aby zo 50 inzerato 35 nenosenych to uz smrdi:((((

miliz
5. jún 2012

Uz mi z toho..... pišem sama sebe🙂)))

miliz
Odpoveď bola odstránená
pajinka23
autor
5. jún 2012

@miliz ano som za!!!myslim,ze cim viac zien bude proti tak to trochu zavazi,len treba aby sem zeny pisali co najviac nazorou!!