Bojíte sa, že začne tretia svetová vojna?
Bojíte sa že je možná 3.svetova vojna ?Alebo tomu neveríte a beriete to len ako dohady ? Čo myslíte že bude pokračovať ak Putin porazí Ukrajinu ?
@jozko_z_lesa ukrajincov muzov ubuda. Kto bude tu vojensku pomoc prakticky pouzivat? Rusi maju viac chlapov
@jozko_z_lesa ako ty mozes vediet co prispeje k mieru viac alebo menej? Kto si ty ze tvrdis ze to takto musi byt a nie inak? Mas vestecku gulu? A mier explicitne dany? Clovece, normalne som sa zasmiala. Krajiny sa o to pokusaju starocia, ale nefunguje to, iba ciastocne pri vzajomnej spolupraci krajin, roznych zoskupeni. Ale pride Jozko z lesa a on to vymyslel, ze to ma byt explicitne dane. Cista utopia 🤦♀️. Nieco realnejsie nemas? Aha ano, tvrdis ze mier na Slovensku vyriesia zbrane na Ukrajine… tak drzim ti palce. Hlavne aby si potom nemusel narukovat, ked tu teda bude ten mier
@moin2009 ty ale asi evidentne nevies, ze sice my v nato sme, ale nasi susedia nie a dalsia prevazna cast sveta taktiez nie 🙈. Na explicitne dany mier ako tvrdi Jozo z lesa by musel byt v jednote cely svet, co je cista utopia. Uz len kvoli tomu, ze zdroje su na svete nerovnomerne rozlozene + dalsie mnohe dovody.
Teda samozrejme okrem Ukrainy
@moin2009 pre niekoho kto nechape to logiku nema, rozumiem. Tak skusim este raz. Darmo si ty v obrannom zoskupeni, mierovom, akomkolvek, ak v nom nie su vsetky krajiny, ci susedna, ci vzdialena, akakolvek. Tym padom pravidla jednoducho neplatia pre cely svet nehovoriac o tom, ze zo zoskupeni mozu krajiny samozrejme aj odstupit, alebo zmluvu nepredlzit
@liv1 vymeň cvokára... takéto názory ako máš ty,nikto príčetný nemôže myslieť ani ako nepodarený vtip. 90% info si vie človek overiť do 2 minút na Googli,ale načo, keď tu máme dezinfo priestor a ten to urobí za teba... kritické myslenie je podpultový tovar ako mandarínky za komančov
@bambulka79 ty si jasny priklad neschopnosti diskutovat na urovni, jedine na co sa zmozes su invektivy. Budes velmi prekvapena, ale ziadnu dezinfo scenu necitam. Ponizujes akurat tak seba
@liv1 a o čom by si chcela diskutovať? O Russkom "miery"? Máš aspoň takú základnú mentálnu výbavu,aby si pochopila,kto je zodpovedný za túto vojnu? Všetko ostatné sú len keci. Hanba by ťa mala fackovať. Pozri si dokument "20 dní v Mariupol" a možno pochopíš o čo ide. Posledný nech tu HRDO zhasne...
@bambulka79 si chora, daj sa liecit. Lebo ak niekde z mojich sprav citas privrzenectvo k Rusku, nemozes byt v poriadku
@liv1 argument žiaden,ale ja nemám schopnosť diskutovať a len útočím...tak ťa zacitujem "Tiez si myslim ze inak ako mierovymi rokovaniami to asi nepojde" alebo parafrázujúc"netuším či by sa mali posielať zbrane na Ukrajinu, alebo nemali posielať zbrane a radšej rokovať o územiach "... a bla,bla,bla...ty si klasický dezolát, ktorý nemá argument a propaguje ruSSký"pacifizmus,typu,som proti vojne a Pustinovi,ale on chudák nemohol konať inak,lebo zlá Amerika ho k tomu donútila... Je mi predovšetkým ľúto ľudí, ktorí obetovali svoje životy za 2.svetovej vojny,aby sme si zachovali identitu a žili plnohodnotný život a o 80 rokov neskôr sa tu nájdu indivíduá ako ty a tárajú piate cez deviate, keď za rovnakých podmienok zomierajú naši susedia...Tebe stačí karafiát, krásny úsmev a plytké prázdne reči
@bambulka79 😂 ok, ty si jasny priklad dusevne choreho cloveka, ktoremu tato situacia doslova vymyla mozog a tiez nie je schopny rozumiet pisanemu textu. Si domyslava, taras uplne hluposti. Ty dezolat 😁
@miriam11 no vidis,sama si si odpovedala, "rusko ma nepomerne lepsie vybavenie"
takze ano treba tym padom poslat ukrajine viac a lepsieho vybavenia, aby mohla nad ruskom vyhrat. Presne ako v druhej svetovej vojne...rusku posielala amerika a ine zap. staty vybavenie , zbrane, potraviny, oblecenie, auta, v ramci leand and lease ...aby mohlo vyhrat nad Nemeckom ktore malo "nepomerne lepsie vybavenie" spomeniem len jednu polozku z X - rusku bolo poslane cca 400 tisic! armadnych vozidiel z USA.
nad ruskom je mozne vyhrat, nie je to ziaden myticky neporazitelny vitaz. Len treba mat ochotu a volu. A POTOM...ked utrpi porazku a stiahne sa do svojej krajiny, potom sa mozu zacat mierove rokovania o nahradach skod, vydani a potrestani vojnovych zlocincov.
@vevesh zabudol si na "zlatý"rubeľ...sa nedivím, že Harabín mal skoro 260tis. hlasov...
@liv1 čakám na argumenty...

@vevesh Ale co ma s Ruskom a Usa spolocne Ukrajina?Ved ona je v tom nevinne,ak boli nejake trenice tak si malo Rusko podat USA a nei UK.