Bojím sa, že na dovolenke podľahnem pokušeniu
Dobrý deň.
Milé žienky, potrebujem Vaše rady. Som emočne nestabilná, preto nemám veľa ženských priateliek a obrátila som sa na Vás - Vy vždy viete odpoveď.
Situácia je taká: idem na dovolenku s 3 chlapcami. Ako na každej dovolenke, určite sa aj tu bude požívať alkohol. Hoci ich poznám a viem, že sú zodpovední a spoľahliví, stať sa môže hocičo. Najviac sa bojím, že ja nebudem dostatočne silná a podľahnem sexuálnemu pokušeniu.
Nejaké rady? Mám sa vyhýbať alkoholu? Nekomunikovať s nimi?
Ďakujem!
@unchantress akosi nechápem, na čo na takú dovolenku lezieš. Normálne sa dá ísť na dovolenku aj samej, vyskúšaj
Ak idem s niekym.ma dovolenku, poznam ho. Poznas tych chalanov alebo je to skor nahodna znamost a oni ta zavolali? Popremyslaj....
@unchantress Ako na každej dovolenke, aj na vašej sa bude požívať alkohol? To ale nie je podmienkou dovolenky.
Ako k tomu došlo, že idete na dovolenku v tomto zložení? 3 chlapi a 1 žena? Mne osobne je to divné. Aké máte vzájomné vzťahy? Máš o niekoho z nich záujem? Alebo on o teba? Máš správanie, na základe ktorého si môžu robiť nádeje, že k niečomu dôjde?
Antikoncepciu máš? Lebo vieš dieťa ako dovolenkový suvenír nie je až taký super suvenír, radšej magnetku
kedze si "emocne nestabilna"🙈....tak si pre istotu vezmi viac druhov antikoncepcie
Blíži sa koniec sveta, takže táto debata je irelevantná. Jediná rada je, užite si dovoneku.
Vy vzdy viete odpoved;)Dobre si to vystihla v jednej vete😀
@unchantress no len aby si nebola prekvapená, že ti chalani si to užiju spolu bez teba 😂😂
Ides na dovolenku s 3 chlapcami. To si si vybrala nejakych 3 chlapcov zo zoznamky a idete si spravit sukromny love island, alebo su to kamosi?
Pre istotu nabal do kugra gumy.
Oh my god. Ako sa vyhýbať alkoholu? Jednoducho - nepijem. Ja nepijem nikdy ani na skole ani v práci nikto to nikdy nechápal. Ale časom to začali rešpektovať a už ma nenukaju.
@unchantress ze si rada uhnes a vrznes uz o tebe viieme. Otazne je, ci mas dost kondomov a suchych gatiek zabalenych.. 🤔
@unchantress neist na dovolenku s troma chalanmi, ked si nestabilna. Bad tym si uvazovala? A to myslim v dobrom.
čerstvá registrácia, prááááááázdninyyy...
Jednoducho nejdi a hotovo
@unchantress veď normálne si uzi čo je na tom zle?keď budeš mať chuť na sex maj sex...najlepšie s ochranou samozrejme😉....veď je to úplne normálna vec....
@danica2711 A čo tým chceš povedať? Keď sa chce niekto niečo opýtať na modrom koníku, má na to myslieť dopredu a zaregistrovať sa aspoň rok predtým, aby bol dôveryhodný?
@kallanchoe Sexovať opitá s tromi chlapmi? Jasné, normálka, bežná vec.
ked suka nedá pes neskoči...sorry za slovnik ale je to tak.Alkohol nealkohol.Ani to nie je u mňa ospravedlnenie.Nechápem takéto zmýšlanie ludi či už chlapov alebo žien.To si na tom tak biedne že otrčiš hocikomu?
Fuha, tak volakedy sme tomu vraveli "povolna", po novom je to teda "emocne nestabilna" ? Dobre vediet, ked mi nieco take dcery zahlasia, nech viem ze planuju grupac.
@unchantress Nechápem kde je problém. Bežne som išla na viacdnove školenia s kolegami na jednom aute, bývali sme samozrejme oddelene, ale tak cez deň a večer sme sa samozrejme stretli (vo wellnesse,na prednáškach,na raute, na večeri, na chodbe). Ale v živote som neriešila obavy,že čo ak sa s jedným (čo nebodaj so všetkými?) vyspím. Či som alebo nie som zadaná, či som si dala nejaký alkohol alebo nie. Však keď nechcem, tak nesexujem. Ak sa bojíš toho,že by zneužili situáciu, že si pod vplyvom (rozumej by už mohlo ísť aj o znásilnenie), alebo vieš,že pod vplyvom alkoholu máš tendenciu robiť veci,ktoré by si potom neskôr veľmi ľutovala,tak nie že nepi, ale ani tam potom vôbec nechoď.
@h2 chcem tým povedať, že to je úplne hlúpa téma, zjavne napísaná z prázdninovej nudy. Už aj tá otázka na záver: Čo mám robiť? Nekomunikovať s nimi? Tak idem na dovolenku s tromi kamarátmi a nebudem s nimi komunikovať zo strachu, aby som na niektorého z nich neskočila? Problém jak sviňa, fakt treba radiť...
No :D není to Grécko ? Môžeš potom natočiť Mama Mia verzia 2. Tuším tam bola podobná zápletka
@hetfild ešte šťastie, že si nám to oznámila
@h2 nikde som nepísala,že s troma naraz.....môže aj postupne😉....písala som,že sex je normalna vec...
Btw myslím si,že téma je vymyslená len tak z nudy...
Taká je aj moja reakcia na ňu😉

Ja som mala takto ist na vylet do lesa s kamosom a nejakou dalsou partiou. Nakoniec som zaspala rano na vlak a kamos mi potom hovoril, ze dobre ze som nesla, ze by sa nezdrzal... on bol sam a bol z toho strasne frustrovany. Teraz uz si aj rodinu zalozil... Urcite sa nenechaj opiť a ak si nie si tymto ista, radsej nechod.