Bez čoho neviete prežiť deň?
Dnes som si to uvedomila uplne naplno – bez rannej kavy to jednoducho nejde. Nie pre kofein, ale pre ten ritual. Bez toho som nervozna, roztrzita a mam pocit, ze cely den bezi mimo mna. a čo vy?
Bez vody
Bez kávy, odsledovala som si že keď si ju do 10tej nedám začne ma hrozne bolieť hlava a oči , ale že hrozná bolesť. No kávu milujem a nevzdám sa jej aj keby čo bolo.
@alandra podobne 🙂
Ja som po 20tich rokoch tretí deň bez kávy... včera bolela hlava, vyriešil to ibalgin, dnes už pohoda... sa mi dokonca zdá, že som akčnejšia ako keď som ju pila.. a to fakt 20 rokov každý jeden deň 😊
Inak neviem, bez čoho by som neprežila deň.. asi fakt iba soľ 😁
bez vody s citrónom :D
tiež káva.Už som poskúšala kde čo keď ráno vstanem ale bola som ako mechom praštená bez nej🙂 a čím silnejšia tým lepšia ráno.Ale ja nepohrdnem žiadnou ani turkom,ani z kávovaru aj neska..čo mi ako zachutí
Kyslík.😄
Voda a olynth
Teplý zelený čaj s medom a citronom
Bez dobreho jedla.
Bez kávy a rannej ľadovej sprchy
Bez kávy ani ja. Pijem 3 a stačí mi jednu vynechať a už sa hlási migréna
@lucia13022023 olynth denno denne?
@simsalabim Rovnaka zavislost ako kava. Ci nosny sprej, ci kava, ci cigaretka... v principe je to jedno
U mna bez ranajok - potrebujem energiu 🙂
Bez toho aby som nesla aspon na chvilocku do mesta si sadnut na capucino alebo jedlo. Ano jedlo aj kavu kvalitnu mame doma, ale mne ide o to ze som v meste a inom prostredi. Som ,,teraskova". Ked je zima tak dnu no . Mam nervy ked jeden den nemozem ale nevadi 😃. A aj ked som fakt unavena tak idem. Sama, s kamoskou, s mojimi chalanmi
Bez plánu, režimu...
Ranná káva +cigi 🤭
@lucia13022023 olynth denno denne?
@simsalabim áno uz niekoľko rokov.
Kava je silna zavislost ako kazda ina. Na druhej strane kazdy mame nejaku (dobre (nezdrave) jedlo, sladkosti (cukor a nahrady), slanosti, coly...)
Bez vody by to bol problém... Aj bez jedla. Ale tak za extrémnych okolností by sa to dalo.. ten kyslík by už bol problém 😁
5-a-day
Bez vody
kavaaaa
Kavu k zivotu nepotrebujem. Ja by som neprezila bez ranajok, v klude, doma. 😀
@simsalabim áno uz niekoľko rokov.
@lucia13022023 a neskusala si to riesit? To je riadny zahul na sliznicu…
@simsalabim
Moj muz je zavisly uz 15 rokov na olynthe.
A viaceri z mojho okolia tiez. Jednoducho ked si ho neda nemoze dychat
Ak si pri tejto otázke odmyslím potreby nutné k fyzickému prežitiu (strava, voda a pod.), tak si neviem predstaviť deň bez modlitby 🙂
AJ ja neviem byť bez kávy, a v poslednej dobe bez aktívneho pohybu, keď necvičím tak aspoň veľa chodím, dnešný nápad bol ísť z práce peši až domov, po hodine som už mala dosť a nasadla na trolejbus, na postave ten pohyb vidno, na váhe až tak nie, ale výsledky z diabetológie boli najlepšie aké som kedy mala odkedy tam chodím
@lucia13022023 skús vysadiť Olynth a vypýtať od ORL tabletky Omarit, v mojom blízkom okolí to pomohlo od závislosti
AJ ja neviem byť bez kávy, a v poslednej dobe bez aktívneho pohybu, keď necvičím tak aspoň veľa chodím, dnešný nápad bol ísť z práce peši až domov, po hodine som už mala dosť a nasadla na trolejbus, na postave ten pohyb vidno, na váhe až tak nie, ale výsledky z diabetológie boli najlepšie aké som kedy mala odkedy tam chodím
@lucia13022023 skús vysadiť Olynth a vypýtať od ORL tabletky Omarit, v mojom blízkom okolí to pomohlo od závislosti
@simsalabim skúšala x krát. Nedá sa. Presne ako píše @ewell13, nedá sa mi dýchať, keď dýcham ústami tak ma rozboli hlava do migrény neskutočnej.. Závislá nie som na ničom, bez hocičoho viem prežiť, ale bez olynthu nie 🤣 keby idem na opustený ostrov, olynth je prvá vec ktorú beriem
@sssss123 skúsim ďakujem.

Bez kávy, odsledovala som si že keď si ju do 10tej nedám začne ma hrozne bolieť hlava a oči , ale že hrozná bolesť. No kávu milujem a nevzdám sa jej aj keby čo bolo.